Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraj nadwiślanski 2010

wyjechali dumnie wrócili w trumnie...Polski już nie będzie...to nie był wypadek

Polecane posty

a wiecie co, tak odbiegając od tych "SPISKÓW".... to ludzie są dzisiaj chorzy.... Wchodzę na nk (tak wiem, porażka:P), a tam zaproszenie od: "Tragedia w Smoleńsku" ponad 400znajomych.. Po co ludzie zakładają takie konta?:(

Gość chujnia z grzybnia
to wina polaczkow bo nie maja jaj i powinni zrobic jazde, pierwsi tam sledztwo prowadzic ale sie boja ruskow i trzesa porami!oo

Gość do Goś89
poco to się nogi nocą a ludzie to debile

Gość despotka
lotnisko nie zostalo oficjalnie zamkniete a powinno i to rodzi kolejne pytanie! w takich warunzkakach pogodowych zamyka sie lotniska a oni tego nie zrobili dajac tym samy prawo wyboru pilotom...moze wiedzieli ze kaczynski na pewno zechce wyladowac na czas? jesli lotnisko nie jest oficjalnie zamkniete to kontrola nie moze stanowczo zabronic obcemu statkowi powietrznemu ladowac.takie sa przepisy/normy. pytanie czemu nie zamknieto lotniska????

Gość despotka
co do pytania o cytaty poslow... polecam wywiad niezbyt lubianego przeze mnie rydzyka z macierewiczem (chyba super express)

Gość chujnia z grzybnia
tak moze kaczynski chcial wyladowac i zdazyc na uroczystosc, w przeciwnym razie bylo by gadanie ze olal polakow rodziny i siara na caly kraj!!! a moze putin i inni bali sie tego co powie kaczynski w katyniu!!!!!ze bedzie z nimi sie klocil o to ze probowali wyprzec sie zbrodni!!!

Chciałabym zapytać osobę ,która pisze o rozbiorach skąd ma takie informacje ...napisz coś więcej

Gość jelonekk..
Polska będzie ...bez przesady ;) w roli PIŁKI w którą grają zawodnicy różnych drużyn. i jeszcze będzie bardzo zadowolona z tej roli :D;)

Polacy to jeden z najbardziej podejrzliwych narodów o najniższym wskaźniku zaufania. To pewnie spowodowane przeszłością, wojnami...innymi zawiłościami historii...Tylko głupiec zamiat uczyć się na błędach uzna , że nie warto brnąć...Tylko głupiec zaufa mediom i Rosji, historii się nie uczyliśmy ?

Nie przesadzajcie z tymi rozbiorami. Spisek jakiś jest na pewno, ale nie aż taki...Chociaż z drugiej strony... moga robić co chcą, kto nas obroni? żolnierze nasi co w iraku i w afganistanie dbają o interesy stanów ?

Gość ewulec-jesteś blondynką?
:-o

Do Kupetka- masz rację wielu nie pamięta chyba historii - jak wymordowano naszych w katyniu i wmawiano nam, że nic takiego nie miało miejsca.Jak próbowano wmówić, że czarne jest białe i odwrotnie. Ludzie sprawa z Katyniem przecież do tej pory nie jest rozwiązana bo do teraz ruscy nie chcą nam udostępnić akt. Pamiętać też należy, że dobrym aktorem można być ja też mogę płakać na zawołanie udawć jak mi jest przykro a w środku cieszyć się z takiego obrotu sprawy. Przecież w tym samolocie lecieli Ci co byli najbardziej niewygodni ci co mieli najwięcej do powiedzenia i Ci co byli najbardziej prawi(i nie chodzi mi tu o zapatrywania polityczne tylko o sposób bycia.

Gość despotka
rosjanie teraz swobodnie rozkupia polske , bo juz nie ma osoby ktora walczyla ,aby zabronic cudzoziemcom kupowania polskich przedsiebiorstw. zolnierze nas obronia? a co zrobili zolnierze ,ktorzy sprzedali sie po II wojnie ruskom??? ci pozadni i prawdziwi albo musieli opuscic kraj albo byli przesladownai i wysylani do gulagow i innych atrakcyjnych miejsc. wojsko slucha rzadu....a rzad ...ten pzryszly dazy do przyjazni z rosja

tak jestem blondynką a co coś nie pasuje? Czytaj uważnie to co ktoś napisał wcześniej być może żle sie wyraziłam o rozbiorach miałąm na mysli te przyszłe o których ktos pisał a nie te co były.Nie czepiaj się drobiazgów

a te żubry nie dają Ci przypadkiem do myślenia..? ;)

Gość ewulec chodzi o to
ze osoba ktora pisala o rozbiorach, ktore nas czekaja itd na koncu dala link do wyjasnienia slowa IRONIA!!!! brunetki gora... :o

no fakt linka nie zauważyłam- trudno!!! wydawało i się to bardzo nieprawdopodobne dałam sie wkręcic.

tępa strzało , nie tłumacz się :-D

Nie trzeba było w ogóle zauważyć linka , żeby wcześniej spostrzec, że ktos sobie z ciebie drze przysłowowego łacha :-D

Gość upssss
poczekajmy ,jak Jarosław przemówi...on nam wszystko wyjaśni..

muszę Wam coś wyznać. chociaż rozum nad uczuciami to... Budowa Meczetu w Warszawie ... zagrożenie wpływami islamu , wizja Polski jako typowego kraju Europy gdzie obywatele chodzą w burkach i żrą kebab... Rosja postanowiła zatrzymać ten proces (jako kraj ateistyczny) . Może to i lepiej będzie. Lepiej żyć w kraju bez żadnej religii niż z Turkami, Arabami i innymi terrorystami. Aczkolwiek z drugiej strony kraje arabskie nigdy jeszcze nie wyrządziły krzwydy Polsce...

Gość upssss
współczuję, jak spoczywa w tej rosyjskiej trumnie

Gość xxxxxxxxxxtuzuzu
3 [zgłoś do usunięcia] despotka rosjanie teraz swobodnie rozkupia polske , bo juz nie ma osoby ktora walczyla ,aby zabronic cudzoziemcom kupowania polskich przedsiebiorstw. zolnierze nas obronia? a co zrobili zolnierze ,ktorzy sprzedali sie po II wojnie ruskom??? ci pozadni i prawdziwi albo musieli opuscic kraj albo byli przesladownai i wysylani do gulagow i innych atrakcyjnych miejsc. wojsko slucha rzadu....a rzad ...ten pzryszly dazy do przyjazni z rosja tamci zolnierze ktorzy bronili polski byly wybici w katyniu , tam poszla rowniez cala elita polska ale coz tu nie mozna miec wlanego zdania , Rosja dojdzie do wladzy w europie . Ewelcia zgadzam sie z toba w 100%

Gość w gore bo wazne

Gość a co oni jacyś lepsi?
gdyby nie nosili sie wyżej niż hghm.... to nie byłoby tyle ofiar, po kiego ich tyle tam jechało??? zwykła pycha i tyle!

no więc tak : osoby niezainteresowane temat proszę grzecznie wypierdalac (niestety wulgarnie ale do was robotników najemnych tak trzeba) was tu na salonie nie chcę , gadam z mądrymi tylko. Do mądrych prośba - nie zgłaszajcie głupich wpisów które są w temacie do usunięcia, bo przez to moderacja kasuje cale topiki :( dobrze, że ten się jeszcze ostał. osobniki takie jak bombarda po prostu ignorujmy. a wracając do tematu; nie chcę ciągle ich rozgrzeszać tylko dlatego że nie żyją, ale pojechali tam chyba nie na pokaz, ale żeby obchodzić tą uroczystośc, pan Prezydent był patriotą, na pewno bardziej niż pan Tusk, a jednak to premier dostał zaproszenie na obchody a prezydent nie . ale wiecie co? gdyby prezydent dostał zaproszenie i przyjechał móglby ktoś jawnie stwierdzić "prezydent został zaproszony do Rosji i tam zginął' i tu pies pogrzebany! On nie dostał zaproszenia, więc podejrzewani mogą się tłumaczyć , że nie kazali mu tam jechać... a dwa to : ktoś mógł uznać że lepiej ich zabić skoro jest taka okazja, bo co tracą? i tak nikt nie powie że to był zamach :o

Gość *****(())(()******
wierze w jarosława on wszystko wytłumaczy ale kto powiedział te słowa z PO o trupie???? przecież to ważne nawet jak mu się wymsknło no kto to powiedział????

bodajże Palikot ?