Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

to juz dosc dlugo ale poki sie z ego nie wylczyz to bedziesz tylko udawal ze zyjesz ale moze lepiej popiszem o czyms weselszym??:)

niestety znowu pisze z tej feralnej klawiatury:P oczywiscie mialam na mysli "wyleczysz";) prosze wybaczac mi literowki:P

Specjalnie pewnie tak piszesz bo wtedy trzeba z uwagą przeczytać Twoje słowa żeby zrozumieć poszczególne słowa. ;)

Przynosicie szczescie:) Mam podobna sytuację, bo umowilam sie z kims kogo znam z chaterii na dzisiaj na nasze 2spotkanie i nie odbieral ode mnie telefonu do 18 na ktora sie umowilsmy.... Dzwonilam kilka razy do 18, zeby spytac czy aktualne i nie odbieral, wiec nie poszlam... zle zrobilam? :(

Gruby, tak masz racje specjalnie tak pisze, zebys sie pozniej dopytywal wiecej;) jak sie umawia a pozniej sie nei odzywa, to cos juz jest z nim nei tak czekaj az sie sam oezwie i wytlumaczy dlaczego tak zrobil:)

Gość no co od seti chcecie
kazdy sosób dobry zeby zagadac faceta :-D

a muza fajna ;) tej nieznanej kapeli

setunia Przebiegła istoto nie ze mną te numery. ;) Tylko mnie kochaj877 Odpowiedź na Twój nick- nie ma sprawy ;) Co do kwestii pytania to ja tradycyjnie upieram się za kontaktem. Szkoda że nie poszłaś skoro się umówiliście. Może był zajęty albo nie miał telefonu a potem czekał na Ciebie. Jak się poważni ludzie umawiają to przecież nie trzeba tego potwierdzać kilka razy. Mam nadzieję że nic się nie stało i wszystko da się zakończyć pozytywnie.

Taaa. Całymi tabunami. ;) Przedstawiam ewentualny pogląd drugiej strony na zaistniałą sytuację. Nie zawsze się z nim zgadzam ale ktoś tu musi być adwokatem diabła.

no wlansie,adwokat diabla:D ale ja wierze ze sa jeszcze dobrzy normalni faceci:)

no Keanu Reeves świetnie zagrał w tym filmie :-)

no wlasnie o tym pisze przywracasz wiare w to;) no i znam tez inne przyklady;) ale ostatnio trafiam na tych lekkoduchow ale przeciez nie mozna nikogo do niczego zmusic wiec moze po prostu niespawiedliwie ich oceniam;)

Może masz rację ale w takim razie po co niepoważni faceci zabierają się za poważne rzeczy. Skoro są chłopcami to niech bawią się z innymi chłopcami samochodzikami a nie zabierają się za rzeczy które mogą sprawić ból innej osobie.

"...a nie zabierają się za rzeczy które mogą sprawić ból innej osobie." Oni chyba nie zdają sobie sprawy z tego, że ich zachowanie może sprawiać drugiej osobie ból :(

Coś inni zamilkli. Mam nadzieję że "Tylko mnie kochaj877" nie dopuściła by negatywne myśli Nią zawładnęły.

Kochani , ja juz ide spac, cos sie srednio czuje no i do pracy jutro trzeba;) trzymajcie sie i spokojnej nocy 🖐️🌻:):)

Ja mam być obiektywny a Drogi Panie to już nie obowiązuje niby? Kobiety też tak postępują i to z bardzo dużym wyrachowaniem więc proszę nie oceniać tak jednostronnie.

setka 🖐️ 👄

Gość telegrosik 123
I ja wam życze dobrej nocki :) A chłopakiem już sobie strzępić nerwów nie będę - oczywiście nie odpisał. Smutne to dla mnie, ale cóż. Czego się mogłam spodziewać ... Pozdrawiam i życzę spokojnych snów.

grosik 🖐️ 👄 przykro mi bardzo :-(