Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość aiaiiaiaiiai
to ja to sklecic, boje sie kolejnej gafy :O

ehh słuchajcie moje dobre duszyczki, nie zwazajcie w zadnym w przypadku na zalozycielke tpipku, ona caly czas Was czyta i raduje sie, ze grupa wsparcia dzial :) z calego serca :)

aiai W tym miejscu troszczymy się o siebie, wspieramy i dbamy. Mogę napisać Ci wiele gładkich słów ale to będą wciaż moje słowa a nie Twoje uczucia. Taka gra nie ma sensu.

Gość telegrosik 123
grubyyo -- > osobiście nieosobiście.... Uklepałam coś w ten deseń: Pewnie już spisz, więc życzę Ci spokojnej nocy. Mało literackie....

Gość aiaiiaiaiiai
kurde boje sie cokolwiek napisac moze bardziej oficjalnie napsize?

Gość telegrosik 123
Wiecie co ? Już późna pora, więc nie będę mu pisać - niech on ma jeszcze ustawiony dzwiek przy wiadomościach przychodzących i stanie chłopak na równe nogi, a to na pewno nie pomoże w budowaniu dobrych relacji ;P A i z Wami się pożegnam i na spoczynek się udam :) Życzę Wam spokojnej nocy, kolorowych snów i samych dobrych myśli, a jutro niech przyniesie wszystkim wiare w dobro, nadzieję na lepsze jutro i miłość , która góry przenosi :) Spokojnej nocy

Telegrosiku musi być akcent osobisty bo takie sją Twoje myśli nawet jeśli sama temu zaprzeczasz.

aiai Przepraszam że potraktowałam Cię tak oschle, nie zasłużyłeś na to. Będzie mi bardzo miło jeśli odezwiesz się jeszcze do mnie. Tak napisz i nie kombinuj. Głupia duma do kosza.

Gość aiaiiaiaiiai
Cześć. Słuchaj, chciałam Cię przeprosić. Nie byłam zbyt wylewna w odpowiedziach sms, ale miałam naprawdę kiepski tydzień, który złożyło się kilka spraw, jak i niezbyt dobre samopoczucie. Oczywiście pamiętam kiedy i co pisałeś, choć wolałabym zapomnieć o swoich odpowiedziach. Np. w poniedziałek wieczorem odebrałam sms dopiero po 23ej i nie chciałam Cię budzić. W środę spałam już prawie po bajce oczekując następnego dnia na panią dyrektor. W sumie nie wiem po co do tego tak szczegółowo wracam, ale widocznie miałam taką potrzebę.

Gość aiaiiaiaiiai
Uważem że jesteś bardzo sympatycznym facetem i ciesze sie, ze sie spotkalismy. Mając mała nadzieje, ze moze jeszcze keidys... :P

Gość aiaiiaiaiiai
a 2 to kontynuacja co sadzisz

i widz zas zagorzala dyskusja ja se odpuscilam lekko nie na moje nerwy akie gierki

Gość aiaiiaiaiiai
tzn bez naziei na nastepne? pozostawic mu wolna reke? zostawic ze sympatyczny i spotkanie mile? nie pomysli, z ejuz nie che wiecej? czy moze zle to ujelam... pomoz :P

Gość aiaiiaiaiiai
wyslalam jak pisale/as dziekuje jutro tu wpadne

Gość aiaiiaiaiiai
mail

Sorki kłopoty techniczne. Jak już poszło to jutro zobaczymy efekty. Spokojnych snów i miło że jesteś tu z nami.

mail tez pozno teraz sobie pomysli ze przez niego spac nie mozesz tak o nim intensywnie myslisz

Gość aiaiaaiiaiaia
dziekuje za mile slowa grubyyo :)

aiaiaaiiaiaia Witaj w ten piękny majowy poranek. :) Wybacz że wczoraj nie byłem pomocny ale co chwila rozłączało mnie z serwerem i nie mogłem praktycznie pisać.

Gość telegrosik 123
Hello ;) U mnie ten majowy poranek trudno nazwać pięknym i słonecznym ;) Mam nadzieję, że u Was lepiej :) Życzę Wam miłego dzionka :) A że późna pora na tego maila ? ! Bo ja wiem, mail to mail, chłopak go odbierze, jak zajrzy na skrzynkę, budzić go on pewnie nie obudził , więc myślę, że nie ma się czym przejmować, a dziewczynie przynajmniej lżej, bo ma to z głowy :) Pozdrowionka

Gość aiaiiaiaiiai
co chwila zerkam na maila, chc kiedys po 2 dniach napisal jak gdyby nigdy nic :) wiem, pocieszam sie... :( i boje sie, ze moze byc zle... a tfuuuuuuuuu

Gość telegrosik 123
Mój kolega nie odpisuje... Nie wiem, czy w dalszym ciągu śpi, czego nie wykluczam ;) I teraz myślę, - napisac mu jakieś miłego dnia i że mam nadzieję, że nie obudziłam go wczorajszą wiadomościs, czy też samego milego dnia, czy tez nic nie pisac i poczekać ... Wszak dopiero mamy 10 ;P