Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doliviia

czy te butelki z Aventu naprawde są bardzo dobre?

Polecane posty

Gość Doliviia

wszyscy je zachwalają -czy naprawde warto wydac wiecej kasy na butelke ztej frmy?

Gość jesli nie
chcesz żeby twoje dziecko miało kolki to myślę że tak. My mamy bulelki tylko z aventu i bardzo sobie chwalimy.

Wiesz co miedzy nimi jest takie fajne ze mozna je normalnie umyc bo sazerokie i maja super smoczki naprawde.

Ja próbowałam rożnych innych i zawsze wracałam do avent bo dzieci mi się dławiły z innych. Nie wiem dlaczego. Także u nas tylko avent- przez pierwsze miesiące bo potem to już wszystkie jak leciało, bez żadnej różnicy. Nie wiem jak inne mamy ale ja miałam 2 butelki i mi starczały- jedna do mleka druga do herbatki (karmiłam modyfikowanym) 2 butelki aventu kosztują około 20 zł.

a u nas avent sie kompletnie nie sprawdzil maly nie chcial z nich jesc w ogole u nas spr sie tylko Lovi .. testowalam i nuka i tt i zadnych maly nie chcial

Gość Buuuka
Ja używam Canpol Lovi, która jest wzorowana na Avencie i muszę powiedzieć, że jest naprawdę niczego sobie. Spisuje się bardzo dobrze.

Moje dziecko pije z butelek Aventu. Jestem z nich bardzo zadowolona :)

Gość bozezez
dobre ale teraz wycofuja te przezroczyste bo maja bispenol a ktory jest rakotworczy wydziela sie przy podgrzeaniu czyli mikrowela lub sterylizator zmywarka kupujcie takie nowe sa barwione i bez tego bpa

Gość serce rośnie
Każdą butelkę można umyć bez szczotki tylko trzeba pogłówkować:) sposób jest prostszy niż myślicie:)

Gość mamusinkaaaa
AVENT używamy od zawsze i mały bardzo sobie chwali :) podobno kształt smoczków jest przybliżony do piersi mamy dzięki czemu jak podajesz małemu herbatke to nie ma dzidzia problemu ze złapaniem cycusia :) i smoczki trójprzepływowe do kaszek mają super

U mnie butelki z Aventu się totalnie nie sprawdziły:-( Mała miała po nich potworne kolki. Teraz używamy tylko i wyłącznie butelek MAM które mają smoczek podobny do sutka (spłaszczony), gumę antykolkową i nie zawierają w sobie żadnych toksycznych substancji. Jedyną wadą jest to że ciężej się myją i wolniej się w nich podgrzewa jedzenie. Ale moja córeczka uwielbia je od pierwszego dnia stosowania. A i kolki zmniejszyły się znacząco.

Gość ja sobie chwalę
wytrzymałe, wygodne, łatwe do umycia.

Gość mamajuz
my tez uzywamy avent :) wygodne, latwe w umyciu, maja szeroka szyjke, wiec mleko sie nie rozsypuje przy nasypywaniu.