Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rece opadaja

jakie te dzieci glupie to szok

Polecane posty

Gość widać że to właśnie
już pomijam fakt, że jak kumpela wiedziałaby jak obsmarowujesz jej dzieciaka na forum i jakimi epitetami je nazywasz to wypierdoliłaby ciebie na zbity pysk gdybyś tam jeszcze raz poszła

artefakt...wcale dzici nie mam...wychowałam 3 praktycznie od ciotki.wiem ze male dzieci maja różne humorki. jeden ma takie ...inny nie ma wcale a to nie oznacza ze trzeba robic dziecku krzywde...bo jakby nie bylo jest to krzywda.jak by Tobie matka gębe oparzyła to byś sie darła w niebogłosy i może bys nie paradowała z fajką na fotkach kafeterii bo moze by ci poparzyło te usteczka.

Gość rece opadaja
znajoma sama mowi ze dzieciak niezbyt madry bo mu nie wyjada przeciez. a, moje dzieci - dwojka - takie glupie nie byly :P od was tez sa madrzejsze, macice polki :D :D :classic_cool:

Gość jaka żenaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
podniecajcie się dalej mamusie :D :D a my będziemy z was się śmiać :P jak raz matka da dziecku bardziej gorącego to już się tak maluch nie poparzy, nie panikujcie :O jak mały poczuje, że gorące, to sam nie weźmie. macie mózgi czy wszystko wam w dupy poszło? :O

Gość mlody ojcec
A ty jestes glupsza od tych bachorow i tak samo glupia jak CI wszyscy co Ci przyklaskuja. Pokaz mi dziecko co ma 9 miesiecy i umie mowic.

Gość ej mlody tatusku
czytaj ze zrozumieniem :O kto tu twierdzi ze takie male dziecko umie mowic? autorka mowi ze mama malego twierdzi - wnioskujac z zachowania dziecka - ze maly mysli ze ona mu zjada jedzenie gdy je studzi, dmuchajac na nie. nawiasem mowiac, dziecko mojej przyjaciolki tez sie tak zachowuje - i wyobraz sobie ze tez nie umie mowic, a moja przyjaciolka tlumaczy to tak samo - ze dziecko mysli ze ona chce mu jego obiadek zjesc. juz rozumiesz ze niekoniecznie dziecko musi cos wyraznie powiedziec, zeby domyslic sie o co mu chodzi? rozumiem ze w takim razie dopoki twoje dziecko nie bedzie mowic, nie bedziesz mial pojecia o co mu chodzi? wspolczuje :O :O

Gość o.....nie
A ty jesteś głupsza od tego 9 miesięcznego dziecka!!!!

zaraz ruszy ekipa ratunkowa wściekłych macić by uratować biedne dzieciątko przed spaleniem zywcem przez złe czarownice bedzie biedne dzieciatko jak mu naprawde ten pychol poparzy o to chodzi! z petem to był głupi żart...nigdy nie mam nic do nikogo.ale tak jak piszesz to mnie drażni , bo inaczej sie dzieci wychowuje niz tak jak wy piszecie.,,ja bym mu tez sparzyla'' itp. tak male dzieci nie rozumieja wszystkiego i ktora tak mysli to powodzenia!

Gość kauaschnicoff
a nie lepiej ostudzić malcowi jedzenie gdzieś w kuchni zanim mu się poda? Tak chyba najprościej co? Nie wpadłaś na to kretynko że jakbyś mu jak to mowisz "pysk oparzyła" to już byś mu nic nie podała bo by traume miał głupia c i p o

Gość taka jedna sobie123
A moja znajoma ma 10-letnie dziecko, które urządza szopki w sklepie ja ta czegoś nie chce mu kupić. W tym przypadku to dopiero łapy swędzą, żeby przywalić. Dziecko ma 10 lat!!

Gość kauaschnicoff
w ogóle to szkoda że na ciebie nikt nie patrzy z góry i myśli "ale głupia suka takie bzdury pisze na kafe" może by ją tak j e b n ą ć w łeb laptopem to by jej rozum wrócił

Gość macice nie pyskować
bo wykastrujemy :classic_cool: 🖐️

Gość behemłucik
ja mam tak do dzisiaj :classic_cool: i się nie chwalę :( :)

Gość bułka z serem
naczelne matki staraczki agresorki ze swoimi fasolkami bebikami kupkami, rzygusiami i siusiaczkami juz tu przybyły bronic ucisnionych 9miesięczniaków :d jakie wy jestescie glupie to niepojęte...

Gość one gadają między sobą
"och jaka sliczna kupeczke zrobil moj dzidziulek" "a moj tak pieknie rzygnal" "a moj sie tak smakowicie zesral, ta kupeczka taka piekna mniam mniam" :D :D :D nawet jak sie slinia bachory, to macice kwicza z radosci, ze to cud swiata :O :P

Gość gbhty
przeciez zwierzeta tez bronia swojego zarcia, np psy warcza juz jak sie im miski dotknie te bardziej dominujace nawet gdy sie zlblizyc do miski to normalne, obrona zarcia, a taki maly bachor to wlasnie ma poziom rozumu jak u zwierzat wiec nic w tym dziwnego ze drze ryja jak widzi matke ktora zbliza twarz do jego michy :P

Gość szkoda tylko że zwierzę
z wiekiem nabiera rozumu, w przeciwieństwie do rozpuszczonych bachorów :P :O

Gość i w przeciwieństwie
do was głooopie pindy :-D

Gość gbhty
ale zawsze to zabawne, poczytac jak staraczki sie zapluwaja z wscieklosci :D

Gość deblizim
Autorko! Naprawde jestes ograniczona umyslowo. Jak mozna dac niemowleciu cos goracego do zjedzenia aby sie nauczylo?? Tak sie robi kiedy dziecko ma juz swoj wiek, a w zasadzie najpierw sie tlumaczy setki razy, a kiedy nie rozumie to mozna lekko pokazac dziecku o co chodzi, jednak rodzic jest po to aby OPIEKOWAC i WYCHOWYWAC mimo ze czasami moze miec dosc- dmuchania na lyzeczke.. to jednak CIERPLIWOSC jest najwazniejsze..! bede modlisc sie o to zebys nigdy dziecka nie miala..

Gość bóka z móminkuf
tak modl sie kretynko buahaahhah :d żal mi Ciebie i Twojej 'fasolki', wyrosnie na uposledzoną niezdarę bo staraczka chucha i dmucha na niego, ba, nawet dyskutuje o tym z innymi staraczusiami mamusiami :d żeeenada i chuj.

Gość deblizim
autorku po raz2. jesli uwazasz ze poparzenie dziecka jest ok, to moze wczesniej pomysl o tym, ze matka powinna dziecku za kazdym razem tlumaczyc co wykonuje i po co... jesli dziecko zrozumie ze MAMA DMUCHA AMU BO HYYY i ALA to dziecko nie bedzie wiecej plakac. matko!! Chetnie tumany wrzucilabym was do palacego sie ogniska..

Gość ncjknvjnfrj
a może Twoja koleżanka karmi swoje dziecko dwa razy dziennie? jest głodne to nie dziwota, że się drze jak widzi, że ktos się zbliża do jedzenia....Jakby Tobie dawał ktoś żreć raz czy dwa razy dziennie to tez byś mordę darła :o

Gość gbhty
hahahhahaa a co to znaczy "mama dmucha amy i hyla" czy jakos tak, co to za jezyk? nie umiesz powiedziec normalnie "mama dmucha zeby nie bylo gorace?" buahahahhahaha coz za ynteligencja

Gość ncjknvjnfrj
kurwa ale to faktycznie durnowate takie gadanie do dziecka "amu hyyyy" czy jakoś tak. Czy dziecko mówi jakimś innym językiem?? :o kurwa

Gość deblizim
Kazdy mierzy swoja miara to raz, po drugie probujesz pojechac po mnie i znizyc do swojego poziomu? Hahah nie uda Ci sie! PO Twoich wypowiedziach zapewne ja jak i wiekszosc jest przekonana ze jestes wlasnie taka uposledzona niezdara i swoj zal do rodzicow musisz wypisywac tutaj nazwajac inaczej rzeczy po imieniu. Pewnie OJCIEC CIE w pupska rzznal- jak mialas rok i mowil- nie rozumiesz gowniaro co robie? to po to abys za kilka lat na siebie zarabiala..

Gość gbhty
moze i ojciec ja rznal i to mowil, za to mamusia by powiedziala "mama szuru szuru w pupcie hyyyy aaaa" czy jak to w waszym porabanym jezyku jest, buahahahahhahaa

Gość a ja sie wcale nie dziwie
autorce.Ja ostatnio jechałam autobusem i wsiadła młoda mamuśka z bachorem może dwuletnim.Zdjęła mu kurtkę,bo było gorąco,a ona zaczął drzeć ryja jakby go ze skóry obdarła :O W życiu nie słyszałam żeby jakiś gnój tak sie darł i to bez powodu,w dodatku siedział od razu za mną i darł mi sie niemal do ucha.Nigdy nikogo nie uderzyłam,ale wtedy naprawde miałam ochotę odwrócić sie i dać mu w ten rozdarty ryj :O Ten ryk trwał jakieś pół godziny,a mamunia tylko pytała "uspokoisz sie czy nie?",nie zwracajac uwagi na to,że pasażerowie wychodzą z siebie.Niektóre matki polki i ich piekielne bachory powinno się izolować :O