Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24letniażonaaaa

zdrada i co dalej

Polecane posty

Gość 24letniażonaaaa

Witam, jestem 24 letnią żoną od półtora roku. Mąż ma tyle samo lat. Poznaliśmy się na uczelni. Mój maż jest bardzo drobnej postury i nosi okulary, ale pokochałam go za charakter. Jestem jego pierwszą i jedyną kobietą z którą sypiał. Z seksem czekaliśmy do ślubu. Po ślubie okazało się, że seks z moim mężem to porażka. Jego penis jest po prostu dla mnie za mały a on poza tym mąż jest bardzo słaby fizycznie i się szybko męczy w czasie seksu albo coś go zaczyna boleć. ja lubię dziki seks a mój mąż jest po prostu zbyt drobny i słaby by mnie zaspokoić. Próbowaliśmy różnych pozycji, wizyty u seksuologa. Nigdy z nim nie miałam orgazmu. Próbowałam go namówić aby zaczął ćwiczyć ale wszystko na nic. Mąż nie ma problemu z potencją, ani się nie stresuje. po prostu jak uprawiamy seks to on nie potrafi mnie zaspokoić. Przed moim mężem miałam tylko jednego partnera w łóżku. 4 miesiące temu poznałam kolegę męża. Jest w naszym wieku, ale z wyglądu po prostu ideał. W życiu nie widziałam tak pięknego mężczyzny. Bardzo przystojny i umięśniony (jest zawodowym tancerzem). Ja też jestem kobietą za którą oglądają się faceci. Jego kolega bardzo mnie pociągał seksualnie. Z tego co słyszałam miał wiele kobiet. Po nie całych dwóch tygodniach przespaliśmy się. Seks był po prostu boski. penis jego kolegi był większy a poza tym kolega był bardzo sprawny fizycznie co sprawiało, że seks trwał bardzo długo a ja po prostu odlatywałam. potrafiłam mieć kilka orgazmów w czasie seksu. Przeżyłam pierwszy swój jakikolwiek orgazm i to pochwowy. Od tamtego czasu uprawiamy seks regularnie 3 razy w tygodniu. Seksu z mężem unikam jak mogę ale jak już dojdzie to jest to dla mnie męka bo cały czas myślę o tamtym. Ostatnio jednak przypadkiem się dowiedziałam, że kolega męża założył się z innym kolegą, że mnie przeleci. On się teraz śmieje ze mnie i mojego męża za jego plecami. Mój mąż i jego kolega znają się od wielu lat. Jego kolega na każdym kroku pokazywał, że jest męża lepszy i tak jest do dziś. Wiem, że mój mąż czuje się od niego gorszy ale robi dobrą minę do złej gry. Wiem że poniżyłam męża przez to że sypiam z jego kumplem. Pomimo tego nie potrafię mu odmówić seksu natomiast z mężem nie chce się kochać. mężowi nic nie chce mówić bo by się psychicznie załamał (jest bardzo emocjonalny). na dodatek jego kolega stwierdził, ze zaczynam mu się nudzić i że chyba przerwiemy tą znajomość. Z jednej strony powinnam się cieszyć ale z drugiej strony czuje się poniżona i załamana, ze mogę już takiego seksu więcej nie przeżyć. doszło do tego że zaczełam go prosić żeby ze mną został. Niestety jego kumpel to cholernie zimny drań. Spotykamy się coraz rzadziej a mi zaczyna brakować spenienia w seksie. Już nie wiem co robić. i to nie jest prowokacja. po prostu musiałam się wyżalić i proszę nie oceniajcie mnie.

Gość trudno tez tak bywa
jak mogłaś wyjść za kogoś z małym penisem? a już wyjść za kogoś kogo penisa nie widziałaś to samobój:o

Gość Kimonka ...
24letniażonaaaa - jesteś głupia, czy nienormalna? Wcześniej skupiałaś się na miłości bez seksu, a teraz twój świat kręci się wokół seksu? Ty myślisz w ogóle? Czy tylko ci...

Gość bo to taka typowa
katolicka kupa do ślubu niunia i nie, nie, nie a po ślubie pieprzyć się ile wlezie, oby sie nie wydało taki śmieć, niestety, dużo teraz takich śmieci

Gość Kimonka ...
Tak się poniżać przed jakimś śmieciem, aby Ci włożył? :O To żenujące ...

dlatego to jest blad czekac z sexem do slubu;/ jak w ogole wytrzymaliscie w takim stanie;/ bardzo ci wspolczuje...wlasnie w takich sytuacjach kobiety zdradzaja swoich mezczyzn...bardzo wspolczuje i nie wiem co napisac..moge sie domyslac jak sie czujesz, ponizana-atrakcyjna kobieta a musi prosic sie o chwile rozkoszy ehh to zdarza sie tylko nam kobietom

pyt.co dalej? zaczynasz myslec jak facet-fiutem.wiem ze seks jest piekny kiedy jestes spelniona i ciezko sobie tego odmowic,ale jak bedziesz sie ponizac,poczujesz do siebie wstret.ten facet i tak moze wam namieszac skoro to taki zimny dran.mam rade-kup sobie wibrator..na poczatek pomoze.