Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rece opadaja

jakie te dzieci glupie to szok

Polecane posty

Gość ncjknvjnfrj
ale to zachowanie dzieci to wina rodziców! tak je sobie wychowali! niech sami do siebie maja pretensje!

Gość ciekawi mnie jak taka
pinda jak ty nauczyłaby swoje dziecko przechodzić przez jezdnię? Czy powiedziałabyś niech leci głupi bachor, jak go ktoś rozjedzie to się nauczy że przechodzi się na zielonym i po pasach ojjjj głupie krowy gimnazjalistki i tępe suki nastolatki pokażcie te posty swoim matkom to wam zmaluja w ten zakuty łeb

Gość bóka z móminkuf
do swojego dziecka kurwo tez mowisz "ojciec cie bedzie rznal w dupe"? ladna mamunia z Ciebie ruro musi byc skoro takie zwroty znasz, pewnie jeszcze stosujesz na codzien, nie dziwota ze potem takie gamonie i tanie dziwki małoletnie latają, czym ziarko za młodu.... 🖐️

Gość weż ty sie dmuchnij w łeb
;]

Gość widze ze macice staraczki
pluja jadem az milo :D :D :D pewnie zalujecie ze wasze cipy nie pomieszcza dziesiecioraczkow od razu, a ciaza nie trwa tyle co u kota, bo byscie rodzily jak maciory - po 15 i 5 razy do roku byle tylko rozwrzeszczany bachor mogl potem ludziom zycie utrudniac. ale czego spodziewac sie po matkach ktore mowia "amy hyla" :D :D :D

Gość amy hyla i yyy hhhyyyyy amu pa
pu mama kysz kysz kysz :D :D :D to przeslanie do macic w ich tajemnym jezyku :classic_cool:

Gość bóka z móminkuf
a gugu aly hulahula, i potem z tego kosmity ma cos normalnego wyrosnąć :d

Gość glupio mi
za utorke ...

Gość niech za siebie bedzie ci
glupio. i za te rozwydrzone mamunie i dzieciaczki kochane drace mordy wszedzie bo przeciez "maly to nie rozumie i trzeba mu wybaczyc" - i tak do 18tki :P

Gość nie_rozumiem_w_ogole
aż się cieszę, że nie możecie mieć dzieci Wasze łona są wyschnięte na wiór zostało wam tylko nabijanie się :)

Gość hej maciceeeeeeeeeeee
znamy wasza chciceeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D

Gość glupio mi
niech za siebie bedzie ci glupio. i za te rozwydrzone mamunie i dzieciaczki kochane drace mordy wszedzie bo przeciez "maly to nie rozumie i trzeba mu wybaczyc" - i tak do 18tki mimo wszystko jest mi glupio! i przperaszam wszytskie mamy za autorke

Gość a ja przepraszam wszystkich
pozostalych za macice polki i ich dzieci :O :O :O

Gość a fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!
ja tez znam takie jak wymieniona tutaj!a ja sie wcale nie dziwie autorce.Ja ostatnio jechałam autobusem i wsiadła młoda mamuśka z bachorem może dwuletnim.Zdjęła mu kurtkę,bo było gorąco,a ona zaczął drzeć ryja jakby go ze skóry obdarła.W życiu nie słyszałam żeby jakiś gnój tak sie darł i to bez powodu,w dodatku siedział od razu za mną i darł mi sie niemal do ucha.Nigdy nikogo nie uderzyłam,ale wtedy naprawde miałam ochotę odwrócić sie i dać mu w ten rozdarty ryj.Ten ryk trwał jakieś pół godziny,a mamunia tylko pytała"uspokoisz sie czy nie?",nie zwracajac uwagi na to,że pasażerowie wychodzą z siebie.Niektóre matki polki i ich piekielne bachory powinno się izolować

Gość hiehiheieh
głupia to ta matka skoro nie mówi dziecku ze tylko dmucha na jedzenie zeby sie nie poparzyła a z czasem by dziecko zrozumiało o co chodzi;/

Gość o rzesz ty no...!
zgadza sie! hiehiheieh głupia to ta matka skoro nie mówi dziecku ze tylko dmucha na jedzenie zeby sie nie poparzyła a z czasem by dziecko zrozumiało o co chodzi;/

Gość oby zadna z takich
nieodpowiedzialnych pizd jak autorka , dzieci nie miała :o

Gość wal się wal w główkę
A mnie wcale nie jest żal autorki. Ja bym ją jeszcze walnęła w tą pustą główkę !!!! Bo rozumek jeszcze mniejszy u autoreczki niż u tego 9 miesiczniaka. Ryjek tobie trzeba sparzyć żebyś nie paplała bzdur !!!!

A mnie żal takich kobiet, jak ujadające tutaj wyzywajace matki od macior, dzieci od bachorów... Przeważnie tak zachowują się ludzie z problemami- albo nie mogą mieć dzieci, albo nie mają z kim albo jedno i drugie :) To one właśnie nie przesiądą się jak dziecko płacze tylko z lubością wsłuchują się a potem rozprawiają o tym na forum, to one węszą po parkach poszukując "Matek Polek z wywalonymi wymionami"- czyli kobiet karmiących piersią.... To one używaja określeń typu cipa, bachor, myślenie macicą, rznięcie.... Biedne, zakompleksione, niechciane kobiety. Umieszczą swoje zdjęcie z petem, tak żeby twarzy dokładnie nie było widać (bo pieknością nie grzeszą) i się podniecają.... Smutne.

Gość co to takiego??????????
magda ja mam 2 letnie dziecko, ale tez mnie wkurzaja matki polki rozpieszczajace przesadnie swoej latorosle ;/

ja mam 11miesięczne i szczerze mówiąc ani mnie ziębi ani grzeje czy inne matki rozpuszcają czy nie. Z dwojga złego wolę przesadne rozpieszczenie niż katowanie :(

Gość mallibuuuu
to jest tak samo 'śmieszne' jak kawały szczuki - prostackie i infantylne