Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meszugene

Plakaliscie z powodu prezydenta?

Polecane posty

dokłądnie zalogowana - najważniejsza jest pamięć nigdy nie zapomne mu tej kompromitacji przed światem, tego ze z braciszkiem, próbowali zmienić polske w panstwo policyjne nawet nie wiecie jakie macie szczescie ze PO odsunelo tych oszołomów od władzy 🖐️

kaczucha jak masz bredzic to mozesz isc sobie i oszczedzic wk ur wiania innych osob bo nei rozumiem jaka czerpiesz satysfakcje z wklejania tych swoich popluczyn tutaj. masturbujesz sie pod to ze kogos wqurvisz?? tak zwany prowokator jestes tak? cipa w zyciu to chociaz na forum dopieke tak??

Gość pilote3
Kaczor ukradł księżyc i jeszcze go nie oddał. Jeden złodziej jeszcze został :D

nigdy nie zapomne mu tej kompromitacji przed światem, tego ze z braciszkiem, próbowali zmienić polske w panstwo policyjne moglbys rozwinac ta brednie :)?

Gość KACZUCHA 101
wawcia_powraca2 PRZEPRASZAM I JUZ STAD IDE.

ale pierdolicie, żal mi was. nie wszyscy plączą na pokaz. istnieje cos takiego jak czlowieczenstwo ale skąd macie znac to pojęcie skoro jestescie podludzmi. i nie chodzi o poglady polityczne chodzi o smierc tylu Polaków. 🖐️)))

Może nie jakoś bardzo nie płakałam, bo akurat w pracy byłam, ale ukradkiem ocierałam łzy. Ale słyszałam różne chamskie komentarze w pracy na temat prezydenta. Jak się zastanawialiśmy, czy trumnabędzie otwarta na pogrzebie, tojedna palnęła, że może Jarosław wskoczy do trumny i będzie robił za brata, gdyby tamten był bardzo zmasakrowany i do tego głupi śmiech. Albo jedna powiedziała, że jak moe być komuś szkoda takiego Kaczyńskiego. Ludzie, to skurwysyny podłe jednak.

nie takie padalce wlasnie beda tylko szczekac i nic wiecej nikt ich nigdie nie zaprosi bo to sa wlasnie oszolomy nic nie osiagna jedyne co zrobia to poszczekaja inteligencja ala palikot i tyle. szkoda czasu tracic na te badziewie co pisza tutaj.

Gość nknlknlk
nie, nie płakałam. Oczywiście jest to tragedia. Tyle osób ważnych w państwie zginęło. Ale nie jest mi jakoś bardzo przykro. Nie znałam ich osobiście. Myślę, że wiele osób będzie tu pisało jak im żal itp żeby pokazać jacy to oni uczuciowi i wrażliwi i jak to oni kochali prezydenta. Wielu z was to hipokryci, którzy wcześniej wyśmiewali sie z rządu a teraz udajecie wielce żałobę:o Wczoraj minełam pochód żałobny. Miałam wrażenie, że przynajmniej 1/3 osób szła bo tak trzeba:/ Nieśli świeczki i się uśmiechali, prowadzili żywe rozmowy:o Żal mi was. Banda hipokrytów.

wawcia - zerknij na yt - nie bylo chyba jego ani jednego publicznego wystapienia, kiedy nie popełnilby jakiegos faux pax jesli chodzi o panstwo policyjne - nie pamietasz do czego doszlo pod koniec kadencji rzadu jarusia k? wszedzie podsłuchy, przesłuchiwania, aresztowania młodziezówek platformy nie bylo tak???

Gość to oczywiscie wielka
tragedia, szczegolnie wspolczuje rodzinom i bliskim osobe ktore zginely, w ogole w glowie mi sie nie miescie ze do czegos takiego doszlo, ale NIE plakalam... nie bede udawac ze te osoby byly mi bliskie, choc oczywiscie to co sie stalo jest niewyobrazalne, nie mam zamiaru jednak histeryzowac na pokaz.

Gość pole vault
ja życzę wszystkim tym którzy mają to w dupie i nie jest im nawet przykro, żeby w dniu waszej śmierci nikt nie uronił łzy nad waszym grobem Brzmi to okrutnie, ale zdecydowanie bardziej jesteście okrutni WY wobec naszego narodu.

zerknij na yt - nie bylo chyba jego ani jednego publicznego wystapienia, kiedy nie popełnilby jakiegos faux pax to ze krzywo trzymal szalik czy przekrecil nazwisko jakiegos pilkarza czy palnal inna glupotke to nie oznacza od razu ze jest sie szmata jakas prawda? najwazniejsze ze nie przewracal sie na grobach pijany a takie gafy to byly nawet smieszne sam sie z tgo smialem jaki on jest nie medialny. widac za duzo ogladasz wlasnie jutube i roznych pierdol i wielkie ohh ahh robisz

wszedzie podsłuchy, przesłuchiwania, aresztowania młodziezówek platformy nie bylo tak??? czy ty si edobrze czujesz?? czlowieku u ciebie w domu tez byly podsluchy ? aresztowania mlodziezowek platformy hehe dobre :D dobra juz nie pisz wiecej do mnie juz znam twoj poziom :) i widze jaka masz wiedze:)

Gość pilote3
pole, jak będę martwy to chuuj mnię będzie obchodzic czy ktoś płacze :classic_cool: Tak samo jak kaczora chuuj obchodzi, teraz to jego skromne truchło zasili wkrótce biliony bakterii i obślizgłych glizd :classic_cool:

Gość jjjjjjqqqqqq
ja nie ale moja koleżanka Węgierka tak.

Gość 137....
Wiecej szacunku dla Zmarlych i ich bliskich! Poslugiwanie sie usmiechnietymi ikonkami "od ucha do ucha" wydaje sie nie na miejscu.

Gość pilote3
Może idź mamę postrasz :D🖐️

wawcia..napisz od razu ze nalezysz do elektoratu pis moherze, bo widze ze zdolnosc do odwracania kota ogonem to ty masz nawet jak przekrecil nazwiska pilkarzy to wstyd bylo patrzec na ICH zazenowanie, bo ten matol nie wiedzial o co chodzi nawet pytanie - po co sie pchał na mecz!? prezydent powinien spelniac funkcje reprezentacyjna a ten co? nawet sluchawek nie potrafil zalozyc i ta jego wieczna sraczka! szkoda tylko lekarza który zginal przez to, ze musial tamowac jego biegunki :o małpa w czerwonym, ona chyba coś ćpa, spieprzaj dziadu, irasiad, perejro i borubar, benhałer, najgorsze wyrazy współczucia buahahhahah najgorsze wyrazy współczucia :D:D

małpa w czerwonym, ona chyba coś ćpa, spieprzaj dziadu, irasiad, perejro i borubar, benhałer, najgorsze wyrazy współczucia buahahhahah no i co ? wytlumacz bo nie rozumiem? zajmijmy sie tym lepiej a nie tym na kogo ja glosuje bo widze ze zaraz cie zapedze w kozi rog i zaczniesz stad albo uciekac albo ublizac mojej matce idziemy o zaklad?

nawet jak przekrecil nazwiska pilkarzy to wstyd bylo patrzec na ICH zazenowanie, bo ten matol nie wiedzial o co chodzi nawet pytanie - po co sie pchał na mecz!? szczegolnie roger byl zazenowany jak mu prezydent podpisal i nadal obywatelstwo dzieki czemu mogl nas reprezentowac i pojechac z nami na euro!! o rany nie moge z takimi idiotami rozmawiac !!!!!!!

Widzę meszugene, że bardzo chcesz zaistnieć. Musisz mieć naprawdę smutne życie, skoro lansujesz się tutaj, na anonimowym forum :D Bez poważania