Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angel121

co zrobić z dzieckiem ????

Polecane posty

Gość angel121

Mój facet rozstał się z żoną z którą miał małe dziecko te dziecko ma 8 miesięcy ja mam 20 lat a on ma 38 dużo pracuje a ja mam dość przyprowadza dziecko do domu i karze mi sie nim zajmować gdy wraca ciągle sie czepia wrzeszczy do mnie a gdy mu mówie że ja nie chce miec jeszcze dzieci to zaczyna sie awanturowac nie mowie ze nie lubie jego dziecka tylko mam dość zajmuje sie nim 3 razy w tyg. a on wcale co z tym zrobic

Gość ja powiem tak......
trzeba powiedzieć jasno że Twój facet znalazł sobie w postaci Twojej osoby darmową niańkę i w dupie ma co Ty myślisz...to on jest ojcem i jeśli zobowiązuje się do opieki nad swoim dzieckiem to powinien się nim zajmować Ty co najwyżej mogłabyś w czymś tam pomóc ale nie opiekować się nim przez cały czas musisz postawić sprawę jasno i powiedzieć że nie jesteś matką tego dziecka a tym bardziej opiekunką i albo on sam będzie zajmował się dzieckiem np w weekendy albo wcale ma nie przyprowadzać dziecka do domu

Gość martuuulka
a gdzie dziecko ma matke?

Gość takie tam gadanie...
biedne dziecko... A Ty związałaś się z facetem, który ma 8miesięczne dziecko? Niezła sucz z ciebie.

Gość angel121
w domu ona go przyprwadza w piatek sobote i niedziele a juz mu mowiłam że nie tylko ja jestem od zajmowania sie jego dzieckiem jak tylko zaczynam ten temat zaczynaja sie klotnie

Gość ja powiem tak......
no to zastanów się czy tak na prawdę chcesz być z kimś takim bo ja na pewno nie dałabym się tak wykorzystywać .....no ale wiedziałaś z kimś się wiążesz i że Twój facet ma dziecko fakt żal tego dziecka ....ale z drugiej strony dlaczego to na autorkę mają spadać obowiązki zajmowania się tym dzieckiem a ojciec ma to w dupie ?

Gość angel121
on mowi ze ma duzo pracy ale nie tylko praca sie zajmuje wychodzi w weekendy ze znajomymi a ja siedze z jego dzieckiem mysalam na poczatku ze to przez jego prace tak sie zachowuje ale chyba nie

Gość takie tam gadanie...
zastanów się raczej co z niej za kobieta- wiąże się z gościem, który ma 8miesięczne dziecko! Jak to świadczy zarówno o nim (zostawił kobietę/żone z takim małym dzieckiem- na dodatek powierza go opiece jakiejs durnej małolacie) jak i o niej??? Fuj, brzydzę się takimi ludżmi. Ciekawe, czy matka wie, że ojciec ma taki stosunek do dziecka? Może trzeba jej powiedzieć, to "tatuś" przestanie dostawać dziecko na weekendy i po temacie?

Gość angel121
na poczatku nie wiedzialam ze ma dziecko mowil tylko że sie rozwodzi

Gość zxcvbn
Hmmm....ja nie związałabym się z takim facetem, a na pewno nie spieszyłoby mi się do zamieszkania z nim. Moja rada - wyprowadź się albo znikaj na weekendy, bo jak rozumiem, wtedy dziecko spędza czas u was. Ponadto porozmawiaj z jego zona, być może to nie będzie miła pogawędka, ale nie są już razem, więc spokojnie zaproś ja na kawę i przedstaw sytuację!

Gość VVVVVAAA
daj se z nim spokój za młoda jesteś zeby sobie zycie z takim palantem marnować :O

Gość saleminka8
jak zaczyna sie kłótnia po tym jak Ty prostestujesz to szczerze,ale on ma w dup...co ty myślisz,ja bym go olała !

Gość saleminka8
masz 20 lat przed Tobą jest jeszce wiele...a moze i nie:)ale na pewno nie z takim palantem ;) moim zdaniem marnujesz sobie zycie!

Gość bardzo szczęśliwa
Tylko nie wyżywaj się na dziecku.Ono nie jest niczemu winne.Ono kocha i chce być kochane.Jak już to rozstań się z facetem.Pomyśl,że to małe dziecko to mogłabyś być ty kiedyś,nigdy nie krzywdź dziecka.Otocz je ochroną i miłością dopóki nie wyjaśnisz problemów ze swoim facetem.Będziesz miała praktykę na przyszłość,wiedziała co znaczy opieka nad tak małym człowiekiem.Ręczę,że bardzo się przyda.Skontaktuj się z mamą dziecka i powiedz jaka jest sytuacja.

co za tatus, brak slow, bierze dziecko chyba tylko zeby ladnie wygladac.. pewnie nawet matka nie wie ze tatus sobie balanguje a jego nowa mloda dziewczyna zajmuje sie dzieckiem. dajesz sie dziewczyno wykorzystywac! zobacz jak mu dobrze, ucieka od odpowiedzialnosci po calosci, nie dosc ze zostawil zone z malenkim dzieckiem to jeszcze ciebe obarcza obowiazkami. do tego imprezuje jak zwykle z kolegami a nie z toba, a jak ma ochote to sobie ciebie pobzyka. zero szacunku do ciebie, bylej zony i dziecka! radze ci dobrze kochana uciekaj od starego jak daleko mozesz i znajdz sobie chlopaka w twoim wieku.

Gość Maritka22
W głowie mi sie to nie miesci jaka jestes głupia!!!! Facet zostawił kobiete z 8 miesiecznym dzieckiem a Ty beztrosko sobie z nim żyjesz i jeszcze sie żalisz????Ta kobieta pewnie dochodzi jeszcze do siebie po ciazy i porodzie a Ty wysłuchujesz słodkich bajek jakie opowiada Ci ,,tatuś''... Trzeba byc naprawde wyrachowana zimna pozbawiona uczuc idiotka zeby wejsc w taki zwiazek... A postaw sie na jej miejscu...To Ty zajdziesz z nim w ciaze nabierzesz kilogramów,beda szalały Ci hormony urodzisz dziecko a on zastapi Cie gówniara która równiedobrze mogłaby byc jego córka...Pozatym jakim prawem zajmujesz sie jego dzieckiem skoro i tak twierdzisz ze go nie lubisz? W zyciu bym na to nie pozwoliła zeby worek na sperme mojego faceta wogule dotknał mojego dzidziusia!!! Domyslam sie ze matka tego biednego dziecka daje je ojcu i nawet niewie ze opiekuje sie nim nadasana gówniara która zali sie na forum jak jej zle... Zadna normalna szanujaca siebie dziewczyna nigdy nie zwiaze sie z facetem który zostawił tak malenkie dziecko .Ogranij sie bo ten facet nigdy z Toba na powaznie nie bedzie ...kopnie Cie w dupe przy pierwszej lepszej okazji ...A Tobie radziła bym trzymac łapy od dziecka z daleka bo jak matka sie dowie to marny Twój los... A skoro on niema jeszcze rozwodu to pamietaj ze ty jestes tylko Kochanka do dymania i nikim wiecej dla niego nie bedziesz... Powodzenia Ci zycze z takim podejsciem jakie masz...DOROŚNIJ

Gość VVVVVAAA
przeciez nie napisała ze rozbiła małżenstwo , tylko ze facet sie rozwodził a skoro tak to przeciez nei jej wina po pierwsze a po drugie nawet nie wiedziała ze ma dziecko :P To niejej wina po prostu palant sie jej trafił a ona zbyt miła zeby go spławic :P

Gość saleminka8
ojej jak sie uniosła hehe a w jaki ona zwiazek weszła,go już nie było ! :P -tak na marginesie Może matka dziecka wie z kim zostawia on malucha,bo jak pracuje to chyba wiadomo,że do pracy dziecka nie bierze hehe matka powinna sie zainteresować też dzieckiem

Gość saleminka8
Maritka22 Ty też dorosnij i podszkol ortografię :P

Gość Maritka22
przeciez napisała ze wiedziala o rozwodzie a o dziecku nie ;-)

Gość saleminka8
Maritka22 gdzie napisała,że go nie lubi,tylko że ma dość (sytuacji) a nie dziecka! a to dupna róznica!

Gość Maritka22
Ja dorosłam za 2 miesiace urodze swojego synka a co do ortografii piszac szybko nie zwracam uwagi,jesli Ci przeszkadza nie czytaj

Gość saleminka8
ja bym go olała i jeszcze ma 38 lat :) on już nie zmądrzeje :P

jesli to nie jest zmyslona historia, to ogromnie rezcywiscie żal tej matki -8 miesiecy po porodzie miec swiadomosc, ze małzonek pieprzy sie z malolatą. wydaje mi sie, ze to jednak prowokacja.

Gość Maritka22
Skoro ma dosc to niech cos zmieni a nie narzeka na forum...Biernośc i Czynnosc to tez róznica

najbardziej to mi zal tego biednego dziecka :( bo ciebie i tego sukinsyna -twojego chlopaka a czyjegos meza- to juz dawno bym was wystrzelala. Ale uwierz mi ze nic w przyrodzie nie ginie.

Gość Maritka22
Widze ze jednak dziewczyna dobrze postepujewaszym zdaniem bedac z facetem który zostawił kobiete z 8mies dzieckiem ....Facet ma 38 lat malenkie dziecko i kochanke małolate,a ona biedna jest pod jego presja i musi zajmowac sie jego dzieckiem choc ja to meczy. Brońcie jej i dalej krytykujcie moja wypowiedz a nie jej zachowanie

Gość Maritka22
A uniosłam sie dlatego ze sama jestem w ciazy...wiem jak zmienia sie ciało i jaki czas ciazy jest trudny...niewiem jak jest po porodzie pewnie jeszcze gorzej zaakceptowac niedługo sie przekonac Nie wyobrazam sobie ze mój facet po urodzeniu znajduje sobie nowa o połowe młodsza laske... No o co tu chodzi jak nie o fizycznosc???

ależ nikt jej nie popiera, tylko, ze to on ma 38 lat, jest doroslym facetem z dzieckiem, a ta dziewucha to 20latka, ktora cieszy sie, ze w koncu jakis facet zwrocil na nią uwage, wiec poszla za tym skurwielem. a teraz beczy, ze skurwiel zachowuje sie jak na skurwiela przystało.

Gość ale z ciebie naiwniara!!!!
nie wiedziałam że jeszcze takie laski istnieją!!! i jeszcze żalisz się na kafe!!! weź się w garsć!!! znajdz sobie porządnego faceta, co cię porządnie zerżnie, zajmij sie szkołą, imprezami, jesteś młoda, czemu masz tracić życie na jakiegoś stargo faceta co sam sobie życia nie ułożył i wpadł z inną!!! OSZALAŁAŚ!!!