Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguśka444

strasznie pokłuciłam się z chłopakiem

Polecane posty

Gość aguśka444

wiec wczoraj proza kolejny zobaczyłam jak się patrzy na jakąś laskę, nie wytrzymałam i pokazałam focha, powiedział żebym sobie sama wracała do domu, i każdy poszedł w swoją stronę, ale zapomniałam ze mam jego dowód w torebce od samochodu, zad i kazał mi się wrócić żebym wróciła się i oddała mu dowód bo nie ma jak jechać ( a przecież mógł mnie dogonić) bo dzwoni na policje....

Gość aguśka444
powiedziałam ze jestem blisko policji i zostawię mu ten dowód ale nie będę się wracać do niego, powiedział ze jestem głupia i tempa

Gość olej dziada

Gość Zinnka
Wkurzyklas sie, bo patrzyl sie na inna dziewczyne? ??? Ma chodzic z zamknietymi oczami? A moze chcesz mu opaske na oczy zawiazac? Eh dziewczyno zakompleksiona jestes i tyle. Popracuj nad soba, bo inczej nie utrzymasz zadnego zwiazku.

Gość aguśka444
bo po prostu takie sytuacje zdarzają się bardzo często ja tylko słyszę ze mam szerokie biodra, nogi grube ;( a pyzatym jestem super..

Gość takajednamalami
faceci juz tak maja- ogladaja sie za ladnymi dziewczynami i tyle... postaraj sie to przyjac i zaakceptowac...przymknij na to oko.... sadze, ze niepotrzebnie zrobilas z tego taka afere..

Gość a ja nie bow wiem ze bredzisz
naczy sie pisac, wywloko POKLOCILAS SIE, KLOTNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!