Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość internet_mnie_dobijaaa

czy u was BLUECONNECT też sie zacina od czasu tej tragedii narodowej ? help !

Polecane posty

mam blueconnecta 2MG od 2 miesięcy i wszystko chodziło jak w zegarku aż do czasu tej tragedii narodowej, czyli od trzech dni strony straaasznie wolno się otwierają albo wcale, nie można prawie nigdzie wejść :O moja znajoma, która rówież posiada blueconnecta od pół roku ma tak samo - akurat od trzech dni internet jej straaaasnie spowolnił, czy u was też tak jest? chodzi mi o posiadaczy blueconnecta lub innego internetu BEZPRZEWODOWEGO, bo wiem, że zwykły, przewodowy internet normalnie chodzi, jak myślicie czy ta tragedia mogła mieć wpływ na sieci bezprzewodowe? mam nadzieję że po tej żałobie wszystko wróci do normy, szału można dostać, jak jedna strona otwiera się 25 minut :O

Gość przekroczyłas limit i tyle

Gość ksieznaaa dajanaa
mam internet przewodowy, ale w dniu tragedii też mi zamulał, ale teraz wszystko jest już ok

nie przekroczyłam limitu, bo moja znajoma, która ma identyczny internet ma tak samo, a internet ma od pół roku - siedzi i ściąga całymi dniami, a ja nie ściągam nic, więc jeśli chodziłoby o limit to już by dawno go przekroczyła i zacząłby jej spowalniać, a zaczął akurat tego samego dnia, w dodatku pojawiło się wtedy wiele wpisów na kafe, że innym też zacina się bezprzewodowy internet

joaska1 i chodzi ci normalnie, nie zacina się ?

Gość to moze byz przez zalobe
myślę, ze to może być przez tą żałobę, jak zmarł michael jackson to na całym świecie zawieszał się net

Gość mam tak samo jak tyy
mam bezprzewodowy i co chwilę zawiechy od kilku dni :O wcześniej było też ok

Tez mam bezprzewodowy,niedawno wzielismy pakiet z Polsatu i musialam przelaczyc na bluconecta bo polsat niby predkosc dobra,ale co chwile sie zawiesza,bluconect bez zarzutu.

Gość uuuuuuuuuppppppppppp
uppppppppppppp

Gość taa niedobra pupa
Ja mam radiowy, i w dniu tragedii to mi normalnie zaczął chodzić około 2 w nocy dopiero... Wczoraj ajkiś czas nie chodził wcale, a teraz wróciło do normy. Słyszałam że były tez problemy z komórkami