Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Ja kozaczę, a potem stchórzę?:P Odbieram to jako wyzwanie.:D Jeżeli tylko wyczuje od niego chęć jakiegokolwiek zbliżenia-oczywiście w granicach rozsądku jak na pierwsze spotkanie;),to będę dążyć aby się chłopak odważył i wpadł w moje bluszczowe sidła.hihihi

Okrutne i podstępne te aniołki teraz. Co za czasy. :)

Gość aiaiaiiaiiia
jadzka szalejesz... :D grubyyo ale on wysoki jest.... poza tym ja malo calusna jestem kornelia, dzieki za pomysl, chyba kupie zwykla malarska i moze gwiadki porzucam :D

aiaiaiiaiiia To na paluszkach stań. To jest takie mocno kobiece i facet będzie zauroczony. Gwarantuję.

Jakie okrutne?:D Chcieliście równouprawnienia, to macie.:P Co ja mogę poradzić na to,że może w końcu po pół roku samotności trafi mi się jakiś facet do rzeczy, trzeba go łapać.:)

Gość aiaiaiiaiiia
haha :D jeszcze o tym pogadamy zaraz spadam bo dosc, ze tak wczesnie wstaje, caly dzien pracuje, to jeszcze dyrekorka przychodzi na hospitacje :O

Łap i trzymaj mocno. Jakiś loszek może przygotuj albo w wieży go zamknij. :)

aiaiaiiaiiia No myślę że pogadamy. Będziemy negocjować warunki. ;)

grubyyo-nie,tak to być nie może ,bo wtedy to juz będzie niewolnik,a nie z własnej woli.:) Ale trzeba zatrzymać go przy sobie naszymi subtelnymi kobiecymi sztuczkami.;) aiaiaiiaiiia -dobranoc i odezwij się jutro.

Gość tptpptpewpwpp
jakie? :D

aiaiaiiaiiia Dobrej i spokojnej nocy.A jutro powodzenia z wizytacją. :)

Gość aiaiaiaiaiiiia
papa buziaki 102 :D

Takie jak chip podskórny albo wspólny kredyt mieszkaniowy i trójka dzieci. ;)

Grubyyo jak zwykle czyta w moich myślach.hehe Chyba przechodzę na wyższy etap mojej znajomości smsowej,bo nawet zostałam zapytana o to czy kogoś mam.:)

No nic,zmykam i ja do łóżeczka, bo moje niewinne oczęta zaczynają się zamykać.:) Dziękuje wszystkim za dzisiejszą rozmowę,za to że wciąż mnie tolerujecie i moje dylematy i mam nadzieję,że do jutra.:) Dobranoc,kolorowych snów.:)

Pora iść spać. Jadźka dziękuję Ci za rozmowę. Bardzo fajnie się z Tobą rozmawia, trochę przycukruję ale naprawdę uważam że ma facet szczęście że spotkał na swojej drodze taką fantastyczną kobietę jak Ty. Szkoda że Anka dziś się nie odezwała, mam nadzieję że wszystko u Niej w porządku i trzyma się daleko od czarnych myśli. Telegrosiku, nie myśl że nie pamiętam o Tobie. Pamiętam i czekam na Twój powrót. Trzymam za Ciebie kciuki i waruję przy Twej jaskini. Na zewnątrz znów świeci słońce więc wyjdź i spójrz znów na kolorowy świat. Wszystkim życzę kolorowych snów i żeby ta noc dała wytchnienie naszym czasem zbolałym sercom i zmęczonym myślom. Śpijcie dobrze. Dobranoc.

Aiaia napisz jak oposzla hospitacja:) Jadzka My sie za bardzo "nie znamy" ale ku\ibicuje Ci, widze, ze wszystko u Ciebie powoli idzie we wlasciwym kierunku:) Gruby dla Ciebie szacun za to , że tak dzielnie znosisz te kobiece rozterki:)

Witam niestety kolejnego deszczowego dnia, przynajmniej u mnie. Grubyyo bardzo mi miło,że doczekałam się i to po tak niezbyt długim czasie naszej wirtualnej znajomości cukrowania.:) Dzięki temu moje ego urosło dobrych parę centymetrów.;) Oczywiście odwidzięczę się tym samym, że bardzo przyjemnie mi się z Tobą rozmawia, zresztą jak z każdym w tym topiku, ale Ty jesteś mężczyzną,więc powinieneś czuć się nawet może troszkę zaszczycony,że zwierzam Ci się.hihi Ale nie powiedziałabym,że ten facet spotkał na swojej drodze mnie,bo wciąż jest to kontakt telefoniczny.:) Setunia-również mam nadzieję, że wszystko toczy się w dobrą stronę i dziękuje za wspracie.

Solidaryzuję się dziś z Tobą w kwestii pogody ale to nic że brzydko skoro w sercu nadzieja a w głowie pozytywne myśli.

u mnei tez deszczowo ble dobrze ze dzis rowerem do pracy sie nei wybralam

Nadzieja jest, bo ona w końcu umiera ostatnia.:) Przyznam się wam szczerze, że wczoraj gdy pożegnałam się z wami to chciałam pójść spać,ale jeszcze przez jakąś godzinkę wymieniałam się smsami z moim kolegą. Niestety jego opór co do osobistego zapoznania nadal nie został przełamany. Czekam aż może dzisiaj się odezwie i poprawi mi nastrój jakimś miłym smsem w ten deszczowy dzień, a jeżeli nie to chyba sama się o to upomnę.:) A co do rowerów, to ja muszę w końcu swój do naprawy zaprowadzić, bo już od dwóch tygodni stoi w piwnicy w stanie agonalnym, a mi kilogramów przybywa.:)

Gość impl
ja w zeszły piątek też poznałam na imprezie fajnego faceta. w sobotę się nie odezwał ale w niedzielę się odezwał i chciał zaprosić na spacer na poniedziałek. niestety pogoda nie dopisała i się nie spoykaliśmy. od tego momentu się nie odezwał. ja chcę DZIŚ się do niego odezwać ale nie wiem, co mu napisać (sms)

A jakan dzisiaj pogoda u Ciebie? Ja myślę (ale moje zdanie jako kobiety bluszcz może nie być najtrafniejsze:) ),że mogłabyś mu napisać coś na temat tego spacerku. :)

Gość impl
dziś też pada więc ze spotkania nic nie będzie. ale c hcę mu coś napisać, tylko nie wiem co. poradź proszę

Gość impl
jadźka ;-). jesteś tam jeszcze?

Gość impl
jest ktoś tam jeszcze?????????????/

Gość lopj
nie wiem co radzic

Kurcze najlepiej to jakby grubyyo Ci coś doradził,albo telegrosik, która niestety opuściła nas na jakiś czas. Ja to jestem kiepskim doradcą bo wszystko bym chciała mieć na już i najlepiej bez żadnych gierek i podchodów,tylko wprost-na szczęście tutaj mój zapał jest studzony.:) Może napisz do niego taką zwykła wiadomość z pytaniem co u niego,że myślałaś ostatnio ciepło o nim i masz nadzieję, że was spacer jest nadal aktualny,gdy tylko pogoda na to pozwoli? A swoją drogą takie spacerowanie w deszczu też ma swoje plusy.;)

Jadźka podstępny aniołku pewnie chodzi Ci o przytulanie pod parasolem.