Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Może już jest ale przez jakiś czas według norm UE była klasyfikowana jako owoc. Nie namierzaj mnie. ;) Trójmiasto to mam... za oknem.

Gość gruby nie peniaj
seti to swietna" laska" :-) czasami troche złosliwa:-P ale to słodkie u niej jest :-D

haha nie ma tak, ze odpowiemy pozniej tna to nurtujace nas pytanie:P jak sie zastanowimy, ustalimy te same wersje odpowiedzi, etce:P tu odpowiadamy online;) no to Cie prawie ze namierzylam;) tak pytalam o trojmiasto, bo mi sie podoba:)

Gruby ostatnio to raczej mam wiecej antyfanow;) zarzucaja mi beztronosc , drazni ich to , z enei potrafier tak jak oni "obrzucac sie nawzajem blotem" i takie tam;)

Ja potrafię ale nie stosuję bo co to za satysfakcja. Trzeba rywalizować na argumenty a nie inwektywy bo to świadczy o poziomie człowieka.

no dokladnie, a oni w tych swoich dyskusjach przewaznie stosuja argumentu ponizej pasa, co w sumie swiadczy o ich slabosci

Taki już jest u nas w kraju poziom dyskusji i można tylko nad tym ubolewać.

Gość gruby nie peniaj
" A Ty pomaranczo skad to wiesz?" no przeciez nie po rozmiarze tzytzków :-P po Twoich wypowiedziach oczywiscie :-) nigdy nie lekceważysz nawet pomarańczek takich jak ja :-P a ta tym forum to bardzo niewiele jest takich ludzi :-( czy taka odpowiedz Cie satysfakcjonuje kroloffo ;)

Gość gruby czy ty rzeczywiście
jesteś gruby? ;)

Pomaranczo bardzo satysfakcjonuje:) wrecz sie nei spodziewalam takiej odpowiedzi!:) Gruby a jak dlugo na forum jestes? pisales moze tez pod jakimis innymi czarnymi nickami?:)

Używam tylko tego nicku. Nie wstydzę się swoich poglądów więc nie zmieniam tożsamości. Na pytanie cytrusa - pozostanie to moją tajemnicą. ;)

Gość gruby nie peniaj
a to niby dlaczego nie spodziewalas sie ? na swoj wizerunek pracujemy cale swoje zycie :-) odpowiednio na tym forum caly czas pobytu na kafeterii ;)

Gruby to w sumei tak jak ja tzn mialam tam na "specjalne okazje" , ktore sie rzadko zdarzaly, inne nicki ale generalnie od poczatku pixsze tylko pod tym nickiem o czym swiadczy ilosc postow:D Pomaranczo czyzbys byl na forum tak dlugo jak ja??;)

Gość gruby nie peniaj
" A Ty pomaranczo skad to wiesz?" nie az tak dlugo nie , ale to zaden wyznacznik -czas to rzecz wzgledna ;)

Gość gruby nie peniaj
Pomaranczo czyzbys byl na forum tak dlugo jak ja?? nie az tak dlugo nie , ale to zaden wyznacznik -czas to rzecz wzgledna ;) tak miało byc :classic_cool:

Gość gruby nie peniaj
dziwy sie dzieja na tym topie :-D

Gość gruby nie peniaj
a wiesz ze i ja owoc pomaranczowy tez tak pomyslalem ze tu jakis mod cenzure wprowadza :-P

mysle ze nie tylko na tym topie moze to faktycznie wplyw chmury pylowej powstalej po wybuchu wulkanu w islandii;)

Gość gruby nie peniaj
oj ale ja przeszkodzilem w zadawaniu pytan :o juz mnie nie ma ;) znikam jak struś pędziwiatr :-P [mik mik] :classic_cool:

Nie jestem strachliwy więc nie uciekam, co najwyżej mogłem przejść na emeryturę. :)