Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Dziękuje grubyyo za słowa,które dają pozytywnego kopa.:) Hmm...skoro tocze taki bój:)...A on powiedział że możemy spróbować czegoś więcej,wczoraj na pożegnanie stwierdził,że dzisiaj się spotkamy,ale jakoś milczy na ten temat mimo iż wymieniliśmy się dzisiaj kilkoma smsami.:) A ja znów mam straszą chęć się z nim spotkać i stąd pytanie czy powinnam mu przypomnnieć o tym,żebyśmy się spotkali czy czekać?

Pewnie że możesz się upomnieć dlaczego by nie. Myślę jednak że odezwie się sam ale warto trzymać rękę na pulsie. :)

Moja niecierpliwość oczywiście nie pozwalała mi dłużej czekać:) no i zadzwoniłam sama. Ale mój telefon nawet nie został odebrany, także czekam na to,że ewenutualnie oddzwoni albo da znać mój luby. Oby bo jeżeli nie to znów popadnę w jakąś paranoję.;)

Spokojnie, zadzwoni. Zajęty pewnie jest, zadzwoni jak już skończy pracę i będzie mógł całą uwagę poświęcić Tobie. :)

Ten Pan już dawno po pracy:),ale już oddzwonił i wszystko zostało wyjaśnione.:) Kurcze,coraz mniej nas się wypowiada w tym temacie.:(

Smutno mi się robi, gdy widzę jak ten temat zamiera.:( Tak strasznie miło było sobie z wami wymieniać się rozterkami,przemyśleniami i doświadczeniami.

Gość aiaiiaiaia
hej wk.... ,mnie to lezenie w lozku :O kolega nie pisze od poludnia :(

aiaiiaiaia Nie wiem jak u Ciebie pogoda, ale u mnie to taka burza że nie pozostaje nic innego jak leżenie w łóżku przed telewizorem. A Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrówka.:) Ja miałam się spotkać dzisiaj znów ze swoim,ale niestety z ważnych przyczyn musieliśmy na jutro przełożyć-już się doczekać nie mogę.:)

aia Ty to masz dobrze, możesz poleżeć sobie w łóżeczku i polenić się. :)

Super że jest tak że nie możesz się doczekać jutra. :) Każdy by tak chciał. ;)

Gość aiaiiaiaia
iel mozna lezec :O smuci mnie, ze nie pisze "dobranoc", wczoraj to ja napisalam, uzaleznilam sie od tego, czuje ze juz nie napisze :(

aiaiiaiaia Faktycznie szkoda bo to miłe jest gdy ktoś pamięta o nas. Mogę ja napisać do Ciebie. ;)

Gość aiaiiaiaia
to napisz :D

grubyyo Ja chyba za szybko się angażuje emocjonalnie.:) Widziałam się z nim wczoraj bardzo długo,dwa dni temu również a już jakoś mi tęskno za nim. Coraż bardziej moje zachowanie przypomina takiej nastolatki.:)

grubyyo to odrazu i mi coś napisz tak hurtem bo też mój luby się nie odzywa.:P

Gość aiaiiaiaia
a ja wlasnie dostalam sms :)

Ja nie i raczej już dzisiaj od niego nie dostanę bo zadzwonił kilka godzin temu,także grubyyo nadal masz szansę mi napisać.:P Chociaż miło byłoby gdyby napisał coś na dobranoc.:)

Gość aiaiiaiaia
grubyyo czarodzieju

jadźka:) Nie będę facetowi wchodził w paradę po za tym i tak ma już u mnie niezłą fakturę za usługi na jego korzyść więc nie mogę rujnować faceta. ;)

aiaiiaiaia Mam nadzieje ze choć coś miłego napisał. :) I przestań mnie tak obcałowywać publicznie bo potem ktoś to wyciągnie jak już będę sławny. ;)

grubyyo Jak już będę mieć go tak 100% w swoich sidłach to wtedy się będziemy rozliczać.;) A ja tak sobie myślę, że skoro jestem już taka odważna baba to może sama mu napiszę coś na dobranoc,niech wie że mam dobre serce.:)

Gość aiaiiaiaia
dobranoc i duzo zdrowia-napisal :) grubyyo muuuuuaaaaaa :-*

jadźka A to trzeba być odważnym żeby coś napisać na dobranoc. ;) Moim zdaniem to dobry zwyczaj jest i miło coś takiego przeczytać przed snem więc pisz śmiało i to codziennie.

aiaiiaiaia W wolnym tłumaczeniu to miało znaczyć że jestem krową? ;)

Niektórzy muszą być odważni, żeby nawet takie proste życzenia wysłać.;) Przecież wiesz grubyyo jaka ja jestem nieśmiała.:D

Gość aiaiiaiaia
nie było muuuuuuu tylko mua znaczy buziak :D

jadźka:) Oj przepraszam zapomniałem na moment o Twojej wrodzonej nieśmiałości i skrytości. :)

aiaiiaiaia Zobaczysz że jak już TEN facet zostanie Twoim mężem to potem te Twoje całusy staną się dowodem w sprawie rozwodowej. ;)