Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykro...,

wstręt do kobiet

Polecane posty

Gość przykro...,
księzna dajana ... rozumiem, że boli Cię to, iż mam Cię za gorszy gatunek ale niestety prymitywną wypowiedzią tylko mnie w tym utwierdzasz.

Gość hhjjhjhjhjhjhjhj
gdyby nie fluidy,perfumy czy ciuchy wiele kobiet straciło by sens zycia

Gość przykro...,
szkoda słów. Mam dość.

Gość hhjjhjhjhjhjhjhj
lecz z drugiej strony gdyby nie piwsko i orgazmy wszyscy faceci straciliby sens życia, więc z tą gorszością kobiet polemizowałabym

Gość przykro...,
Ja poznałam wielu ludzi w życiu i tylko mężczyźni budzą moją fascynację lub szacunek. Kobiety mają fajne piersi i ładne buzie ale ich nienawidzę.

Gość przykro...,
Up.

Gość EEeleonora
ja mam tak jak ty opisujesz, identycznie normalnie jakbym siebie czytała. Nienawidzę siebie jako kobiety, ta płeć jest żałosna. Mam ochotę zgolić głowę na łyso i ubierać się bezpłciowo. Również mam bulimię cholerne ataki żarcia i przeczyszczanie się i tak w kółko. Nie moge sobie poradzić ze sobą, nie potrafię jeść normalnie nie potrafię normalnie żyć. Chciałbym żyć bez ciała brzydze sie nim

Gość przykro...,
Ooo w końcu ktoś kto mnie rozumie. Mogę zapytać ile masz lat? i jak sobiie z tym radzisz?

Gość taa niedobra pupa
czy z bulimią można trafić do szpitala? Na jako oddział wtedy przyjmują?

Gość superrbohaterr
czytając ten wątek stwierdzam, żę naprawdę musisz mieć poważne problemy z sobą - idź się lecz zanim sobie zrobisz sobie krzywdę, masz jakiś naprawdę 'pokrzywiony' obraz kobiecości, współczuję takiego podejścia, sam jestem facetem i nie jedna mnie skrzywdziła, a nie mam takiego podejścia

Gość przykro...,
Nie każdy facet mi imponuje więc daruj sobie. Bulimię leczy się na oddziale psychiatrycznym.

Gość przykro...,
Up

Gość taa niedobra pupa
A jak tam leczą tą bulimie?

Gość przykro...,
terapią grupową i indywidualną i każda bulimiczka po posiłku siedzi w specjalnej sali pilnowanej przez pielęgniarki ok godziny. No i jest się pilnowanym przy posiłkach, nie można dojadać.

Gość przykro...,
czasami leki przeciwdepresyjne lub obniżające apetyt.

Gość EEeleonora
jeśli o mnie chodzi to mam 25 lat ale moje problemy zaczęły się w wieku 18 lat, a Ty ile masz lat?

Gość przykro...,
moje zaczęły się ok 12 r.ż

Gość anderezaite
baby to chuje z cycami...nic tego nie zmieni daja dupy tylko wystarczy maly bajer i tylko jebanie nas męzczyzn i neresuje ,ciekawe ale na 100% seksowania sie facet ma 100% orgazm a samica tylko daje dupy..

Gość otto
T szystko ma podlorze seksualne kobieta chce seksu ale niekture muwiom rze czujom sie ztym zle rze som kobietom jest na to sposub NIE irtowaci sie jurz w wieku 19 lat tylko wiecej rozmawiaci z merzczyznom aa temat byci otwartym sex uprawiaci nawet 5 nocy z rzedu ale niewstydzici se siebie i byci spoko

Gość kimasssssss
odgrzewam bo mam podobnie! 24 lata, problem od wieku 9 lat - do dziś nie chcę się zadawać z kobietami, bo mi się kojarzą jako nudne (to, że słabe to mi przeszło, choć miałam komplex niższości na tym punkcie też przez większość życia, dziś uważam, że są kobiety słabe i kobiety silne, a ja zaliczam się do tej drugiej grupy :P) a do tego nie da się z nimi żadnej emocjonalnej więzi ustanowić. Jak gadam z kobietami to mam wrażenie, że tak jakby z braku lepszej alternatywy, nie lubie tego, że są kobiece, bo czuję się inna, a ja chcę znać ludzi podobnych do mnie. Dla kontrastu, jak jestem w kilkuosobowej grupie mężczyzn, nie muszą być atrakcyjni fizycznie, ale i tak czuję się tak jakoś dobrze - przy kobietach, neutralnie. Ja praktycznie nie chce miec wcale kolezanek, bardzo chce miec dobrych kumpli (mam deficyt). I przez to jak jest np jakas okazja do poznania nowych ludzi a jest tam dużo kobiet to mnie to zniecheca do brania w niej udzialu, bo zdaje sie mysle ze te kobiety zabieralyby mi uwage facetow. i ten problem moze nie bylby problemem gdyby nie to, ze do meskiego grona tez mi sie trudno dostać, bo nie lubie kultury alkoholu, a oni bez tego nie wyobrazają sobie życia. mozliwe ze to ma podloze seksualne, ale sie na tym nie znam i nie wiem co mam zrobic.