Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wellsh

Jestem chuda - Nie czuję się kobieta

Polecane posty

Gość ja tez taka byłam
tak mi was jest szkoda:( sama przez to przeszłam :( ale nie można się poddawać ja jak byłam chuda to mało jadłam ale kiedy zrozumiałam ze jednak jestem za chuda to wpychałam jedzenie na przymus 4/5 razy dziennie a teraz? teraz to jak nie zjem to mnie żołądek boli

Gwarantuję, że wiele z tych dziewczyn, które pytają czy coś jesz, chciałoby mieć taką figurę jak Ty. Mężczyźni mają różne gusta. Twojemu zapewne podobasz się Ty! I nie wpędzaj się w kompleksy. Mnóstwo osób marzy, by być chudym. A Ty to masz. Jesteś taka i zaakceptuj to. I nie wkręcaj sobie, że jesteś nie taka. To nie jest tak, że ktoś jest chudy, to od razu nie taki lub przy kości to też nie taki. Nie popadajmy w paranoje, spróbujmy się polubić takimi, jacy jesteśmy.

Gość eeeeejaaaaaaaa
co ja bym dala zeby wazyc 40 kg przy 155 cm bo obecnie 53;p dodam ze ma 17 lat. Kazdy ma sowje gusta dla mnie macie figury idealne

Gość Lenkaa.!
Jestem chuda, ale to nie jest tak, że jestem chuda i mam świetną figurę. No i tu niestety zaczyna się problem. Ja nie mam figury. No ok, jedna osoba powie przytyj. Ale tu o tyle jest kiepsko, że mam szybka przemianę materii i nici z tego wychodzą. Nie wiem co z tym zrobić. :( Jak ktoś ma pomysł to podzielcie się ze mną:PP Pozdraiwam:** Lenkaa.! :**

Gość gość
Peritol..najlepszy !! Polecam wszystkim..pomaga na 100%