Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kvklbvc

dzien pogrzebu prezydenta-dzien wolny od pracy,szkoly

Polecane posty

Gość kvklbvc

mam nadzieje ze pozamykają te wszystkie supermarkety,galerie handlowe, zamkną szkoly, uczelnie, ze bedzie to dzien całkowicie wolny od pracy, nie wyobrażam sobie zeby bylo inaczej, pewnie sa ludzie ktorzy nie chcą uczcić ofiar,nie beda braly udział w pogrzebie, ale kazdy powinien miec prawo do dnia wolnego,do zadumy,do wlasnego przezywania tej tragedi, do udziału w pogrzebie

Gość na chomiku jest ten film
to nie jest tylko prawo, to jest przeogromna tragedia :O w historii współczesnej Polski jedna z większych :O to zakichany obowiązek ustawodawcy i pracodawców dać pracownikom w ten dzień wolne!!

Gość bez przesady papież
umarł i nic takiego nie było

ale papież to był papież a tu zginęła głowa państwa wraz z przedstawicielami narodu, dowództwem sił zbrojnych, posłowie na sejm i senat, naprawdę nie widzisz różnicy????? to jest TRAGEDIA NARODOWA!!! DRAMAT!!! KATASTROFA!!! CZY DO WAS TO DOTRZE W KOŃCU CO SIĘ DZIEJE????!?!?! mam wrażenie że niektórzy kompletnie nie myślą :O

Gość arbraa
No włąsnie,niech bedzie dzien wolny.Bede miała czas na wieksze sprzatanie,moze przestanie padac,to okna umyje.

Gość Johny Canada
pogrzeb bedzie w Sobote wiec bedziecie mieli wolne od pracy

Gość kvklbvc
nie mysla i nic na to nie poradzisz, nie wytłumaczysz, nie przemówisz, niektórzy wogole nawet nie potafią uszanować pamięci tych ofiar, załoby jaka przezywa Polska, to straszne, tragiczne, ze sa ludzie którzy tak mysla, wiec nie zrozumieja tego o czym piszemy.

Gość a kiedy.....
jest ten pogrzeb?

Gość a niby czemu mialoby
do kogo ma dotrzec? jak tu polowa to tępe gimgowna szukające rozrywki :o

Gość wfwefewef
Można zapamiętać pogrzeb głowy swojego państwa i tak wlaśnie: myjąc u siebie wreszcie zasyfione okna.

Gość dajcie spokój ludzie
przesadzacie tak że aż to śmieszy:o jak ktoś z rodziny i przyjaciół umrze to nie chodzicie do pracy,sklepu,nie jecie? żałobę nosi sie w sercu... czy może ktoś szuka wymówki żeby nie iść do pracy czy do szkoły?

Gość arbraa
A niby dlaczego mam przezywac.Tragedia sie stała,Zal ludzkiego zycia,współczucie dla dla rodzin,ale przezywac nie mam zamiaru.

Gość kvklbvc
nie pamietam jak było z dniem pogrzebu Papieża wydaje mi sie ze tez wszystko było zamkniete, a jesli nie to i tak nie ma co porównywać i tu nie chodzi o waznosc tragedi, która jest wieksza, to zupelnie inna katastrofa, inna smierc, tak jak ktos juz napisał to obowiazek ustawodawców i pracodawców dac wolne od pracy

kurwa, tracę wiarę w Polaków :O taki kurwa naród, Polak Polakowi wilkiem - tak powinno brzmieć to przysłowie :O🖐️

Gość arbraa
wfwefewef okna zasyfione moze masz Ty.Jezeli bedzie wolny dzien wczasie pogrzebu nie mam zamiaru siedziec przed TV i patrzec,tylko zrobie cos pozytecznego dla siebie i mojej rodziny.

Panie Lechu Kaczyński, jak sobie tam siedzisz obok Boga, to powiedz mu, żeby natchnął ten naród do myślenia. Amen :O

Gość a jak nas okradali i w dupie
mieli nasze zdanie to co ? juz sie nie liczy ze zgineli ? juz te wszystkie przekrety poszly w niepamiec ?

Gość arbraa
Za papiezem tez nie płakałam i tez nie ogladałam pogrzebu.

Gość niby czemu
dzień pogrzebu papieża był dniem wolnym od pracy czy szkoły, pamiętam

Gość kvklbvc
abra nie musisz przezywac, poprostu tylko uszanuj to ze przezywaja inni, ze cierpią rodziny, że cierpi nasz naród, Polska.kazdy ma prawo przezywac lub nie przerzywac ale ale kazdy powinien uszanowac pamiec ofiar.

Gość a niby czemu mialoby
nie trac wiary w Polaków. po prostu tutaj nie ma czego szukać. bardziej tepego forum nie widzialam.

do tych matołków i szczekaczy, powtarzam po raz ostatni, bo może nie dociera, różnice polityczne, to czy się ich lubiło czy nie nie ma żadnego znaczenia i nie chodzi tylko o stricte ludzki wymiar tego zdarzenia... ŚMIERĆ GŁOWY PAŃSTWA WRAZ Z CZĘŚCIĄ ELITY POLITYCZNEJ, POSŁAMI NA SEJM I SENAT, DOWÓDCAMI WSZYSTKICH TYPÓW SIŁ ZBROJNYCH W POLSCE, PREZES NARODOWEGO BANKU POLSKIEGO, RZECZNIK PRAW OBYWATELA - TO SĄ FILARY WŁADZY - NIE ŻYJĄ!!!!!!!!!!! TO JEST POTWORNA, PRZEOGROMNA TRAGEDIA!!!!! a jej skutki na dzień dzisiejszy są nie do przewidzenia :(

Gość arbraa
kvklbvc szanuje cierpienie rodzin,ale to nie moja sprawa.Ja tam nie przezywam,bo mnei to nie dotyczy.Nie moi znajomi,nie moja rodzina ,wiec nie wspołodczuwam.Moge tylko wspołczuc

Gość kvklbvc
kazdy człowiek w którym ma w sobie człowieczenstwo, uczucia i serce , bez wzgledu na to czy jest Polakiem czy nie, katolikiem czy ateistą,czy ma takie czy inne poglady, w obliczu takiego dramatu uszanuje załobe, ofiary, cierpienie, zrozumie ze pragniemy ten dzien przezywac uroczyscie.

arbraa ale jak ciebie nie dotyczy to znaczy że nie mieszkasz w Polsce prawda? ponieważ kazdego Polaka, który mieszka w Polsce sytuacja dotyczy i to bardzo

Gość Wolvfram
to nie jest tak do końca Państwo nie może przestać działać i funkcjonować są tak zwani pełniący obowiązki, czyli mają pełne prawa konstytucyjne aby działać i wydawać polecenia , tu nie ma chaosu lub próżni

Gość kvklbvc
abra rob sobie co chcesz tego dnia ale to nie na miejscu pisac tutaj takie komentarze o myciu okien, takim komentarzem prezentujesz ze poprostu masz to gdzies, nie wiesz widze co to takt i szacunek wiec nie bede dyskutowac

Gość nagle wszyscy kochają
skutki nie do przewidzenia? konstytucja przewiduje taką sytuację, niedługo będzie nowy prezydent, Rzecznik Praw Obywatelskich itp.

"nagle wszyscy kochają skutki nie do przewidzenia? konstytucja przewiduje taką sytuację, niedługo będzie nowy prezydent, Rzecznik Praw Obywatelskich itp." owszem, konstytucja, jak najbardziej, wiem to... ale skutki, te dalej, co się będzie działo w państwie, w jakim kierunku dalej będzie to zmierzało, to jest nie do przewidzenia i o te skutki mi chodzi. kraj jest póki co stabilny, to wiemy.