Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana :(

Prosze o pomoc

Polecane posty

2 lata temu poznałam chłopaka i do tej pory jestesmy razem, ale nasz zwiazek juz nie układa sie jak kiedyś. Było innaczej wszystko wywróciło sie do góry nogami. Na poczatku naszego zwiazku miał on małą zdrade lecz to mu wybaczyłam chodz z trudem i do tej pory mam ból w sercu. Teraz jest jeszcze gorzej pije, awanturuje sie doszło do tego ze podniósł na mnie reke i wyzwiska ida w parze. Lecz na drugi dzien przeprasza i mówi że to jego wina i ze czeka na wybaczenie. Ale jednak robi to samo. Pomózcie co mam zrobić jest to mój pierwszy prawdziwy chłopak na tak długo którego kocham Prosze o szczere wypowiedzi.

Moja rada: Uciekaj od niego. Skoro raz podniósł na Ciebie rękę to zrobi to ponownie. Przecież nie chcesz być z tyranem, prawda? Nie zasługujesz na to. To Twój pierwszy chłopak więc będzie Ci trudniej się z nim rozstać ale musisz to zrobić dla własnego dobra. Miłośc nie jest wieczna, napewno spotkasz chłopaka, który będzie Cię kochał i szanował. Bo ten z którym jesteś nie żywi do Ciebie uczucia.

Gość go81
nawet się nie zastanawiaj: UCIEKAJ!!

Mówi że mnie kocha ale czuje że zachowuje sie do mnie chamsko i mnie to boli :( Jest on dla mnie ważny bo go kocham lecz z jednej strony mysle ze ja dla niego nic nie znacze :( Tylko licza sie koledzy i picie :(