Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trisome21

Jestem w szoku po tym jak zobaczyłam co wyprawiają studenci medycyny i

Polecane posty

Gość trisome21
Skąd wiesz jak imprezuja ksieza? byles na takiej bibie u ksiezy? Wracajac do lekarzy to ja nie mowie ze maja byc sztywni, zero alkoholu, seksu itp bo wiadomo ze tez maja prawo, ale oni przeginali i to ostro. Ehhh tego sie nie da opisac, trzeba by bylo tam byc.

Gość do lucky uk
wiekszosci kobietom nie przeszkadza, ze facet latal z kwiatka na kwiatek

Fajnie, ze jesteś większością kobiet... przeprowadzałeś jakieś statystyki? :D A jak wokół ciebie takie babki są to radze zmienić towarzystwo na mniej patologiczne i blacharskie.

Gość taka sobie ja...
w kazdym srodowisku dzieja sie takie rzeczy...niestety.... policjanci, lekarze, politycy,prawnicy, inzynierowie.... to nie tak ze tylko lekarzy to dotyczy....

Gość trisome21
W akademiku nie bylam ale moge sobie wyobrazic :(

Gość trisome21
Z tego co wiem to oni nie byli w stalych zwiazkach wiec coprawda maja prawo do seksu ale nie w taki sposob. Jak niewyzyte chamy. Palenie trawki przez lekarza tez jest naganne

Gość figarrocxcxvbnm
:D oj to jakiś niziutki poziom medyków:) ze az tak sie zataczają

Gość trisome21
Byli tam :ginekolog, stomatolog, laryngolog, ortopeda, reszty nie pamietam. Nie przedstawiali sie specjalizcjami, wiem to tylko od kuzynki

Sama studiuję medycynę i jakoś nie widzę żeby moi znajomi się tak na imprezach zachowywali:P Ale jak to mówią ludzie są różni i w każdym środowisku znajdą się też Ci "nieprzyzwoici". I nie generalizuj. Pewnie chłopcy zakompleksieni niewyżyci dorwali jakieś panienki i sobie ulżyć chcieli:P

No mówię faceci pewnie się uczyli na studiach tylko i teraz jak już pracują to wolność poczuli i chcą życia użyć:P Nie popieram palenia trawki, ale nie uważam też żeby było to coś karygodnego. Poza tym może to był ich taki pojedynczy wybryk.. Dla mnie najważniejsze jest to jak lekarz się do mnie odnosi i jakie ma umiejętności. Bo samą cnotliwością i moralnością życia mi nie uratuje. A po pracy to sobie może nawet w klubie GoGo tańczyć:P Ważne żeby był dobrym lekarzem.

Gość trisome21
Ojj mi nie chodzi o te panienki ze je zaprosili ale o to jak duzo pili i palili trawke. ni przegiecie bylo jak sie nachalnie gienek do mnie dobieral. I on bada kobiety? wstyd i hanba

Gość trisome21
przeciez to jest jasne jak dupa anioła :(

Gość autorko
Twoja naiwność koresponduje z Twoim nickiem.

Sorry ale Ty liczysz że lekarz to już nigdy się nie upiję? :D Oświecę Cię- lekarze to tacy sami ludzie jak inni pod tym względem. Na studiach się nie wyszaleli to teraz nadrabiają. A pijani faceci są różni. Nie wiesz o tym? Oczywiście to go nie usprawiedliwia.

Gość lucky uk
kazdy ma prawo do chwili slabosci, kobiety jedza czekolady, a faceci wypuszczaja nasienie ze swoich moszen i tyle w temacie, zreszta ta teoria z tym ze na studiach studenci med. za bardzo nie moga a raczej nie sa w stanie czesto imprezowac jest jak najbardziej prawdziwa, bo jak juz im sie nadarzy sytuacja to ida na calosc, najwyrazniej Ci nie do konca sie wybawili na studiach to i teraz dokanczaja :) ps. polecam wybrac sie na impreze policjantow badz wojskowych, lub najlepiej taka mieszanke policyjno-wojskowa, tam to dopiero sa hece, o jojoj :D :D do "do lucky uk" jestem facetem !!!

Gość wydaj ich komu trza
moja drooooogggaaaaaaa

"kazdy ma prawo do chwili slabosci, kobiety jedza czekolady, a faceci wypuszczaja nasienie ze swoich moszen i tyle w temacie," Co za kretyn :D Ty wiesz co robią kobiety a mężczyźni w chwili słabości :/...

Gość grube lolo
Wstyd mi za was... i nie mam na myśli owych studentów medycyny. Katole rodem z zakonu. To ich prywatna sprawa , jak wy chcecie grać świetych to grajcie. im dajcie spokoj.

Gość gość
Koorfa ,ze tak powiem , lekarz nie ma prawa juz sobie zapalic ,wypic I pobzykac ?Jak Ci nie odpowiadaja takie imprezy to nie chodz cnotko niewydymko lataj na plebanie tam Cie po siwetemu wyroochaja ;)

Gość gość
Ludzie. Nie zapominajcie ze lekarze maja tez zycie PRYWATNE i to ze bzyka i pali trawke to jego sprawa. W 21wieku takie oburzenie.?

Gość gość
Studenci medycyny i artysci maja zwykle najbardziej zwichrowana psychike. Mieszkalam kiedys ze studentami medycyny w jednym akademiku, na okraglo byla amfa, trawa i seks.

Gość gość
Jestem na stazu lekarskim i nie rozumiem jak można będac lekarzem zażywać amfe :/ co innego koks bo ten jest z******ty

Gość gość
Chodzi o klasę i kulturę, niech się bzyka ale ze swoją dziewczyną u siebie w domu a nie w kiblu na imprezie. No ale ludzie czego sie spodziewać, widzimy przecież co się dzieje w służbie zdrowia, ilu ludzi umiera bo konował ich źle leczył, źle zdiagnozował chorobę. Lekarze to teraz są na usługach koncernów farmaceutycznych, oni nie leczą, oni tylko przepisują leki, które z kolei powodują nowe choroby i biznes się kręci.

Gość gość
ach ci zli lekarze specjalnie tak lecza, zeby pacjent byl chory! #cebulandia

Nie, to niespecjalnie. Po prostu na kacu ciężko się pracuje i ręce się trzęsą. I weź tu na przykład operuj.

Gość lekaarz
Jak nie macie pojęcia na temat pracy lekarza to się nie wypowiadajcie. Jak się student politologii napier... to już nic takiego się nie stało? Jak księgowy w******y laskę w toalecie to już nie będzie tak źle, jakby to zrobił lekarz? Banda baranów.

Gość gość
a ja miałem dziewczynę z GUMedu i impreza z nimi była bardzo kulturalna, nigdy nie widziałem takich fajnych ludzi