Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margheritaa

a ja mam 48 i samotnosc mnie powala

Polecane posty

Gość Margheritaa
a to ja ide sobie sama jak cche na zakupy i kupuje co JA cche nie komus sie podoba.....kosmetyczki ,niby nie potrzebuje.......

Gość szeregowa1
rzeczywiście rozpiechrzchliście się po świecie A ten Rzym to na dłużej? może to tęsknota, zwyczajna tęsknota za krajem

Gość dipsy22
Margherita, we Wloszch nie trudno poznac jakiegos wielbiciela urody slowianskiej;) Znasz wloski?

Gość mariola z opola
wiecie kobiety mam wrażenie że mamy wszystkie syndrom braku przyjaciółek ;) rodzina jest bo jest tylko ja czuję się czasami obco... może to wiek taki nie wiem...ciągle mnie coś goni czy to ja za czymś gonię... jedno jest pewne wizyta u kosmetyczki nie pomaga;) prędzej jakiś babski zlot :D

Gość Margheritaa
hmmm tesknilam jak oni byli mlodsi.....ja tu jestem juz .....ku.... 15 lat jakos trudno wrocic i po co? podkarpacie to przeciez koszmar.....a tu stac mnie na wszystko przeciez legalnie pracuje,ale mi brak czasem czegos hhmmm moze kogos do pogadania?oczywiscie nie kolezanek te sa (jak im potrzebna jestem)sprawdzone.........

Gość Margheritaa
dipsy mowie i pisze po ichniemu )))) ale jestem wstydliwa heh smieszne nie??? a moze i nieufna......

Gość szeregowa1
Mariola, w moim przypadku tak jest, brakuje przyjaciółki, z którą można sobie zwyczajnie "ulżyć", ale jak napisała Margo (skrótowcem:)) przyjaciele zawsze są obok, kiedy ich nie potrzebujesz

Gość szeregowa1
Margo (pozwolisz na skrót?), musiałaś się w swpoim zyciu zawiesc na płci przeciwnej, nie mylę się?

Gość mariola z opola
szeregowa skąd jesteś może jakaś kawa? Gosia z Rzymu pewnie nie wpadnie tak szybko do nas ale oczywiście serdecznie zapraszam :D

Gość Margheritaa
pozwalam ,jasne.... zawiodlam sie ale to 10 lat temu na mezu i go olalam !!!! tak , tak ja go zostawilam choc sie popraswil.....ach dluga historia poprawil ,bo zerowal na mnie mojej kasie......

Gość szeregowa1
Mariola, musiałabyś już dziś wyjeżdząć, aby jutro u mnie zawitać na klawce;) przeciwległy koniec Polski, warm-maz

Gość Margheritaa
bylam w grudniu ,w Krakowie u syna na swieta... wielkanoc byli u mnie ...... i wraca normalnosc..... ale jakby co to wpoadajcie do mnie

Gość mariola z opola
o rany ale pech ale przynajmniej tu możemy ze sobą pobyć ;) miłej nocy kobitki :D

Gość szeregowa1
Podziwiam za odwagę, której mi wciąż brakuje. Wzięłaś zycie w swoje ręce i tego się trzymaj, a TEN do pogadania (i nie tylko) może pojawić się w najmniej oczekiwanym momencie, bo jak mawiają, nigdy nie wiadomo, co jest za rogiem;)

Gość Margheritaa
no ja tez niedlugo sie zmywam wstaje o 5 jakby co to mam konto na NK ale dane na maila.....buziaczki slonka... do jutra

Gość kleo989
Strasznie zazdroszcze Ci tego Rzymu, wiele bym dala, aby tam zamieszkac, chociaz slyszalam, ze Wlochy sa cudowne, ale tylko na wakacje.

Gość szeregowa1
Margo, dobrej nocki Zakrzyj tu jutro, może stworzymy kółko wzajemnej adoracji:D

Gość Margheritaa
szeregowa milutka ,tylko trzeba zagladac jeszcze za tym robiem a ja ????? eh szkoda gadac odsuwam kazdy usmiech na starcie...... mysle---o ten to chyba tylko o jednym..... a moze to ja tylko o jednym????? jak masz na imie ,corko rybaka????

Gość Margheritaa
kleo nie zazdrosc, nie ma czego kiedys bylo tu milo teraz syf jaki zrobili rumuni to strach......napady,zlodziejstwa,w bialy dzien ale ciezko odejsc tak milo....

Gość szeregowa1
może jeszcze zdążysz przeczytać zanim polegniesz;) a ja myślałam, że w naszym wieku, to już wszystkie wiemy, ze ONI to z zasady tylko o jednym;)

Gość Margheritaa
mam laptopa w lozku ,jak mnie zmorzy to odstawie.....narazie zerkam na film....

Gość szeregowa1
Tak sobie teraz rozmyslam, że gdyby udało mi się uwolnić od swego męża, oj chyba nieprędko zaufałabym facetowi. Marzy mi się wolność w pełnym tego słowa znaczeniu, ale kto wie...nigdy nie mów nigdy

Gość Margheritaa
kazdy jest wolny ,tylko nam brakuje odwagi ,boimy sie ....... ale jak poczujemy ze stoimy twarda noga na ziwemi jest latwiej......potem tez sa do przodu , do tylu ale powoli powoli...... NIECH ZYJE WOLNOSC I SWOBODA............ buziqaki szeregowa....

Gość Margheritaa
no wiec juz wrocilam jest ktos czy nie?

Gość mariola z opola
cześć dopiero mogę odetchnąć ;) wiecie co nie jestem złą matką ale ostatni raz robiłam im żarcie w słoiki,kurde cały dzień w kuchni spędziłam i chyba całą świnię zużyłam :( padam a co do nich zadzwonię to kurna albo grają na kompie albo w karty oczywiście nie mogę narzekać ale czas mają to chyba mogę już odpocząć

Gość Margheritaa
witaj slonko! a to tak jak moj albo gra na PS3 albo oglada mecz ,no w najgorszym wypadku pisze prace...... zagladam bo jest przerwa ogladam moj reality wyspa najlepszych