Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bulletformyvalentine

kompleksy - nie porafię przez nie normalnie żyć

Polecane posty

Gość biedronka89
Współczuje wam dziewczyny, bo u mnie tylko problem z łydkami, na co innego raczej nie mogę narzekać..........pozdrawiam

Witam nowe koleżanki - Biedronka jak mniemam rocznik 89? To rówieśniczki, a Kropelko nie mów, że tak źle wyglądasz? Ja też mam cerę trądzikową :/ i czasem zazdroszczę tym 15-16 latkom. No nie mogę pojąć czemu one w wieku, gdzie trądziku jest najczęściej wysyp mają gładką buzię, a ja stara baba męczę się z pryszczami. Wrr Mam pytanie jak się tu robi wściekłą minkę? A Bullet na dłuższą metę ten wzrost jest uciążliwy. Wszędzie nie dosięgnę, wyżsi mi zasłaniają, każdy kg więcej jest u mnie szybko widoczny i nie mam takiego wcięcia w talii jakbym chciała ;<

A co do facetów, to wolę średnich lub wysokich. Nie żebym miała coś do niskich, ale w ramionach faceta chcę zniknąć, rozpłynąć się i czuć się małą, bezpieczną kobietką... Rozmarzyłam się :D A i mogę czasem przez weekend nie zajrzeć tutaj, będę raczej dopiero w niedzielę, bo jadę do rodziców na weekend, tak gwoli wyjaśnienia by nikt nie pomyślał, że uciekłam :) Bo w końcu jeden normalny topik powstał, bez obrażania jeden drugiego.

Gość biedronka89
Hej Alexis, no racja ten sam rocznik jesteśmy:)

Biedronko zaczernij się żeby nikt Ci nie podebrał nicku. A jakie miasto? Ja Poznań

Kropla Morskiego Lubczyku:* Nie ma co takim blacharom zazdrościć- chociaż coś w tym jest, że często bardzo ładne dziewczyny a tak się oszpecają..to mnie zawsze dziwi. ale widocznie mają innny gust. Biedronka:* witam. co do peelendu, to prawda sama taki stosuję i jest bardzo fajny Alexis:* tez mam problemy z cerą. a chodzisz do dermatologa? bo ja ci powiem ze swojego doswiadczenia, ze lepiej wydac na przeleczenie antybiotykiem niz na te wszystkie polecane sklepowe badziewia, ktore wlasciwie nie pomagają. Ja mialam od swojej dermo unidox i bardzo mi pomogl. zostal mi tylko problem z naczynkami ale to swoja droga. Hehehe co do facetow mam tak samo- męzczyzna dla mnie musi być wysoki i miesz szersze barki i takie fajne ramiona, zebym mogla się przytulić do niego. Co do mnie dzisiaj to mam dzien lenia i nie chcialo mi sie na rowerze pojezdzic. jutro muszę nadrobić :D

A ja mam zakwasy od robienia brzuchów :) chodzę do dermatologa i dostałam Davercin żel i Aknemycin krem. Do tego jeszcze robię maseczki z glinki i będę szła do kosmetolog, no i myślę nad płynem micelarnym.

up up dzisiaj jakoś się fatlanie czuję. objadłam się niemiłosiernie-sama sobie tym krzywdę zrobiłam bo teraz czuję się beznadziejnie. w ogole pomyslalam, ze moze w ramach zapoznania bysmy się jakimis swoimi fotami powymienialy? co wy na to?

Gość biedronka89
Hej dziewczeta!!Ja jestem z okolic Słupska dziewczyny, powiem wam że ja nie robie tych brzuszków, bo jest dla mnie męczące, wole raczej krążenie bioder, ale robie to tak intensywnie i powiem wam że skutkuje. Wogóle dziewczyny to jak tak codziennie ćwicze tak ok 20 minut- 10 minut to jest rowerek w górze podobno wyszczupla nogi, a reszte 10 minut to takie rozciągające ćwiczenia. Pozatym myśle że na cere najlepsze jest dieta, chociaż nie mam problemów z cerą to staram się dobże odżywiać. A więc pije codziennie herbate zieloną, dwa razy dziennie wode z cytryną, bo jest bardzo dobra na oczyszczanie z toksyn oraz raz w tygodniu nic nie jem cały dzień tylko pije sobie wode i herbate zieloną. Od tamtej pory co zrobiłam sobie taką głodówke jem mniej, poprostu skurczyłam sobie żołądek, juz dwa tygodnie...... Pozdrowionka:) A co do tych zdjęc to dobry pomysł!!

cześć Biedronka🌼 Podziwiam- naprawdę super się trzymasz postanowien. szczegolnie ten jeden dzien bez jedzenia:) Fajny pomysł. Woda z cytryną rzeczywiscie tez duzo daje..powinnam do tego wrócić.:) Ja wlasnie wstalam niedawno i trochę się muszę ogarnąć.

Hej, jest troche cięzko z tym dniem bez jedzenia, ale naprawde daje skutki, wogóle bardzo dobże się czuje na drugi dzień:) Pozdrawiam

będę musiała spróbować bo czuję się coraz bardziej ciężka;) uciekam teraz do ojca, bo ma dzisiaj Imieniny.

Witam koleżanki ;) Przepraszam, że nie zaglądałam, miałam ciężkie dni i zero czasu dla siebie ;) Pomysł ze zdjęciami jak najbardziej okej ;) Ja się odważę pierwsza: http://i43.tinypic.com/29ncf0x.jpg Ja teraz planuje trochę na solarium pochodzić, bo opalona skóra wyszczupla i jakoś się lepiej w niej czuje ;D

Bulletformyvalentine ładne zdjęcie, bardzo mi się podobaja twoje włosy takie długie i ładne falowane, i wogóle ładna dziewczyna jesteś.... jak znajde jakieś moje zdjęcie to też zapodam....

Witam dziewczyny, wróciłam od rodziców. Jestem za, jeśli chodzi o zdjęcia, ale ja wolałabym wysłać Wam na maila (troszkę gubię się we wstawianiu tu linków) :)

dziewczyny fajnie, ze wrócilyscie bo już myslalam, ze nam wątek umiera. :D Bullet- masz na imię Daniela? ale fajnie. Jak do Ciebie mówią? Mogłabym mówić Dani? w ogole masz piękne włosy- niesamowite. sama zaluję, ze scięlam i teraz mam dosyć krótkie. i w ogole wyglądasz na taką bardzo sympatyczną. Biedronka- Rzeczywiscie cera super i piękne oczy. :D ja tez bym wolala na maila to podam wam mojego: astrin78@wp.pl

Nie pozwolę żeby ten wątek zaginął ;) Astrin: próbowali wymyślać mi przezwiska ale nigdy się nie przyjmowały. Mówią po prostu Daniela ;) Mój mi jak chcesz ;* Co do włosów, to uwierzcie mi też bym takie chciała ;D - przedłużam ^^

Bullet: w ogole nie widać zeby przedluzane byly! a jaką metodą i ile placisz jesli mozna spytać? w ogole wyslalam Ci zdjęcie:) A Alexis podaj mi adres mailowy to tez wyslę:) i biedronka:)

Astrin jaka niewinna buzia ;*** Uwielbiam taką delikatną urodę ;) Mam przedłużone na tulejki, co do kasy to jest różnie. Włosy kupuje na allegro (20 pasemek naturalnych za 35 zł) ja mam na głowie 7 takich paczek. Plus doczepienie u kobitki we wrocku na zgodnej 18 około 160 - 180 zł ;)

hehehe dziękuję Bullet. Teraz mam wprawdzie jasniejsze wlosy, bo zmieniam na blond, ale nie wiem czy to dobry wybor. jakoś w nast tyg idę do fryzjera, to wam się pozniej pochwalę:)

Okej, no to czekam na efekty ;) ja nienawidzę blondów. kiedyś miałam swoje włosy takie jak te przedłużone ale zachciało mi się jasnych... ;| ;pokruszyły mi się tak, że po odratowaniu i powrocie do brązu miałam je może do ramion :( dobra dziewczynki kochane, ja uciekam na randkę z elektrostatyką więc do jutra ;))

wiesz ja tez mialam bardzo dlugie ciemne..i w sumie podobna historia bo zachcialo mi się jasniejszych zniszczyly się i musialam sciąć na krótkie. ale co chwilę mi się te gusta zmieniają. cięzko mieć ładny blond, zeby nie byl spalony i zeby te wlosy jakos zyly... powodzenia w nauce bullet! :* milej nocki!

Hej dziewczeta, troche mnie tu nie było....ja postanawiam ,że zapuszcze sobie włosy, bo stwierdziłam, że w dłuzszych mi dużo lepiej. Nawet taki chłopak mi to potwierdził:) Taką długość jak Biullet, ładne masz imię rzeczywiście takie nie spotykane, tez podaje mojego e-meila i czekam na zdjęcia dziewczyny:) honka50@wp.pl