Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość policjanttt

dlaczego ludzie tak nie lubię policji

Polecane posty

a ja lubie policje i prosze tych ktorzy wyzej pisali ze wszyscy nie lubia... zeby nie wypowiadali sie w moim imieniu, najlepiej kazdy za siebie. Pozdrawiam policjantow.

Gość policjanttt
20 osób dziennie

Gość taa nieodbra pppppupa
gupeek @taa nieodbra pppppupa - i slusznie zrobil! jak mnie wkurzaja tacy ludzie siedza se z kundlem w tramwaju, ten szczeka, piszczy, slini sie... a nie wszyscy musza lubic takie 'atrakcje'.. TYlko co ma do tego, co kto lubi? A ja nie lubię takich gupków jak ty, i co to powód żeby wypierdolić cię z tramwaju? Nawet jak jesteś smieciem to też masz prawo żyć.

Gość nie rozumiem tego
"policjant jak człowiek powinien być, jak takim sk**wielem jak co niektórzy nigdy nie bede, bo tez mnie niektóre psy przerażają własnie tym ze nadużywaja władzy.." Tak na początku wielu gada :O Zobaczysz jak będzie z czasem. Jeżeli nie będziesz naprawdę usilnie chciał taki być, to jedyny i najskuteczniejszy na to sposób, że z czasem stamtąd odejdziesz.

Gość krzysiu232323
mam teścia przyszłęgo policjanta.. szanuje go bo spoko człowiek jest naprawde.. tak sie mówi że to mendy itp.. ale poznaj takiego poza słóżbą.. inny człowiek... w p racy poprostu wykonuje swoją prace i jest kim jest.... a zyciu prywatnym inna osoba !

Gość policjanttt
ze swej strony szlifuje angielski również z zakresu policyjnego słownictwa oraz pogłębiam wiedzę z rózbnych dziedzin

ja nie lubię za wiele akcji... sprzedawczyki to raz, a dwa nadużywają władzy, trzy kłamią w sądzie i wrabiają niewinnych!!! taka generalizacja ;)

Gość fasdfasddf
wylegitymować 20 osób? dlaczego? jak wybieraliście osoby do wylegitymowania ?

Gość nie rozumiem tego
Do entuzjastów na temat policji: Widzę, że chyba jeszcze mało życia poznaliście :o Ale jeszcze wszystko przed wami

Gość pomóżcie mi proszę was
tak to jest, musisz wykonać, wlepić tyle mandatów, wylegitymować tyle osób i nikt nie pyta czy akurat było za co bo MA BYĆ

Gość policjanttt
groził nam zwolnieniem ze służby po prostu szła grupka ludzi i się ich legitymowało bez powodu czasami legitymowało się aż 30 osób na szczęscie udało mi się przenieśc do innego działu:)

Gość pomóżcie mi proszę was
a w innych działach znowu zależych od humorów prokuratorów albo w najlepszym przypadku naczelnika, cud miód

Gość policjanttt
statystyka w policji jest najważniejsza nie ma nic bardziej istotnego komendanci się przescigają w tym życie i zdrowie policjanta nie obchodzi przełożonych

bo policja nigdy nie pomoze - ja się z tobą zgadzam w stu procentach. Znam też sytaację, że ktoś miał chizofrenika w rodzinie, to tak mu pomogli, że nie dośc że go nie zabrali na leczenie, to jeszcze zaczęli twierdzić, że dodatkowe zamki jakie mieli w drzwiach - co chroniły ich życie reszty rodziny kiedy spali, sa nielegalne.... Lubią policję tylko ludzie, co nie mieli z nią do czynienia....

Gość fasdfasddf
jeszcze jedno pytanie (a co ulżę sobie ;) ) czy to prawda że między zwykłymi gliniarzami a kierownictwem (czy jak to się tam nazywa) istnieje rozłam. czytałem kiedyś na innym forum posta policjanta i on tak twierdził. pisał że tamci obstawiają stołki swoimi pociotkami i golą z kasy.

Gość nie rozumiem tego
Te policjant? A ty co? Naoglądałeś się przed chwila hamerykańskich filmów i chcesz się wczuwać w rolę? :D Może jednak powinieneś iść się pobawić na placu z dziećmi, zamiast truć i tak już biednym kafeterianom.

Gość bo policja nigdy nie pomoze
a teraz drogi policjancie: WYTLUMACZ MI DLACZEGO TAK POLICJA SIE ZACHOWALA W TYCH DWOCH SYTUACJACH? Dlaczego ja, pełnoprawna obywatelka Polski, zostałam potraktowana przez policje jak śmieć? W DUPIE MACIE LUDZI! I każdy wam to powie, kto przeżył jakąś straszną sytuacje. Policja odeśle z kwitkiem kazdego!

Gość policjanttt
pracuje w tej firmie i widzę jak tu jest nie ma kasy na papier,brakuje ksera,komputerów, moja bron ma 30 lat to odbicie naszego państwa ta cała policja

Gość policjanttt
nie wiem, nie znam szczegółów tych spraw z kodeksu wynika ze policja ma obowiązek ścigać sprawców przestępstw w praktyce to róznie bywa

taki urok kafe ze forumowicze wrzucaja wszystkich do jednego worka: policja jw. pielegniarka pewnie dzwka i sypia z lekarzami, kanar sk _syn czekajacy na lapowe (jesli masz bilet nic mu do Ciebie) , urzednik - wiecznie niezadowolony, wrog petenta, ktos komu udalo odniesc sie sukces(oszust, na pewno nie dorobil sie uczciwie) i tak mozna mnozyc dlugo. Wszedzie znajda sie czarne owce ale na pewno nie jest tak ze to cale 100% chyba ze sadzicie wg. siebie.

Gość fasdfasddf
ale jest ten rozłam między "głową" a "ciałem" czy nie ma? opowiedz coś więcej o tym nabijaniu statystyk.

Gość policjanttt
naczelnicy komendanci itd to sami znajomi znajomych tak jak wszedzie. Tam ludzie zarabiaja juz nanaprawde duzo kilka tys złotych

"Lubią policję tylko ludzie, co nie mieli z nią do czynienia...." DOKŁADNIE. Taka jest prawda! Nie życzę nikomu, aby przytrafiły mu się tego typu rzeczy co w moim życiu. Bo wówczas człowiek pozostaje sam sobie. Nikt mu nie pomoże, oprócz ludzi dobrej woli czy znajomych. Wtedy, gdy się obudziłam w innym mieście, obcy ludzie wykazali się większą pomocą niż policja. KOLEĆ TIREM MNIE ZAWIÓZŁ POD SAM DOM. Stanęłam na środku ulicy prosząc o pomoc - w domu naprawdę miałam najcenniejsze rzeczy i już mi wszystko jedno było. Policja oleje każdego, kto naprawdę potrzebuje pomocy...

Gość policjanttt
może gdyby ta firma była inna to nie popełniłbym samobójstwa ja dzięki zwatpiłem we wszystko dopiero teraz czuje jak mało jestem wart

Gość nie rozumiem tego
bo policja nigdy nie pomoze>> współczuję przeżyć. Niestety są właśnie takie realia :O

Gość fasdfasddf
kurwa znów ktoś się bawi :(

Ja kiedyś też widziałam, jak w Biedronce ochroniarz bił kogoś na zapleczu. Zadzwoniłam na policję, to oni stwierdzili, żer ochroniarz ma prawo robić co zechce!!!

Gość ogień zaporowy
a ja dla policjantów to wszystko zrobię, szkoda tylko, że każdy ma mnie w dupie. całe życie tak, w policji mnie nie chcieli, miałam nadzieję na chłopa i chuj :(

Prawdę powiedziawszy to ja sama sobie również współczuję niektórych przeżyć. Ale dzięki temu jestem teraz silną kobietą, która nie da sobie w kaszę dmuchać. Dużo mnie nauczyły te sytuacje. Ale szkoda, że w ten sposób zdobywałam "mądrość życiową". A zdania odnośnie policji nigdy już nie zmienię. Za dużo razy się na policji zawiodłam. Nigdy nie otrzymałam od nich pomocy jak jej potrzebowałam. NIGDY!