Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotaaaa

czego pragna faceci w bliskosci z kobieta

Polecane posty

Gość Do Drągala234
Czy ja Ci już kiedyś nie pisałam, że Twoje posty są niebezpieczne? ;) Budzą emocje, zachwycają, poruszają... a co najważniejsze mam podobne stanowisko i w tym temacie :) Musiałam to napisać- mimo, że sporadycznie koplementuje... ;) Pozdrwowienia i gratuluję ciekawego tematu Autorko :)

Gość LeszekMąka
Ja też bym chciał, żeby Drągal234 pieścił mi swoim wielkim kutasem mój odbyt. Odkąd czytam jego opisy to mokro mi sie robi między jajami a odbytem.

Gość Drągal234
Niebezpieczne :)...wiem,pamietam na innym topiku do mnie napisałaś w podobnym tonie. No to cieszę się,że jakaś istotka podziela moje poglądy w jakimś stopniu:) Możesz mi powiedzieć w jakim jesteś wieku?

Gość marusia1111
drągal, czyżbyś sprawdzał swoje plony? Najpierw zasiałeś pożądanie, a teraz patrzysz czy dostatecznie do wyrwania dojrzały? Jaki piękny poranek!

Gość amelka12345
Pełno zabaw możecie znaleźć na dyskrecja.pl ;)

Gość prowodyr
Drągal234 muszę przyznać że bez owijania w bawełnę walnąłeś dosyć ostro o seksie i może dobrze bo pewnie też i o to chodzi lecz dla mnie to wiadoma sprawa i nie chciałem pisać o tym .Co znaczy sam seks ,dla mnie nic oprócz seksu i tyle .Bez tego czegoś to tylko czynność która z czasem staje się pustą czynnością nie podpartą niczym więcej a jeśli tak będzie ,tak się stanie to współczuje takiego seksu ,mechanicznego pukania i tylko czekać aż coś się zepsuje.

Gość Do Drągala234
hmmmm Tak sobie myślę, że jesteśmy w podbnym wieku lub jestem ewentualnie trochę starsza ale niedużo;) Masz 20 z hakiem jak mniemam lub ok. 30... w każdym temacie wypisujsz tak rozkosznie?

Gość Roxianaaa
a ja nie wiem czego pragnie moj facet. Ostatnimi czasy mam tak wysokie libido ze juz prosi o spokoj :( wszystko mu robie a nawet wiecej niz by chcial bo na oral z koncem mi nie pozwala- inni by sie pewnie cieszyli. kazdy facet chyba chce czegos innego

Gość Drągal234
Też tak sobie pomyślałem że nie jesteś nastolatką bo wtedy do seksu przykłada sie inną miarę. W miarę upływu lat i zdobywania doświadczenia apetyt i smak sie zmienia...sublimują się nasze gusty...na szczęście :) Jeśli chodzi o wiek...to 30ka juz minęła :)

Gość Roxianaaa
Dragal a niby jak sie sublimuje z wiekiem ten smak? boja mam 21 a on 30 i cos sie nie uklada w lozku bo ja potrzebuje stanowczo czesciej

Gość do Drągala234
Po prostu ewoluujemy co jest naturalnym stanem chociaż nie zawsze wiek jest wyznacznikiem... po Twoich wypowiedziach myslałam, że jesteś nieco młodszy poprzez radosne i sponataniczne wypowiedzi... co nie nie oznacza jestem rozczarowna wręcz przeciwnie ;) Jesteś rocznik 78? :)

Gość Drągal234
Wysłałem ci maila...sprawdz :)

Gość marusia1111
prowodyr Szacun

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:)

Gość marusia1111
I co? To już wszystko? Nikt więcej nic nie doda?

Gość upppppppppppppppppppppp

Gość my faceci!!!!!!!!!!!!!!
czasem pragniemy posiąść was jak zdobycz, tryskać w waszych ustach a innym razem znaleźć się u waszych stóp aby je całować i spełniać wasze życzenia

Gość kasztelann
Przejżyj ofertę wibratorów: www.dyskrecja.pl/sklep.php/k68-Wibratory.html