Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wazne

Nie mogę iść na całość

Polecane posty

Gość Nie wazne
Własnie mnie też to zastanawia:). Zawsze uważałem że gdyby kobieta spotkała same mniejsze, to było by to dla niej ok i w pełni satysfakcjonujące:). Dlatego rozumiem czemu dużo facetów chce po porostu dziewice

Gość Nie wazne
Niestety musze uciekać, zajrzę może jeszcze później. Dzięki Wam za rozmowę, i powodzonka w baraszkowaniu;)

Gość drgawka
Myślisz, że chce dziewice, żeby nie były rozepchane? Ja mam wrażenie, że faceci ci mają kompleksy i nie chcą wypaść gorzej niż ich poprzednik, ale nie róbmy offtopicu ;)

Gość 22356798
Chodziło mi bardziej o to (choć o kompleksy też), że tak to Ci z mniejszymi mają szansę żeby jakoś ich kobiecie było dobrze. To tak samo jak facet. Jak ma porównanie to zdarza się że te same cycuszki które wcześniej mu się podobały są dla niego aseksualne.

Gość Ynneimizeb
"Nie wazne" i "22356798", to też ja, zapomniałem zmienić nicka... Ostatecznie zarejestrowałem się jako Ynneimizeb, bo coś ostatnio często tu wpadam:D

Gość Ynneimizeb
Albo i nie zarejestrowałem... Coś nie poszło

hmm ciekawe poobijane ścianki pochwy ech też mi problem ciekawe jakim cudem ja to bym chciała poczuć coś takiego w sobie