Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trisome21

Jestem w szoku po tym jak zobaczyłam co wyprawiają studenci medycyny i

Polecane posty

Gość trisome21

młodzi lekarze./ Tydzien temu w sobote wraz z moja kuzynka wybralysmy sie na prywatke do jej dobrego kolegi, który jest lekarzem odbywajacym staż. Mieszkanie piekne apartamentowiec w centrum Wrocławia i ogolnie na poczatku bardzo mila atmosfera. W sumie bylo ok 14 osob , wszysy studenci medycyny i lekarze. Po 2ch godzinach jak juz towarzystwo bylo bardzoo wyluzowane doszly jakies panienki. To co pozniej tam sie dzialo to brak slow. Alkohol lal sie strumieniami, palili tez trawke, w toaletach co chwile znikala jakas parka na szybki numerek. Masakra. Mojej kuzynce to pasowalo , razem z nimi jarala i duzo pila a ja zamowilam taksowke i zniknelam. Jestem w szoku i jak tu pozniej leczyc sie u takich? No pytam jak? Na drugi dzien kuzynka powiedziala ze zle sie zachowalam ze nawet nie poinformowalam ze wychodze stamtad i ze wyszlam na dzikusa . Co o tym myslicie?

Gość trisome21
Kurcze, niepotrzebnie opisalam to ze szczegolami, jak ona tu wchodzi albo ktorys z tych doktorków to mnie skojarza :( Niech to chuj strzeli

Gość głupia ja
naiwna jestes. a myslisz że lekarze nic innego nie robia tylko czytaja książki medyczne?

Gość głupia ja
a tak w ogóle co kogo obchodzi co robia po pracy

Gość edrftgyhujikl;l
to natrafiłas na b.nieprzyzwoitych lekarzy pewnie to ci ktorzy latali z kopertami

Gość trisome21
jeden sie do mnie dobieral w bardzooo nachalny i wulgarny sposób. Proponowali mi tez palenie jointów i picie. Wypilam tylko 2 piwa a oni pili wszystko : whiskey, wodke, piwa i ciagle tylko powtarzali do mojej kuzynki :"co ona taka spieta" A z tymi pannami znikali w pokojach lub w WC w wiadomym celu. Mimo wszystko lekarzom nie przystoi takie zachowanie

Gość trisome21
najwazniejsze! jeden z nich byl ginekologiem! wyobrazacie sobie takiego gienkologa co prywatnie obraca laski po Wc, pali trawke i chleje jak jak szewc?

Gość trisome21
A moja kuzynka uwaza to za normalke. Nazwala mnie dzikusem heh. Sorry nawet jak tu wejdzie i przeczyta to mam to gdzies. Ja nie mowie ze ma byc sztywno jak w kosciele ale bez przesady. Zero przyzwoitosci

Gość nhlidefw'oghdwrQ
jasne że tak ginu tez człowiek

Gość do aretha franklin.
to nie lekarze, a kurewstwo

Gość matko dziewczyno
nigdy nie bylas mloda???? Ja pamietam takie imprezy ze szok. Teraz wspominam je z rozrzewnieniem , ehhh..... Kuzynka miala racje sztywna jestes. :P

Gość trisome21
Mloda jestem i nie jestem sztywna ale oni zachowywali sie jak jacys chloptasie spod budki z piwem a nie lekarze. Rozumiem ze kazdy moze lubiec sobie wypic , posmiac sie ale dymanie sie po pokojach i kiblach to jzu lekka przesada. Palenie trawy tez.

Ja też idę na medycynę xD Życie prywatne jest życiem prywatnym. Co kogo interesuje co robią po pracy? Byleby w pracy wypełniali swe obowiązki.

Tak to już jest niestety, ale wykształcenie czasem nie idzie wcale w parze z rozumem i logiką... Jeżeli są wolni, nie mają dziewczyn to niech sobie robią co chcą, ale jak mieli dziewczyny to śmierdzące skurwysyny i tyle. 🖐️

Gość do matko dziewczyno
kobieta uprawiajaca przygodny seks to kurwa

Gość trisome21
A to ze sie do mnie dobieral nachalny lekarz (ginekolog) to tez uwazacie za normalne? on sie uwazal za jakies bostwo myslal ze kolejna naiwna wyrwie i wydupczy. pijak jeden

Gość trisome21
pijak i cpun z sygnecikiem na palcu. Moze ktoras pacjentka go rozpozna

Gość lucky uk
ooo ludzie przeciez to zwykla studencka impreza... moze troszq na bogato bo jasiu byl i dziewczyny z agencji, ale to jeszcze nie powod by takie posty odrazu walic gdzies na forum i obrazac studentow med... proponuje zauwazyc ze u nas w Polsce jeszcze nie ma "takich konkretnych" imprez studenckich rodem z europy zachodniej czy ameryki... to dopiero bedzie rozpusta...

Gość trisome21
Tam nietylko byli studenci ale tez mlodzi lekarze w prywatnych klinikach

Gość do lucky uk
przygodny seks ma byc normalny dla studentek? chyba tylko dla kurew

A jak ma jakaś ochotę to niech się bzykają... w czym masz problem? Myślisz, że nam to nie sprawia takiej przyjemności jak facetom których jakoś kurwami się nie nazywa.

Gość szakalaka88
Ja też słyszałam rózne historie o imprezach na medycynie i dorobiłyśmy sobie z koleżankami taką teorię, że może skoro oni mają tyle nauki to muszą to silnie odreagować ;) Impreza imprezą, ale kurwienie się po kiblach z kim popadnie to już jest patologia...

Gość olabogwded
Dopiero byłabyś W SZOKU GDYBYS ZOBACZYŁA JAK IMPREZUJA KSIEŻĄ :D

Gość do lucky uk
to uprawiajcie przygodny seks, ale zostawajcie potem tirowami albo starymi pannami. kobieta ktora uprawiala przygodny seks nie zasluguje na fajnego i porzadnego meza

"kobieta ktora uprawiala przygodny seks nie zasluguje na fajnego i porzadnego meza" Tak samo facet uprawiający przygodny seks nie zasługuje na porządną żonę.

Gość do lucky uk
ale jakos latacie za takimi babiarzami i wam to nie przeszkadza

Kto lata za babiarzami ten lata :o Ja napewno za takimi nie latam, nie chce mieć syfa, ani żeby potem mnie zdradzał bo czym skorupka nasiąknie...