Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krwista marry

mam okres-krwotok od 3 dni - potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość krwista marry

zaczelo sie w niedz ok 21, bylam na pogotowiu dostalam 2 rodzaje tabletek jedne jakies rozkurczowe, drugie na krzepniecie krwi i mialam je brac 3 dni... dzisiaj jest trzeci a nic nie pomaga, krew sie ze mnie leje litrami, nie moge wyjsc na 30 min do sklepu bo mi przecieka. no to dzisiaj pojechalam do poradni, ale byla zamknieta. to poszlam obok do izby przyjec i tam mi pani kazala przyjsc jutro z rana, a na dzisiaj witamine c 500 2 razy dziennie, rutinoscorbin 3 razy po 3 tabletki plus wypic wieczorem i rano sok z 1 cytryny. w aptece nie mieli witaminy c 500, tylko 1000 to wzielam jedna i teraz mysle nad tym rutinoscorbinem i sokiem z cytryny - czy taka dawka witaminy c mi nie zaszkodzi? bo wiem, ze dopuszczalna dzienna dawka do chyba 3000, ale ja jestem b. drobna, niska i ogolnie mam mala mase ciala :P

Gość krwista marry
dodam ,że krwotoki mają miejsce z odbytu

Gość nie powinni
Cię wypuszczać ze szpitala w takim stanie. Usg miałaś robione? Ja też miałam krwotok i dostałam duphaston na zatrzymanie krwotoku.

Gość gimli
idź na pogotowie po 18

Gość nie powinni
z ta wit. C to mogą się bujać, potrzebujesz natychmiastowej pomocy lekiem a nie witaminą

Gość Fanka Kamechy
Żałoba narodowa jest- może to krwawi twoje serce na myśl o zabitych?

Gość nie powinni
dokładnie na pogotowiu z miejsca Cie przyjmą, wiem bo byłam.

Gość znachor czy cuś
masz słaba krzepliwość krwi.Pedz na pogotowie i to już.Zeby nie buło za póżno.

Gość krwista marry
miesiac temu bralam hormony na przesuniecie okresu i powiedzieli mi ze to jest przyczyna... o 2 w nocy w pon bylam na izbie przyjec i tam dostalam dwa leki, doktor mnei zbadał normalnie oraz miałam robione USG. nic nie wykazało - stwierdził, że okres jest faktycznie mocny no ale zapisal mi tylko te leki. dzisiaj poradnia byla zamknieta, wiec pielegnairka z izby przyjec jeszcze mnie opieprzyla za to, ze w wieku 18 lat bawilam sie w hormony i ze sobie rozwalilam cykl... i wlasnie ze musze sie uszczelnic witamina c, a przyjsc moge jutro z rana bo teraz przychodnia zamknieta :o

Gość krwista marry
dzisiaj tez bylam