Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość telegrosik 123
Jak jest ok, to dobrze :) Tylko ja sie bojeeee.....tego napisac

Telegrosiku wybacz jeśli takie odniosłaś wrażenie. Nie ma takiej opcji żebyś mnie zirytowała. Żartuję sobie z Wami dziewczyny. Mnie nie tak łatwo zdenerwować.

Gość telegrosik 123
pięknie 15 minut tramwajem.... a ja 12 godz pociągiem ... Ale za to góry mam bliziutko :)

Pisz Telegrosiku, to dobre słowa. W razie czego biorę pełną odpowiedzialność na siebie i możesz mi to później wypominać. Jestem jednak pewien że nie będzie czego.

Gość telegrosik 123
Czy to nie będzie nachalność ??? Jeśli się teraz odezwę ?

Gość telegrosik 123
i na dodatek tymi słowami ?

Gość aiaiiaiaiai
grubyyo przeciez zartowalam :) a jaka miejscowosc chyba powiesz, co? moze literka?

Gość jadźka:)
widzę,że rozmowy nadal się toczą,co znaczy że mamy "bardzo ciekawy" długi weekend.:) Chciałam napisać,że mój nowy kolega odpisał mi na maila godzinę po tym jak ja mu napisałam.:) Nic konkretnego oczywiście,zapytał gdzie go widziałam. Czy powinnam coś odpisywać?:) Bez was to już nawet kroku nie zrobię.hehe

A do mnie się odzywasz cały czas i nie masz takich myśli. :) Tak samo jest w tym przypadku, nie ma mowy o jakiejś nachalności. Taka jest wtedy, gdy ktoś da nam wyraźnie do zrozumienia że nie ma ochoty na kontakt z nami a pomimo tego my nadal go zaczepiamy. W Twoim przypadku jest odwrotnie, jest przecież zadowolony z kontaktu z Tobą o czym sam powiedział.

aiaiiaiaiai Uparciuch z Ciebie. Przyjmijmy że Trójmiasto.

Gość aiaiiaiaiai
:) fajnie, nie bylam tam ciagle otwieram skzynke i d... :(

jadźka:) Napisz że wszędzie bo cały czas go śledzisz. ;)

Gość telegrosik 123
No teoretycznie tak, tylko isę zastanawiam, czy to nie było z grzeczności powiedziane ;P I właśnie - mogę zmienić - zdanie te o tym, że toteż się odzywam na takie : Wspominałeś kiedyś że jest Ci miło , gdy ktoś się odezwie i porozmawia dlatego pozwoiłam sobie do Ciebie napisać Które lepsze?

Skoro zadał pytanie,to chyba mu odpiszę.:) Ale bardzo dziwne,że mnie nie zauważył i się pyta gdzież to ja go widziałam. Zapytałam się go również po tym jak wysłał mi zaproszenie do znajomych,czy aby napewno tacy z nas znajomi skoro ledwo znamy się wirtualnie.:) Odpowiedział "Przepraszam jeżeli przesadziłem z tym zaproszeniem, ale można przecież powiedzieć, że jesteśmy takimi wirtualnymi znajomymi.Jak narazie.:P" I co wy na to?:)

grubyyo-Ty na poważnie z tym,że wszędzie bo go śledzę?:P Nie chce,żeby chłopak wziął mnie za maniaczkę.:)

Telegrosiku a może lepiej napisać o sobie a nie o nim. Że to Tobie jest miło z Nim rozmawiać i lubisz wasze pogaduchy.

Gość aiaiaiiaia
jadzka tak nie pisz :) bo glupio rzeczywiscie wyjdzie :P

jadźka:) Powinnaś po uszach oberwać za ten tekst o nk. Zabrzmiało w odbiorze jak byś mu wytykała że nie jesteście znajomymi i posunął się za daleko.

Widzę,że jednak nie ma chęci przenieść się na kontakt telefoniczny,skoro cały czas tylko na maile odpisuje uparciuch jeden.:) Aż mnie normalnie korci,żeby mu napisać czy ma zamiar zrobić użytek z mojego numeru?:D

Oj dziewczyny żartów nie łapiecie. Pewnie że nie ma tak pisać, podobnie nie pisać o pomidorach itp.

Gość telegrosik 123
A może połączyć i to i to - że on wspominał, że jemu jest mi lo a mi r ównież miło się z nim rozmawia więc się odzywam :P

Ale dlaczego?? Napisałam to w żartach,zawarłam odpowiednie do tego emotikony i on wydaje mi się,że również tak to odebrał, bo odpisał w tym samym żartobliwym tonie.:P

Gość aiaiaiiaia
nie pros sie o milosc sorki, ile macie lat, tak z ciekawosci? :D

Sądzicie,że powinnam nawiązać do jego stwierdzenia,że jak narazie jesteśmy wirtualnymi znajomymi??

Gość telegrosik 123
ja mam 26 :P stara i głupia

aiaiaiiaia -to do mnie było ??:)

Gość aiaiaiiaia
tak o ten uzytek z telefonu, ja bym tak nie pisala, moze jest niesmialy

ja mam 23 lata,a on z pewnością starszy ode mnie jakieś 3 lata.:)

Telegrosiku cokolwiek napiszesz będzie dobrze. Spontanicznie pisz bo takie wydumane i dopieszczone wypowiedzi będą sztucznie brzmiały. Masz w tej chwili ochotę coś mu powiedzieć to szybko to napisz i wyślij. Szczerość i spontaniczność. Nikt z nas nie jest idealny i każdemu zdarza się coś palnąć bo tak czuje ale to przecież nikogo nie dyskredytuje zaraz. Śmiało, teraz szybko napisz i wyślij.

Gość telegrosik 123
Cześć ....... Dawno Cię nie widziałam na gg :) Chyba miałeś kolejny ciężki tydzień na najmniej lubianą zmianę ? Wspominałeś kiedyś, że jest Ci miło, gdy ktoś się odezwie , mnie się również bardzo sympatycznie z Tobą rozmawia, dlatego tak pozwalam sobie do Ciebie napisać :) Mam nadzieję, że wczoraj nie obudziłam Cię moją wieczorną wiadomością. the last version ... Jest ok ?