Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princes 32055

nie wiem już co robić :(

Polecane posty

na początku roku szkolnego przyjaźniłam się z kolegą z klasy. siedzieliśmy razem w ławce, po prostu lepszych przyjaciół nigdy wcześniej nie widziałam. ja miałam koleżankę, i poznałam ich i zaczęli ze sobą chodzić... jakiś miesiąc temu on wysłał mi ubliżającą mi piosenkę, i jak zapytałam o co mu chodzi to odpowiedział mi "sama się kurwo domyśl" i zaczął mnie przez telefon wyzywać, ubliżać mi. no i później w szkole omijaliśmy Siebie, po prostu się "nie znaliśmy" myslałam że ta sytuacja z ubliżaniem się już nigdy nie powtórzy a jednak... wczoraj zaczął mi znowu ubliżać, a co najgorsze, to to że mi na samym końcu napisał "szukaj sobie cmentarza, spotkamy się na twoim pogrzebie" ... może ktoś mi teraz doradzi co ja mam teraz zrobić........

Gość asdsfghjgfds
zapytaj swoją koleżankę tą co z nim chodzi ...może ma coś na sumieniu i mu coś nagadała

Nie wyrzucaj z telefonu tego ostatniego sms-a. Za groźby karalne grozi do 2 lat więzienia. Możesz mu zagrozić policją jeśli tylko jeszcze raz na Ciebie naskoczy.

Jak CIę wyśmieje to idź na policję. Ciekawe jak się będzie śmiał w areszcie :D Poźniej będziesz słuchała błagań, żeby odwołać zeznania :D

Gość lily ale frajerka z ciebie
policja straszyć hahaha

Debil grozi jej śmiercią. To już poważniejsze niż ubliżanie.