Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość telegrosik 123
Właśnie - spokój i obiektywizm. Z jednej str nie bierz wszystkiego za złą monetę, bo ja sie tez nie dałam złamać byłemu choć mieszkam sama a on przychodził, błagał i prosił :) Więc on też ma siłę :) A z drugiej - nie ufaj mu ślepo - zachowaj dla siebie trochę zimnego realizmu. Nie masz powodu dla którego mogłabys sądzić, że Cię kłamie, ale też niewiele, aby sądzić, że mówi prawdę.

Jadzka napisz czy zadzwonil Gruby chbya si w tej pracy;) ja ide tezspac dobranoc:)

Gość telegrosik 123
No właśnie Jadźka -- > daj znać, czy zadzwonił ! Grubyyo - a co Ty robisz tak ogólnie w tej pracy - bo przyznam szczerze trochę masz dziwne godziny pracy ;)

Gość telegrosik 123
Oki ;)

Gość telegrosik 123
Spokojnych snów Wam życzę. I udanego dnia jutro. Ja dziś trochę z robotą podgoniłam, to jutro mogę sobie wziąć lżej tę pracę ;) Grubyyo --> spokojnej w pracy - mam nadzieję, że jakoś muzyki możesz posłuchać przynajmniej w trakcie pracy ;) Bo tak w takiej ciszy to ciężko pracować. Ja akurat słucham Fields of Gold Stinga i tą melodią Was żegnam na dziś :)

Dziękuję Telegrosiku. Słodkich snów i dobrej nocy. :)

Gość telegrosik 123
Jadźka, co tam ? Odezwał się ?

Gość malutkaxxx
rozmawialam z wrozka i ona powiedziala ze za bardzo pokazuje ze mi zalezy, tzn nie narzucam sie ani nic, ale jestem mila zawsze, czasem robie mile gesty a ona powiedziala ze on lubi gonic uciekajacego kroliczka i czuc niepewnosc:/ dlaczego faceci tacy sa? ja nie jestem, nigdy nie bylam i nigdy nie bede zadnym uciekajacym kroliczkiem, wkurza mnie to:[

Dzień dobry. Wszyscy czekamy na wieści od Jadźki. :)

Gość telegrosik 123
Wszyscy czekamy widzę :) Sama jestem bardzo ciekawa. Powiedzcie mi, gdzie można spotkać dobrego, miłego i wartościowego chłopaka, który nie kłamie ?

Gość telegrosik 123
Jak wystawią, to pewnie za taką cenę, że przez całe życie nie zarobię ;) Grubyyo --> a Ty nie śpisz po pracy ?

A tak na poważnie to koniecznie musisz zmienić podejście. Nie możesz tak się nastawiać że wszyscy faceci to zaraz kłamcy. Miałaś po prostu pecha że tak trafiłaś ale jeśli się tak nastawisz do wszystkich to z góry skreślisz każdego, nawet najbardziej porządnego.

zglodnialam;) Gruby a Ty to cos spales po tej pracy?:P

Nie śpię w dzień bo potem wieczorem trudno zasnąć a na rano do pracy więc lepiej się przemęczyć. :)

Gość telegrosik 123
ale masz dziwny rozkład pracy. Ja chyba się domyślam, gdzie pracujesz :) Hehe ;)

Gość telegrosik 123
tzn w jakiej branzy ;)

Dziwny to fakt bo teraz mam prawie tydzień na rano. :)

Mnie na szczęście nie ma szans, chyba że stan morza się podniesie. :)

Gość telegrosik 123
Ja co prawda nie mam w pobliżu rzek, ale działka rekreacyjna moich rodziców przypomina chińskie pole ryżowe.... a nawet gorzej. Wody jest ok 70 cm miejscami - wszystko zalane, w altanie pół metra wody ....

No to nieźle napadało. Paskudnie tam na południu z tą wysoką wodą, ludziska naprawdę mają masakrę.

u mnie na szczescie tez nie ma tego typu zagrozen, bo od lat u nas wszystko osuszone, a kiedys bylo duzo stawow i rzeczka, to teraz na pewno byloby nie za ciekawie;) ale u nas panika jest bo jutro dzieci maja jechac na wycieczke do zakopca i sie boja ze tam zalene wszystko ale tam jedynie snieg w gorach jest

Gość aiaiaiiaia
mam dzis kryzys emocjonalny kto psytuli

i wycieczka odwolana;) jeszcze troche i do domu] Ai a z czego ten kryzys wynika??? :)

aia Oczywiste że znajdziesz schronienie w mych szerokich ramionach. :)