Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GFGH67676

ale mam wysoki puls ...mierzylam teraz cisnienie..masakra jakie mam!!

Polecane posty

Gość meszugene unl
hipochondrycy polaczki :D 🖐️

Gość stres ma ogromny wplyw na puls
ja normalnie mam 80 no max 90 np po kawie, ale mam fobie lekarska i u lekarza podczaas mierzenia cisnienia mam nawet 130 puls

Gość stres ma ogromny wplyw na puls
no co wy 125/ na 70iles to ok. ja mialam ostatnio 140/80 i lekarka powiedziala ze ok jest ze najgorsze sa skoki. jak tos ma np 100/60 a za chwile 120/80 to wtedy faktycznie nieciekawie ale jak ktos macaly czas 140/80 to nie jest zle.

Gość karolinak8888
Wygodny w obsłudze jest nasz ciśnieniomierz od Sanity – SmartCardio. Szukałam czegoś co będzie na akumulator zamiast baterii i ten właśnie taki jest. W zestawie mam ładowarkę, na wyświetlaczu jest info o tym jaki jest stan aku, także nie ma niespodzianek w stylu – rozładowana bateria, gdzie trzeba było szybko do sklepu biegać po nowe.

Gość magda

Zaczęliśmy korzystać z pomiaru saturacji przez DuoControl odkąd mąż podupadł na zdrowiu. Bardzo dobry sposób na kontrolę natlenienia krwi w domu, obsługa nie należy do szczególnie trudnych, wystarczy przyłożyć palec kliknąć i po chwili jest wynik. Także jak najbardziej urządzenie do domowego użytku, nie trzeba wcześniej odbywać żadnego przeszkolenia :)

Gość anna
Dnia 3.01.2019 o 09:42, Gość magda napisał:

Zaczęliśmy korzystać z pomiaru saturacji przez DuoControl odkąd mąż podupadł na zdrowiu. Bardzo dobry sposób na kontrolę natlenienia krwi w domu, obsługa nie należy do szczególnie trudnych, wystarczy przyłożyć palec kliknąć i po chwili jest wynik. Także jak najbardziej urządzenie do domowego użytku, nie trzeba wcześniej odbywać żadnego przeszkolenia :)

Ja też jestem zadowolona z Duo Control. Nie wypacza badań, wyświetlacz jasny z dużymi cyframi, widać wszystko elegancko. ;>

Gość Gość
Dnia 13.04.2010 o 12:56, Gość nie mam siły do ludzi napisał:

To niech twoja mama odejdzie od pacjentów i wróci do szkoły, bo z taką wiedzą może stanowić zagrożenie.

Masz rację 

Gość mmm

Jak będziecie planować jakiś konkretny sprzęt do pomiaru ciśnienia to albo apteka albo sklep medyczny, raczej trzeba unikać tych różnych sklepów, o których zbyt wiele nie można się dowiedzieć. Taki model jak Serce Plus ostatnio ktoś mi polecał, można zerknąć do jego opcji.