Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mam 14 lat i zaszłam w ciaże wczoraj na pijackeiej imprezie :(

Polecane posty

Usunąć czy urodzić? Pomocy!

Gość gupeek
skad pewnosc, ze zaszlas?

wymiotowałam :(

Gość Daria23
hahaha wczoraj się ruchałaś a dzisaj już jesteś w ciąży buahahahahahahaha

Gość Romek Polański
Dziecko, nie mogłaś zajść w ciążę, bo odbyliśmy stosunek analny w moim jakuzzi. Powinnaś chyba pamiętać, jak ci mówiłem, że w wsadzając do pupy i buzi dzieci się nie rodzą... a fakt, przez tabletkę gwałtu mogłaś zapomnieć :classic_cool:

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeno
wczoraj zaszłas dzisiaj rzygasz jutro urodzisz:classic_cool:

z dwoma kopulowałam i nie wiem kto będzie ojcem :( a oni już wyjechali na studia swoje w Polskę ;(

może masz racje..bo nikomu nie przyszło do głowy że można wymyślić tak marną prowokację więc przyjmują to za prawdę. rada dla autorki. powinnaś szybko umyć całe ciało na zewnątrz i wewnątrz środkiem plemnikobójczym. jak pewnie wiesz z lecji biologi plemniki to takie jakby wirusy, pasożyty. w najmniej spodziewanym momencie wnikają do organizmu kobiety i tam się rozwijają jej kosztem. Niczym najgorsze bakterie czy wirusy.w tv reklamują taki dobry środek na wirusy,bakterie i grzyby, domestos czy jakoś tak... ale śpiesz się, masz niewiele czasu!!! bo te podstępne plemniki zmieniają nie tylko ciało zywiciela (otyłość, rozstępy itd) ale również przedostają się do mózgu i zmieniajmą psychikę...w jednej chwili z żądnej zabawy nastolatki zmienisz się w pełną poświęcenia mamusie.

obydwaj się spuścili . . . czy będę miała potomstwo wysokiej jakości? tytan genetyczny wyrośnie z niego lub super-bobas?

obydwaj się spuścili . . . czy będę miała potomstwo wysokiej jakości? tytan genetyczny wyrośnie z niego lub super-bobas?- wmawiam sobie, ze to podszyw napisał, mam taką nadzieję....