Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość policjanttt

dlaczego ludzie tak nie lubię policji

Polecane posty

Gość gość
Bo psu się nie wierzy... "Nienawiść do policji tak zostałem wychowany HWDP,HWDP"

Gość gość
Policja często nadużywa swojej siły i wtedy pojawiają się takie opinie. Mój brat miał problem ze świeżo upieczonym funkcjonariuszem, który za wszelką cenę musiał pokazać swoją wyższość no i skończyło się na sytuacji jego słowo kontra słowo mojego brata. Oczywiście przymknęli mojego brata i wtedy wkroczyli państwo ze stowarzyszenia Uczciwe Prawo, którzy mają odpowiednią wiedzę i doświadczenie w tym zakresie dzięki czemu pomogli wyciągnąć mojego brata, a przed sąd postawić funkcjonariusza. Odzyskałam wiarę w praworządność sądów :) Dziękujemy za pomoc www.uczciweprawo.pl

Gość gość
Dlatego że policja może wyrządzić niewinnemu człowiekowi dowolną krzywdę, np. oskarżyć go o coś czego nie popełnił, a kiedy ten człowiek się broni, policja jeszcze się na nim mści. Policja w Polsce KOMPLETNIE NIE LICZY SIĘ Z LUDŹMI i dąży do tego, żeby ich zniszczyć.

Gość Straż miejska

Ja też nie lubię policji. Tylko robotę zabierają uczciwym ludziom. O wiele lepiej byłoby gdyby w Polsce były "kotki" czyt. straż miejska. Pozderki hau hau psy ze schroniska # komenda policja:classic_unsure: - Strażnik miejski

Gość anty

Nienawidzę was gliniarze. Uważacie się za wyższą kastę społeczeństwa. Oprócz tego chamstwo totalne. Jesteście ponad prawem i wszystko wam wolno !!! Jak milicji w czasach PRL.