Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość aiaiaiaiiaia
wezcie mnie walnijcie czyms, bo znowu spieprzylam sprawe :( spieszylam sie, zle zinterpretowalam smsa, odpisalam dziwnie, i teraz mi glupio, przeprosilam, ale cisza,,, kurde, czmeu ja nie mysle ;(

Kurcze cóż za cisza zrobiła się w naszym temacie.:( U mnie możliwe, że coś w końcu zaczyna zmieniać się na lepsze,ale nie chce zapeszać. Mój luby jakby zaczyna się przełamywać, bo usłyszałam ostatnio dość znaczące dla mnie słowa. Chociaż mimo tego nadal mam ponure myśli i jakoś nie potrafię zbyt optymistycznie podchodzić, mam obawy że to kolejny facet,który mnie okłamuje. aia a może zadzwoń do niego?

Gość aiaiaiiaiai
my do siebie nie dzwonimy :) ciezko pracuje u rodziny, nawet w domu jeszcze nie ejst,k nie moglismy sie spotkac.. :( odpisal mi... juz bede grzeczna :P

Gość telegrosik 123
Jaki tu spokój - dobrze, że Wasze szczątkowe wiadomości sa dobre :)

Gość aiaiaiiaai
a gdzie nasz kolega zaginal? randkuje? :P

Gość telegrosik 123
Cześć :) Coś aiiaiaiaiai mi się wydaje, że wszyscy powoli opuszczają ten temat , jakiś spokój tu i cisza ... Co u Ciebie aiiiaiaiaii? Ja się postanowiłam wziąć za siebie, tzn do roboty - czasu malo, a mnóstwo rzeczy egzaminów itp, pracę trzeba dokonczyć - a chęci brak ;) Ale zrobiłam sobie rozpiskę co na kiedy żeby się nie zgubić w tych obowiązkach - ponadto postanowiłam zrobić przegląd ubrań letnich - mam nadzieję, że się jednak przydaja w tym roku ;) Przy okazji wyrzucam te ciuchy, w których nie wyjdę za żadne skarby ;) Z wiekiem ludzie głupieją ;)

Dzień dobry dorgie Panie i naszemu Panu, który ostatnio jakoś się nie udziela.:) Ja oczywiście nie wypisuje się z naszego "kółka różańcowego".:) Mi też przydałby się przegląd szafy, ale jakoś nie mogę się do tego zebrać,bo raz poukładam wszystko kolorami a już na drugi dzień w mojej garderobie panuje błogi bałagan.:) Ponadto mimo tego, że do wypłaty jeszcze dwa tygodnie:) to nie mogłam się dzisiaj oprzeć i rozmieniłam ostatnie pieniądze na boską bluzeczkę.hehe

Ale jak wiadomo-kobieta z nowym ciuszkiem lub kosmetykiem to kobieta zaowolona z życia (przez jakieś kilka godzin).;)

Gość telegrosik 123
właśnie - dlatego ja z niecierpliwością czekam aż przyjdzie mi przesyłka z podkładem ( choć resztkę tego samego mam w domu ;P) i cieniami - nie wiem, mam nadzieję, że będę wyglądac z nimi bombowo, bo kosztowały majątek ... ;) Taka już babska natura. Do wypłaty też mam 2 tygodnie, ale jakoś na nią nie czekam, bo na moja fanstastyczna uczelnię będę musiała przesłać prawie 1500 zł .... 400 czesnego za czerwiec, 400 za lipiec oraz 650 jako opłatę za obronę... Bomba po prostu - więc nie bardzo mi sie spieszy, by pozbywać się takiej kwoty ;)

Gość aiaiaiiaaiiai
a ja sie tak splukalam przez samochod jak nigdy. ma 12lat, mamy je od poczatku, ostatnio wymienialam tlumik 200zl, teraz robilam progi (bo zgnily) 450zl, ojciec pojechal na zbieznosc kol, mialo byc 80, wyszlo 240zl, bo jakies drazki stare i trzeba bylo wymienic, jak sie popsul samochod, co holowalismy wyszlo 150zl (dzieki sasiadowi tak malo), teraz sie okazalo, ze musze wymienic opony, myslalam, ze tylko2, a facet mowi, ze za miesiac 2 kolejne trzeba, nowa 100zl sztuka, uzywana 65 :( jeszcze mnie lakiernik czeka znowjakies 300zl :( a tyle to samochod nie jest wart :( na nowy nie mam, z 2 str. tyle porobilam to szkoda sprzedawac, w ogole kto to kupi, znajac ojca za 200zl by oddal :O ale nie łamie się... kupilam sobie w niedziele 4 staniki :D i 2 pary fajnych kolczykow :P dzis pobuszowalam w sh, relaksuje mnie to, polecam :D co do kolegi, zyczyl milego dnia i buzke przeslal, a ja, ze limit na buziaki sie wyczerpal w tym meisiacu i jesli jest zainteresowany promocja musi napisac wniosek :D , za chwile wniosek przeslal :P to ja, ze komisja ma miesiac na rozpatrzenie, on, ze prosi o szybszy wynik, a ja, ze nie mozna wywierac nacisku na czlonkow komisji, i odp. bedzie ostatniego dnia m-ca wieczorem (czyli dzis :) ) napisal ok, to za ta anielska cierpliwosc napisalam, ze komisja po wnikliwym rozpatrzeniu wnioskow przyznala mu odp. pozytywne i dziekujemy za udzial w promocji :P i od razu buziaka przyslal... :) tylko to wszystko pisanie, gorzej w realu bedzie :(

Gość telegrosik 123
Jeśli w Realu może być gorzej to może lepiej w Tesco ;) Dziewczyno nie martw się na zapas - ja robie mnóstwo rzeczy, co wywołuje różne reakcje, ale nie żałuje naprawdę ;) Czasami trzeba się otworzyć, żeby coś dostać - choć nie jest powiedziane, że to cos dostaniemy :) Ale pomyśl, że przynajmniej komuś będzie z tego powodu miło - że może ma zły dzień i Twoja wiadomość twoje słowa sa komuś potrzebne i wywołują uśmiech :)

Gość aiaiaiiaaiiai
wlasnietak zaczynam myslec, i otworzylam sie juz wstosunku tego co bylo, naprawde, moze to wlasciwa osoba, bo wszystko "samo idzie". keidys pytal, jak spie, bo mialam z tym klopoty, a ja, ze gdyby tak nie chrapal to moze bym sie wyspala :P jaka jak berety czasem :)

Miło widzieć jak wam się zaczyna układać dziewczyny,oby tak dalej. U mnie to już norma, że mamy codzienny kontakt, mój luby sam dzwoni i spotykamy się również regularnie.

Gość telegrosik 123
Mi się akurat nie układa , więc.... ;) Ale spokojnie, przechodzę powoli nad tym do porządku dziennego - choć bywa nielekko ;) Teraz mam trochę zajęć, które za dużo nie pozwalają mysleć :)

Gość telegrosik 123
A Grubyyo coś chyba z nami nie chce gadać .... ;) Bo zniknął jakoś przepadł bez wieści ;)

Gość aiaiaiaiaiiaii
tesknie za Nim :) :(

Gość telegrosik 123
:) Dołączam się :)

Gość aiaiaiaiaiiaii
musze pisac plan an czerwiec, jak mi sie nie chce... wolalabym z Toba pogadac :D puder doszedl? powiedz mi, gdzie o mozna kupic czy tylko w tych drogich drogeriach?

Gość telegrosik 123
wiesz co ja go kupilam w drogerii mojej klientki. A ten z Allegro jeszcze nie doszedł. Jasne, możemy pogadać, ja właśnie skończyłam jeden referat do szkoły - ale wybacz, jeśli będę dłużej nie odpowiadać .

Dobry wieczór Paniom. Nie uciekłem nigdzie ani nie randkuję. Proszę nie wierzyć w plotki. ;)

Dobry wieczór Paniom. Nie uciekłem nigdzie ani nie randkuję. Proszę nie wierzyć w plotki. ;)

Gość telegrosik 123
Dzień dobry Panu :) Już dawno Pana nie widziałyśmy, myślałyśmy, że Pan się przestał z nami kolegować ;)

Gość aiaiaiaiaiiaii
grubbyo :) ja musze pisac, jeszcze mam kumpele na gg na linii, bede czasem tu zerkac

Jakże mógłbym przestać się z Wami kolegować. Moje życie straciło by sens. :)

Gość telegrosik 123
:)

Gość haha nie ma to jak stesknione
kobitki ;):-P

Gość aiaiaiaiaiiaii
i napalone :D

Gość telegrosik 123
aiiaiaiaiaiai - normalnie nie poznaję Cię dziewczyno :)