Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka fergus

TAROT chętnie powróżę w czasie wolnym

Polecane posty

Gość Evaaaa
Kasia 13.06.1981 Krzyś 02.08.1972 Czy on wróci, widzisz nas jeszcze razem, jesli tak to kiedy?

Chciała bym wiedziec jak potoczy się nasz znajomośc, czy zamieszkamy na stałe razem Kinga 25.11.1975 Henryk 05.02.1958

witaj wróżko weronika 09.12.1986 co będzie z pieniędzmi/pracą? kończy mi się umowa...

Jestem tylko człowiekiem nie maszyną, odpowiem wszystkim - proszę jednak o wyrozumiałość. Do rozkładania tarotu potrzebny mi jest spokój i koncentracja. Evaaa. Z kart wyszła piatka mieczy. Symbolizuje to przymusowe zwycięstwo. W Twoim wypadku oznacza to, że prawdopodobnie do siebie wrócicie, ale jedna ze stron nie będzie czuła się już swobodnie w tym związku.

xxx148 Jeśli tylko oboje włożycie w waszą znajomość trochę wysiłku zaowocuje wam to podwójnie. Wyszła wam ósemka pentakli, to bardzo dobrze. Jeśli obydwoje dokonacie zręcznych posunięć, zabezpieczycie się na starość. Niekiedy to zapowiedź romantycznego związku.

Big Girl. Nie musisz się obawiać, Giermek Pentakli który wyszedł z kart oznacza gospodarność i dobre zarządzanie pieniędzmi.

Dziękuję za wróżbę, ale rozumiem że nie możesz powiedziec że zamieszkamy razem i w jakim okresie może to nastąpic.

Gość kociczka miaaauuu
kociczka miaaauuu Katarzyna 12.02.91 czy bedę szczęśliwa z obecnym męzczyzna,jest on wobec mnie szczery? wróżko zostałam pominięta

Gość HEEEEEEJ
czy zadna nie bedzie chciala mi go zabrac?? dorota 1.09.70 michal 20.04.86

Wiesia - 09.12.1983 Czy wyjaśni się sytuacja między moją przyjaciółką z którą mieszkam a moim narzeczonym???

Gość piooop
Czy ułoży mi się życie miłosne? No i czy będe miała dziecko.. bardzo mi zależy :) Urszula 28.08.1990

Gość 02.05.81 anna maria
02.05.81 anna maria czy mi sie oswiadczy? bylam na poczatku 1 strony:)

Gość Happy Sheee
Co z moja praca? jak sobie poradze finansowo? Dorota 01.09.70

Gość kapsel235689
Agata 09.12.1992 czy mam szanse u chlopaka ktory mi sie podoba? co on o mnie mysli?

Katarzyna 12.02.91 Twój obecny partner nie jest mężczyzną dla Ciebie, wkrótce się tego przekonasz. Papież to karta symbolizująca wszystko co łączy się z szeroko pojętą tradycją. Symbolizuje kogoś tradycyjnie wychowanego w tym przypadku mówimy o Twoim partnerze. Oznacza również brak wiedzy, cynizm, oszustwo wobec partnera życiowego oraz fałsz seksualny. Dziesiątka Buław, która się również pojawiła pokazuje nam, że jeśli nawet odniesiemy sukces, popadniemy w jego niewolę.

Monika 27.02.1990r. Wasz związek nabierze wkrótce nieokiełznanej chęci życia, namiętności, hucznych spotkań towarzyskich, które mogą być bogato zakrapiane alkoholem. W negacji to czarna magia, toksyczny związek uczuciowy, dewiacje i odchylenia seksualne które również mogą was spotkać. Wszystko zależy w jaki wir wpadniecie.

Gość malwina 3 08 88,
czy zejde sie ze swoim byłym chłopakiem?

Gość catarrina
Kasia 23.08.1989 Czy związek z moim obecnym partnerem ma szczęśliwą przyszłość?

dorota 1.09.70 Żadna kobieta nie odbierze Ci Twojego mężczyzny. Pojawiła się dziesiątka pucharów. Karta dotyczy spraw czysto rodzinnych iwskazuje na szczęśliwe życie i prawdziwą przyjaźń pomiędzy partnerami życiowymi.

ewa 16.04.1987 jak potoczą sie sprawy rodzinne i finansowe u mnie w tym roku

Gość męczący dzień
Czy uda mi się zajść w ciążę,jesli tak za jaki mniej więcej czas? Magda 7.11.1982

Gość HEEEEEEJ
dla Ciebie: 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ :-)

Gość Urszula 76
skorpion 1976r pytam o zycie uczuciowe i czy bede kiedys matka? dziekuje

Patrycja, 13.07.1989 proszę o wywróżenie przyszłości. Dziękuje i pozdrawiam

Gość NIEZAPOMINAJAX
------------------------------------------------------------------------------- 11.07.1985 MIlena Co mam zrobic zeby wreszcie dostac prace? / Czy w najblizszym czasie dostane prace? Z gory bardzo dziekuje! ------------------------ ------------------------