Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzycielka marzy ciagle

jak spełnić marzenia ....

Polecane posty

Witam. Przepraszam, wiem że jest żałoba narodowa. Pomimo to chciałam porozmawiać na temat trochę inny. Z jednej strony żałoba uświadamia aby docenić życie takim jakim jest z jego bólami, cierpieniami, chorobami, rozstaniami ... z drugiej strony każdy marzy o byciu pieknym, bogatym, zdrowym i szczęśliwym. Jakie macie recepty na spełnienie marzeń. Skoro jesteśmy tu na ziemi ... warto żyć tak jak chcemy. Jak powiedział jeden poseł nie jesteśmy rezyserami własnego życia. ale może warto dążyć do celów. Napiszcie o swoich marzeniach. czy afirmacje mogą pomóc.

Gość slowo na poniedzialek
chcialabym zostac pilotem smiglowcowym ale pewnie zostane na ziemii po mam problem z jednym okiem... chyba ze znajde 20 tys i je zoperuje o ile sie da

pomarzyc piękna sprawa.tak trzeba probowac spełniac własne marzenia bo nie wiemy co nas czeka,a potem jaka satysfakcja

ale czy naprawdę do tego dążycie...? czy mozna mieć szczęście gdy miało się w życiu pecha? trudny start w dorosłość, kłopoty rodzinne, zdrowotne. Czy życie może nagle się odwrócić o 180 stopni i zmienić po prostu na lepsze?