Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rece opadaja

jakie te dzieci glupie to szok

Polecane posty

Gość rece opadaja

moja znajoma ma dziecko, 9 miesiecy maluch i tak glupi, ze przestalam do nich chodzic, bo mialam ochote obic mu dupsko ewentualnie morzyc glodem dopoki smarkacz rozumu by nie nabral. chodzi o to ze jak znajoma go karmi to czesto dmucha na jedzenie zeby maly sie nie poparzyl przy jedzeniu - dmucha, a nie mu zjada. a ten jak tylko to widzi to drze morde na calego bo mysli ze matka mu zje :/ no koorva co za bachor ograniczony i glupi. jakby szczeniak nie zarl tydzien to by sie oduczyl podobnych zachowan. albo jeszcze lepiej, dalabym mu to jedzenie bez dmuchania, niech zobaczy ze matka robi to dla niego, a nie zeby mu zabrac. poparzy raz pysk to mu sie odechce :O :O :O ps. to nie prowo, to smutna rzeczywistosc. otaczaja nas glupie wredne bachory.

Gość ja też bez dmuchania
a niech zakosztuje gówniarz :D :D :D

Dziecko 9 miesięczne jak to maluszek niczego nie rozumie ale z biegiem czasu przyswaja sobie nowe rzeczy ,ale tobie chyba rozum zatrzymał się też na tym poziomie i już chyba nic ci nie pomoże ;współczuję

co się dziwić dzieciom, że głupie, skoro dorośli potrafią popisać się taką ociężałością umysłową jak Ty :D

Gość wlasnie ja tez znam
duzo bardziej rozgarniete 9miesieczniaki :P a tym nierozgarnietym - w celu pokazania maluszkowi ktory przeciez tylu rzeczy nie wie i nie rozumie - dalabym goracego niech oparzy morde - wtedy z pewnoscia zrozumie :D :D :D

Gość matki polki myślące macicą
już otworzyły dzioby :D :P :classic_cool: a nie słyszały mamusie, że najlepiej uczyć przez doświadczenie? jak się oparzy, to się nauczy :P

Gość ncjknvjnfrj
Autorka jak widac jest za to baaardzo inteligentna. Ona nawet potrafi odczytywać myśli 9-miesięcznego dziecka!!! Czyżby telepatia??? :o :o :o

czy to prowokacja czy nie to naprawdę jesteś strasznie wulgarną i ograniczoną osobą, ohyda :O

Gość rece opadaja
matki polki 🖐️ :D :D nie trzeba odczytywac mysli dziecka zeby widziec kiedy jest zle. a tu sama matka mowila mi ze dzieciak zawsze krzyczy na nia i chce jej zabrac lyzke jak ona mu jedzenie studzi bo - zdaniem matki ktora chyba najlepiej zna swoje dziecko - ono mysli ze ona mu zjada jego porcje.

Gość rzeczywiście to dziecko to
jakieś głupie jest. moje mądrzejsze były :O :P

Gość matki polki mają zerowe
poczucie humoru... widocznie humor odszedł im wraz z wodami płodowymi:P:P:P

poczucie humoru pokazuje w dużym stopniu poziom osoby która je posiada, Twoje jest prostackie, rynsztokowe i wulgarne, dziwisz się że nie każdy ma z tego ubaw? :)

Gość amiamiamiamiaaakyszafuj!
zwyczajnie nierozgarniety bahor i tyle

Gość dsg
głupia autorka! to dziecko ma dopiero 9 miesiecy odczep sie nie masz innych problemów??

Ariane, wrocilas na Kafe pamietam Cie sprzed jakis paru lat :) sorry ze w tak glupim temacie ;)

Gość a no wlasnie!!!tak!
co za durne matki jasne ze taki maluch nie rozumie i nie wie o co chodzi.a jak nie wie to trzeba mu pokazac bo sam sie jak ma dowiedziec?wiec jak raz sobie buzke sparzy to korona mu z glowy nie spadnie.niech nazre sie goracego to zmadrzeje i skoncza sie wrzaski i chimery. proste.a wiekszosc z was tu swiete oburzenie prezentuje jak dzieciak ma sie nauczyc jak bedzie trzymany pod kloszem? ogarnijcie sie : O: O

Summer hej pozdrawiam Cię :) sama nie wiem w sumie po co wypowiadam się w takim dennym temacie :D do nizin nie przemówisz ;)

Gość widać że to właśnie
widać że to właśnie tobie matka ryj oparzyła i doznałaś takiego urazu że ci padło na mózg... i co warto było? żeby teraz takiego debila ziemia nosiła...

współczuje twojemu dziecku ( chociaż nie jestem pewna czy powinnaś je w ogóle mieć:P ).Z takim podejściem mamusi szybko wyląduje w szpitalu z poparzoną buzią:(:P