Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudadiablica

Juz cisza

Polecane posty

nikt juz nie mowi o Katyniu nawet za granica ,bylo troche w sobote ale juz poszlo w zapomnienie,pogrzeb,przyczyny wypadku,Smolensk komu co mowi Smolensk?? cel ich wizyty byl inny a o nim cisza tak tylko sobie filozofuje. Ps.Nie interesuje sie polityka i nie mam ochoty na sepekulacje dla mnie zgineli ludzie ,ojcowie ,matki a przede wszystkim najwyzsi przedstawiciele mojego panstwa.

Moim skromnym zdaniem powinno sie wiecej mowic dokad lecieli i po co a nie kto winny ,to media powinni ciagle przypominac.

Nikogo juz wiecej nie obchodzi jak widze cel ich wizyty,z tego co widze w TV nie tylko Polskim (pisze z zagranicy)czytam na forum to tylko wypowiedzi "expertow" kafeteryjnych. Oni wedlug mnie dazyli do prawdy w tym wypadku niestety przegrali pomimo smierci bo cel do ktorego dazyli idzie w zapomnienie.

Ptah z Memphis dziekuje ze jako jedyna sie wypowiedzialas tak wlasciwie to bylam pewna ze w takim temacie nie beda chcieli sie wypowiadac nie ma komu dokopac ;) 🖐️

Temat wrocil ,moze teraz ktos pogada, w sobote obejrzalam Katyn ,czekalam na ten fim caly tydzien, nawet nie przypuszczalam ze zobacze go w takich okolicznosciach.

Gość a jakże
A czego się spodziewałaś? Że cały świat wstrzyma oddech i bedzie interesował się historią Polski? Nie jesteśmy zadnym "wybranym" narodem ani pępkiem swiata. Co chwile dzieją się rzeczy ważne, ważniejsze dla świata niz wypadek pod Smoleńskiem. Ten kto bedzie chciał i bedzie dociekliwy zdobędzie informacje o Katyniu. Życie toczy się dalej.

To nie chodzi o tych co beda chcieli gdyby dolecieli dowiedzialby sie swiat no nie caly ale jednak,czy powinni wiedziec? Wiem ze czasami lepiej nie wiedziec ja sama odkladalam ogladanie tego filmu i kawalka naszej histori na pozniej i nie zaluje ze w koncu mialam okazje,nawet zaczelam sie wiecej interesowac. Tak sie zastanawiam ile takich lub podobnych przypadkow nigdy nie zobaczy swiatla dziennego.