Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idzie się załamać

Z tymi sukniami idzie się załamać...

Polecane posty

Gość idzie się załamać
Moja mama też tak uważa. Sama jest producentem garniturów męskich i stwierdziła, że fason będzie okej i dla długiej i dla krótkiej sukienki. Niestety Mama nie może mi uszyć takiej sukienki - nie mają odpowiednich maszyn do tego typu materiałów etc. Ten tułów bardzo mi się podoba - nie jest za wąski. Teraz, większość sukienek szytych jest w ten sposób, że pod samym biustem jest to zwężenie, a dalej materiał sam opada. Wiesz o co mi chodzi? :D A tu jest zrobione tak, jak w gorsecie - chodzi mi o szerokość na talii.

Gość zajrzyj tutaj
tak wiem

Gość idzie się załamać
1/ obwód ponad biustem 2/ obwód biustu 3/ obwód pod biustem 4/ obwód talii 5/ obwód bioder 6/ długość całkowita sukienki, mierzona od pachy /wzdłuż boku/ Tu są opisane wymiary, jakie trzeba Wam wysłać, tak? Mam w mailu napisać, że to ja z Tobą rozmawiałam na kafeterii? :)

Gość idzie się załamać
Okej, to ja jutro prześlę maila z moimi wymiarami. Mama musi mnie dokładnie zmierzyć. Mam napisać w mailu, że rozmawiałam z Tobą w sprawie tej sukienki? Linka podać? Może jakoś się charakterystycznie podpisać? :D

Gość idzie się załamać
Aaa.. i jeszcze jedno pytanie: chodzi mi o wymiary w biuście. Podać wymiar z biustonoszem? Bo noszę biustonosze typu push up.

Gość zajrzyj tutaj
bede kojarzyc amnezji nie mam ;) zmierz i tak i tak najwyzej albo zapytaj mamy jak szyje to napewno bedzie wiedziec

Gość idzie się załamać
W tej sukience chyba nie ma znaczenia obwód w biuście (tak przynajmniej mi się wydaje), bo sukienka jest zawiązywana na szyi (za szyją). Obwód pod biustem jest najważniejszy. Bo ramiączka, które się wiąże, można regulować. Tak więc nie będzie to miało większego znaczenia. Ale spytam się jeszcze Mamy. To ja jutro się odezwę - napiszę na maila :) dzięki wielkie jeszcze raz! 🌼

frufru dziekuje za cieple slowa:) Autorko ile masz wzrostu?:) Wiesz dopiero zobaczylam,ze te sukienki,ktore wkleilas sprzedaja 150km ode mnie wiec w razie gdybym nic nie znalazla to moze podjade Zajrzalam na strone eurolifestyle.Niestety stronka jak dla mnie malo przejrzysta.Sukienki maja po jednym zdjeciu.Wydaje mi sie,ze powinno byc ujecie z kilku stron A Buty na tej stronie-bez komentarza:O Naprawde wole kupic cos w solarze czy innej firmie,ktora znam:)

Gość idzie się załamać
Mam 1,65 m wzrostu. A kiedy byś się wybierała zobaczyć te sukienki (o ile w ogóle się wybierzesz, bo jeszcze nie wiadomo :))? Ja już tutaj się zgadałam z tą właścicielką strony internetowej. Ja jeszcze boje się jednego w przypadku kupowania tej sukienki na Allegro. Sporo negatywnych komentarzy jest...

Gość gdzie ty widzisz
cos lepszegpo w solarze , przeciez to absolutnie inne style ubran sprzedaja :O