Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość telegrosik 123
ale macie zachcianki .... Czy Wy przypadkiem za daleko się w tych znajomościach nie posunęłyście? Bo takie zachcianki są lekko podejrzane ;)

a nie wiem skad mi sie to wzielo ale jakos tak chetnie rozmiazdzylabym taka jezynke w ustach:D

aia Ja Cię nie olałem moja droga tylko dostałaś grzecznie kosza. ;)

Mam internet w telefonie więc zawsze mam internet. :)

fajnie:) to jak bedzie nudno w pracy, to pisze:) ja sie na razie powoli ewakuuje :D

Gość aiaiiaiaai
kosza :( taka brzydka i niedobra jestem :(

aia Wręcz przeciwnie i dlatego byłabyś rozczarowana mną. :)

musze sobie Was dodac do ulubionych , bo tu usunelam ostatnio przez przypadek:D

Mnie osobiście sobie dodaj do najbardziej ulubionych. ;)

Gość telegrosik 123
aiiiaiaiai --- > olej facetów ;) Pociesz się, że ja również dostałam kosza - tylko nie tak grzecznego jak ty ... Jest to możliwe, żeby facet nie otrzymał żadnej z moich wiadomości? Lub, żeby jego program - komunikator - usuwał bez archiwizacji nieodebrane np w ciągu 12 h wiadomości? Bo ja w to wątpię. Jeśli nie odebrał jednej - ostatniej - ok, rozumiem, ale żeby wszystkich 3 ? Coś mi się wydaje , że koleś ciemnotę mi wciskał, tylko dlatego, że nie wiedział co powiedzieć. Jeden z którym spotykałam się dobry kawałek życia kłamie mnie w żywe oczy, to dlaczego ten drugi miałby nie łżeć ?

Gość telegrosik 123
Tak trzymaj Grubyyo ;) Faceci to dranie i kłamcy, ot co.... Lepiej się z nimi nie wiąż !

Witam was kobietki.:) Tak coś myślałam,że mnie obgadywałyście bo strasznie mnie policzki piekły.;) Niestety nie wyjechałam na kanary ani sama ani z moim lubym.:P Sprawy z nim mają się tak,że spotykamy się tak co drugi dzień i ja niestety coraz bardziej się w to angażuje,a on oczywiście się asekuruje dziwnymi wymówkami. Ale zobaczymy co będzie,jak zwykle tli się we mnie mała iskierka nadziei,że dobrze. Zmykam teraz na popołudniową drzemkę,odezwę się później,pozdrawiam.:)

Oczywiście witam też naszego jedynego mężczyznę,w sumie to po raz drugi dzisiaj.;)

Obiecuję Ci Telegrosiku że nie będę się wiązał. :)

Gość telegrosik 123
Ha, u mnie przynajmniej tyle, że się nie asekuruje wymówkami spotykając się ze mną, bo się ze mną nie spotyka. To w zasadzie nie wiem, czy się cieszyć, czy smucić z tego powodu. Zachowanie tego człowieka jest dla mnie po stokroć niezrozumiałe.

Lepiej chyba lepiej się nie spotykać niż spotykać z kimś kto okłamywałby Cię. Ja bym przynajmniej tak wolał. Lepsza najgorsza prawda niż najpiękniejsze kłamstwo.

Gość aiaiiaiaai
grubyyo fajny jestes :) i baaardzo sexi... :P

aia Weź w końcu zaczernij swój nick bo ja nigdy nie wiem czy to Ty czy ktoś inny, tyle już tu wystąpiło wersji. :)

Gość telegrosik 123
Otóż właśnie. Też tak sądzę. Zastanawiam się, ile kłamstw było w moim poprzednim związku o których do dziś nie wiem- gdy były miał czelność prosto w oczy walnąć mi tekstem pseudo wytłumaczeniowym na wzór - wiesz, wczoraj wylądowali kosmici na moim podwórku i to oni Cię kontrolują, nie ja... Fakt, że opowiadał brednie i jego wyraz twarzy zrobił się aż sztywny z ukrywania emocji - ale swojej wersji się trzymał do końca, ba nawet "zlokalizował gnojka, który mnie śledzi w internecie i złamał do niego hasło" , jak mi przesłał informację smsem wieczorem. Nie wiem, on myśli, że idiotkę znalazł?

Gość aiaiiaiaai
nie lubie sie logowac :P nie poznajesz mnie po ochrypnietym glosie? :D