Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość telegrosik 123
Cześć wszystkim. Widzę, że zaczyna dyskusja schodzić na lekko pikantne tematy ;) Niedobrze ;) Malutka - ja bym tak poważnie tego nie traktowała. Może on spojrzał z przymrużeniem oka na Twego smsa i taką samą dał Ci odpowiedź. Aiiiaiaiiaiai - i jak się podobał koledze autobusik?

Dobry wieczór. A gdzie tam schodzi, odpowiedź była dyplomatyczna. ;)

Gość aiaiaaiia
nie widzielismy sie... m y rto zazwyczaj w weekendy, nie wiem czy w ten weekend wypali, bo komus bedzie pomagal :(

Gość telegrosik 123
mhm .... Na pewno wypali spokojnie :) Grubyyo - ja nie mówię, że odpowiedź jest niedyplomatyczna ;) Moja odpowiedź też jest dyplomatyczna i neutralna. Raczej pytanie lekko zakręcone :)

Zakręcone bo ludzkie relacje są zakręcone i pokręcone. :)

Gość telegrosik 123
Dobra, już się nie czepiam ;)

Gość telegrosik 123
A co się będę czepiać, jeszcze wyjdę na starą czepialską babę ;)

Gość telegrosik 123
I dostanę pseudonim moherek np ;)

Gość aiaiaaiia
cisza sie tu robi... gdzie dawne zycie tematu???? :O

Coś mi się wydaje aia że podoba Ci się nie tylko ze względu na piosenkę, chłopy przystojne. :)

Gość aiaiaaiia
ja w ogole tego nie ogladam :) wlaczal linka i otwieram inne str :)

Gość telegrosik 123
aiiaiaiaiai - romantyczne nastroje- no no, przełamujesz się chyba :) Nareszcie :)

Gość telegrosik 123
A na tym linku nie ma tych przystojnych chłopów ;(

Witam was bardzo serdecznie.:) Co słychać w świecie pięknych i bogatych?:) Bo w moim świecie nic się nie zmienia,wciąż marna egzystencja. Chociaż mój kolega przyznał się,że bardzo boi się angażować po wcześniejszych przykrych doświadczeniach i jak tylko wyczuwa,że zaczyna mu bardziej zależeć to zaczyna się cofać. Ni to negatywna ni optymistyczna wiadomość.

Gość telegrosik 123
Zobaczyłam ich inny teledysk - głos ma chłopak miły - ale żadnego przystojnego chłopa się nie dopatrzyłam .....

Ja już straciłam nadzieję, że z tej znajomości coś będzie. Tym bardziej, że ciągle spotyka się ze swoją byłą...

Gość aiaiaaiia
wczoraj wyslalam 1 (emoe) smsowego buziaka :D bo spytalam czy do wszystkich jest taki mily i pisze na dobranoc, to odpisal, ze nie, ze tylko do mnie :) podziekowal :P potem napisalam, ze ten buziak to w czolko byl, powiedzial, ze moze byc i w czolko :D jakos cieplej mi na serduszku... tylko gorzej ze ciagle musze tel doladowywac :O

Gość telegrosik 123
Ale zawsze jakaś to wiadomość Jadźka. Może Ameryki nie odkrywa, ale przynajmniej kontakt się nie urywa. Nie wiem, jak to jest w świecie pięknych i bogatych - bo ani piękna ani bogata nie jestem więc nie do mnie to pytanie - ja się mobilizuję do tego, by coś zrobić, bo trochę nauki mi się nałożyło, jeszcze praca do dokończenia się ostała, a chęci do roboty brak.

Szkoda,że mu się z byłą kontakt nie urywa...nawet dzisiaj do niej pojechał. Niby zabrać swoje rzeczy,ale nie omieszkał powiedzieć że pewnie trochę sobie pogadają bo dawno się z nią nie widział-ponad tydzień... Kurcze,ja też ani do pięknych ani do bogatych nie należę i myślałam,że ktoś z was odkryje przede mną rąbka tajemnicy.;)

Gość telegrosik 123
aiiiiaiaiai - jak tak Ciebie dziewczyno słucham, to dochodzę do wniosku, że moja nieśmiałość nie jest aż tak wielka jak Twoja. Przecież to żaden grzech wysłać chłopakowi który Ci się podoba taka emotkę, tym bardziej po kilku spotkaniach i i jakimś codziennym kontakcie. Kupiłam sobie ten podkład, który Ci pokazywałam na Allegro i wiosenne cienie do tego - też z linka sprzed kilku dni. Wydałam prawie 80 ale humor sobie poprawiłam ;) A co trzeba coś dla siebie od czasu do czasu zrobić :) Tym bardziej, że w mojej drogerii za taki zestawik zapłaciłabym 125 zł ... To też cieszy ;) A Tobie jak się udały zakupy ?

Gość telegrosik 123
Jadźka - niestety ja Ci nie pomogę w odkrywaniu tajemnic, zwykły robolek jestem :) A, że z była się spotyka ciągle.... to nieładnie chyba, choć dobrze, że Ci o tym powie. Sama nie wiem. Gdybym ja zaczynała nową znajomość - kończyłabym starą. Raz z uczciwości, dwa z przyzwoitości a trzy - bo nie potrafiłabym tak na 2 fronty .... Ale ja to idealistka trochę jestem.

Gość aiaiaaiia
ja juz tak mam :D z tym czolkiem to sobie jaja robilam :D malo calusna jestem, choc sama nie wiem, bo zbytniego doswiadczenia nie mam i na facetow sie nie rzucam... najgorzej jednak "przelamac bariere bliskosci" potem tojuz chyba z gorki :D ja nie zawsze okazuje to co czuje, bo sama sie siebie boje :( chyba bym musiala cos wypic, ale tu znow doswiadczenia nie mam i skutki moga byc fatalne ;D a w ogole to dziewczynyz pracy mowia, ze sie na KOwca nadaje :D ale moge pomagac wszystkm, tylko nie sobie... :)

Według niego to nie są dwa fronty, bo on do byłej nic nie czuje i spotyka się ze względu na to, że się przyjaźnią. Zresztą nawet nie chce mi się w to już zagłębiać,na potwierdzenie tego kazałam mu zaoszczędzić tłumaczeń,pożyczyłam miłego wieczoru i to by było na tyle. A jeżeli będzie dzwonić tak jak powiedział to nie mam zamiaru odebrać,bo byłabym pewnie niezbyt miła.

Gość telegrosik 123
Ojojoj Jadźka, coś ten chłopak albo sam nie wie, czego chce, albo rzeczywiście z jego strony do tamtej to koleżeństwo - tylko ciekawe, czy jej zdanie jest takie samo w tej kwestii. Może sam do czegoś dojdzie do jakichś konstruktywnych wniosków - tylko trochę czasu mu potrzeba .... Naprawdę z kimś takim nie miałam nigdy do czynienia ani ja ani nikt z moich znajomych więc nie potrafię nic powiedzieć. Aiiaiaiaia - ja już ciężko myślę, pora późna - kto to jest ten KO wiec? Tak zwykle jest, że człowiek myśli o innych , a o sobie na końcu lub wcale, a to błąd. O mnie za to - do mnie również - ludzie mówią, że wzbudzam ciepłe uczucia. Gdzie nie byłam, czy na stażu czy w szkole czy na studiach - w pracy teraz też to widać - mimo , że nie posiadam np. wielkiej wiedzy itp. bo też pracuję na dwóch stanowiskach i nie sposób mi wszytskiego ogarnąć - ludzie wolą mnie niż koleżankę, którą zastępuję. A najbardziej mnie to peszy - jak ludzie mówią to wprost - "jest Pani najbardziej miłą i ciepłą studentką - wszytskie Panie są miłe - ale Panią darzę największą sympatia i szacunkiem (mój lektor z języka lat około 60)" choć jest to miłe i budujące.

Gość aiaiaaiia
fajna jestes Telegrosik :D a ten KO, to tez nie wiedzialam kiedys hehe/.... http://pl.wikipedia.org/wiki/Kaowiec zaraz zmykam, bo slodkie sny czekaja, jak napisal kolega :P

Gość telegrosik 123
Aiaiaiaiaiaiai - to zmykaj do tych słodkich snów ;) A ja wcale nie jestem taka fajna - przypominam Ci, że mam swoje niecne postępki na sumieniu ;) A , że ludzie tego nie widza .... :) Dobrej nocki :) Weekend już niedługo, jestem przekonana Że kolega od autobusiku znajdzie czas na spotkanie z Tobą :) Dzięki za linka - ja sie na animatorkę nie nadaję , ale to fajnie mieć taki talent - takie zdolności przywódcze :)

Gość telegrosik 123
Spokojnej nocy Jadźka - ja się też wybieram spać - bo jakoś mnie zmęczenie ogarnęło :) Nie martw się - będzie dobrze :) Papapa

Gość aiaiaaiia
zaraz ide spac :) robilam jeszcze napisy, bo kronikę prowadzę w przedszkolu :) a jakie masz te wystepki? :D musi znalezc czas,bo zaczynam tesknic :P