Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraj nadwiślanski 2010

wyjechali dumnie wrócili w trumnie...Polski już nie będzie...to nie był wypadek

Polecane posty

Gość a to może oni wykorzystali
po prostu tą awarię do włąsnych niecnych celów?

Gość wyrywam z kontekstu
brakuje 3 cial! wlasnie koles z komisji powiedzial ,ze brakowalo 9 cial ,podniesli kadlub i znalezli 6!!! mowia ze te 3 mogly sie rozpasc, spalic... aha

takiego steku bzdur dawno telewizja nie nadawała...już nawet nie oglądam...motają się...po co to oglądać...dziennikarze chyba sami nie wierzą w to co mówią, bo to po nich widać...

Gość pawełkrakowiak
Wiecie, kafeterianie co mnie bardziej martwi? To że na pogrzebie ś.p Prezydenta i Ofiar katastrofy mają stawić się osobistości typu głowy różnych państw i któreś z państw wschodnich może sobie z tego skorzystać, bowiem Polska nie potrafi zapewnić solidnego bezpieczeńśtwa każdej z nich... Co myślicie?

Gość jasne jasne uważaj bo
a słyszeliście o trzech czarnych skrzynkach ? i ponoć Rosjanie oddali ją Polakom bo sami nie potrafią otworzyć! haha śmiech na sali. Na pewno by oddali, a druga sprawa - może ta rzekoma skrzynka zostanie połowicznie "zbadana" i posluży PO jako dowód na to ze to był wypadek i Rosjanie nie kłamią. Prawdy na pewno nie powiedzą. nie codziennie ginie prezydent. a co do ważnych osobistości - raczej nie ma się co o to martwić, bo nikt ze wschodu nie będzie się tak narażał Europie ...(no chyba że zabiją prez. Gruzji ale to już byłoby zbyt podejrzane.) spoko nikogo na razie nie będą zabijać. No chyba że "wypadek"

Gość pawełkrakowiak
Nie wiem jak wy, ale ja się obawiam.

Gość jasne jasne uważaj bo
a co Cie martwią głowy innych państw? nie bój się . jak coś sie stanie komus z GB albo USA to już oni do jednej sooby zrobią iwiększe dochodzenie niż my do tych 90 osob. chyba że zostanie to tak spreparowane , że wyjdzie że zamach przez Polaka...i wtedy może być gorąco .... (pamiętacie Franciszka Ferdynanda...:o ? )

Gość wyrywam z kontekstu
a ponoc skrzynka zapisow niejawnych albo nic nie nagrala albo nie jest do odczytu

Gość pawełkrakowiak
Chodzi mi o zamach na wszystkie osobistości, które na pogrzebie zgromadzą sie wszyscy w jednym miejscu, w tym samym czasie..

Gość ej pamietacie to w Cieszynie
to jak chłopiec umarł?? i policja się głowiła głowiła...i nic! To była próba Rosji - chcieli wybadać nieudolność naszych służb - skoro policja nie może dowiedzieć się kim było dziecko to tymbardziej służby specjalne nie dowiedzą się prawdy...

Gość kwit polsko ruskiej przyjazni
myślicie że to zamieszanie czy pochować prezydenta na Wawelu i jakiś dziwny protest to tylko teatrzyk mający na celu odwrócić oczy od głównej zagadki??

Gość wyrywam z kontekstu
nie przesadzajcie! w zamach na tak duza skale nie wierze. to by oznaczalo III wojne swiatowa :P mysle ,ze to sprawa rzadu tuska i rosji - nie lubili kaczki, byl niewygodny....

Gość no a co więcej wiele
osób go nie lubiło , więc teraz nawet się cieszą...

Gość pawełkrakowiak
To, że odbywają się takie spekulacje i podchody świadczy o naszym poczuciu niebezpieczeńśtwa we własnym kraju! tak nie może być.. powinniśmy się czuć bezpiecznie, a żyjemy w strachu. Szkoda że tak jest... Ale ciężko nie myśleć o takich rzeczach, to wygląda na idealną likwidację osób niewygodnych i nie chcę wiedzieć co będzie dalej..

Gość wyrywam z kontekstu
ktos posprzatal wiec teraz raczki otzrepuje

Gość Żywiec
Juz samo to, że większość śledztwa prowadzą Rosjanie, tam sa ciała, oni maja czarne skrzynki- nasuwają podejrzenia. Och nasza biedna POlsko:(

Gość ekspiert
eksplozja rozrzucajaca szczątki na kilometr i rozszarpująca ciała na kawałki nie może wynikać z wybuchu mieszaniny paliwowo -powietrznej ... nie było nigdy czegoś takiego nawet po zapaleniu cysterny z paliwem

a to widzieliście ? "Zastanawiając się nad polską historią ostatnich lat, a konkretnie nad okresem II Rzeczpospolitej, której zabrakło niespełna 2 miesięcy do 21 lat trwania, spostrzegłem ze zdumieniem, że za niespełna 2 miesiące także i III Rzeczpospolita obchodzić będzie swą 21 rocznicę. Kiedy przeliczyłem dokładnie dni, uwzględniając lata przestępne i trzymając się ściśle zasad otrzymałem wynik, który mną wstrząsnął. II Rzeczpospolita trwała 7616 czyli dokładnie tyle ile minęło od 4 czerwca 1989 roku do dnia tragedii pod Smoleńskiem czyli 10 kwietnia 2010 roku. Ani pół dnia różnicy, co w tak dużej skali, liczącej tysiące dni, zakrawa na kpinę z rachunku prawdopodobieństwa" http://prawdaxlxpl.wordpress.com/category/wypadek-w-smolensku/ może to już paranoje moje ale ...chcę znać prawdę ... dużo osób szuka wyjaśnień ...miałam rację że Polska źle skończy :( Włosi zrobili komiks podobno jakieś śmichy hihy na temat wypadku , a Włochy z kim trzymały sztamę na Wojnie ? ale beznadzieja..