Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość telegrosik 123
Ok. :D Przyjęłam do wiadomości - poszło ...

bylam u rodzinki bylo milo:) ide zaraz spac trzymajcie sie:) P.S. nie dazam za Wami, tyli piszecie!

Gość telegrosik 123
Niee, no może troszkę .... Ja nawet przez neta kłamać nie potrafię .... wrrrrrrr wyślę mu to jutro .... obiecuję sobie solennie! Mam nadzieję, że sie nie wystraszy mojej stanowczości w tym smsie - może warto cos dodać o prosbie potwierdzenia przybycia, zebym tam nie siedziała i nie czekała na daremno ...

Jak posiedzisz daremno to czarno na białym będziesz miała odpowiedź jaki to naprawdę jest facet. Myślę że jednak wypijesz kawkę w Jego towarzystwie. :)

Gość telegrosik 123
A jak on przyjdzie i zapyta: o co chodziło, że mnie zaprosiłaś? Stało się coś? To co ja mu powiem?

nic nie mam do tego ze tyle piszecie ale jestem przez to w tyle kiedys tez duzo pisalam na kafe baardzo duzo:) moglam tu spedzac cale dnie:) dobranoc🖐️

Nie zapyta. A gdyby to chciałam się z Tobą spotkać dla przyjemności bo lubię z Tobą rozmawiać i spędzać czas. Przecież to oczywiste.

Gość telegrosik 123
Dobranoc setunia :) Teraz ja mam ten etap ;) Mam nadzieję jednak, że nie będzie to etap długotrwały bardzo ..... Grubyyo --- > a Ty bys przyjął takie zaproszenie, które sam żeś ułożył?

Gość telegrosik 123
W ogóle ;P

Gość telegrosik 123
Już aiaiaiai dostała kosza, więc ja nawet nie zabiegam ;)

Gość telegrosik 123
Nie, żebym Ci wypominała tego jej kosza hehe ...

Gość telegrosik 123
Wszystkie są pamiętliwe , nie wiesz o tym ? Tyle lat na świecie żyć, a takiej prawdy nie znac ;) No Grubyyo - i ty się życia nauczysz przy nas ;)

Ja się niestety już dawno go nauczyłem. Chciałem się połudzić trochę po prostu. ;)

Gość telegrosik 123
Ale czasem wystarczy dobry bajer i można troche sobie win ująć ;) Mi niestety bajerowanie nie wychodzi ani nie kręca mnie bajeranci ;)

Oj są bajeranci to prawda, zawsze im zazdrościłem gadki. :)

Gość telegrosik 123
Ja jednego takiego w życiu przerobiłam, dziękuję, więcej nie chcę.

Gość telegrosik 123
No niestety, nie da się ukryć. Na razie zlałam smsa i próbę dzwonienia. I się boję, że się skończy najściem w pracy - a właściwie po pracy wr.... chyba się bede zwalniac godz predzej

Gość telegrosik 123
;) Będę się starać, bo on mi nie może zniszczyć życia.

Gość telegrosik 123
Popieram, nie może po stukroć :) Dzięki za mobilizację. Bardzo bym chciała, żeby reakcja na mojego jutrzejszego smsa była taka, jaką sobie wymarzyłam .... Co jest mało realne i zdaję sobie z tego sprawę. Mam jednak nadzieję, że on nie jest bajerantem ani przebojowym - bo to by było po relacjach z tymi dziewczynami widać, ani nie ma dziewczyny - o to sie modle gorąco ;) I że się nie wystraszy i odpisze ....

Wszystko będzie po Twojej myśli, gorąco w to wierzę i trzymam za to kciuki. A teraz chodźmy już spać bo ja ledwo siedzę a rano trzeba wstać. No i czekam na wieści oczywiście, tutaj lub na meila. Dobrej i spokojnej nocy Ci życzę. Kolorowych snów. Dobranoc Telegrosiku (B) :)

Gość telegrosik 123
Dobranoc :) Ja również mam nadzieje, że wiesci będa miłe. Pamiętliwcze , zasoliłeś z ty imieniem ;) Kolorowych snów