Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamila 23

Bezpieczeństwo a pogrzeb

Polecane posty

Czy mysleliscie o tym? Na pogrzebie państwa Kaczyńskich maja sie zjawić władze wielu krajów.. Nie boicie się że terrorysci moga to wykorzystać?

Gość pex
Dlatego chyba na ten czas wyjade z Krakowa :O

Tak, myśleliśmy. Ja od wczoraj kopię tunel z Piaseczna do Placu Piłsudskiego, żeby w razie czego móc bezpiecznie uciec do domu.

Gość RomanoSexmacher
Fajna dupa jesteś :)

Może "terrorysci" to zbyt mocne słowo, ale tyle teraz się o tym mówi.. Wszyscy teraz myślą o pogrzebie i o tym jak dobrze wypasc przed przectawicielami innych państw, drudzy zaś kłóca się o miejsce pochówku, zapominając o tym ze to tak naprawdę nieistotne że w tym okresie powinnismy się zjednoczyć a my jak zwykle kłócimy się nawet w takiej chwili. A kto pomyslał o bezpieczeństwie? przecież to samo się nasówa, tyle ważnych ludzi w jednym miejscu...

Gość januszek
zaczynasz malutka wpadać w panikę.

Gość e-cinka
to sie nasUWA!!!!!!! tak piszemy poprawnie!

Gość oczywiście coś w tym jest
Podobna myśl przeszła mi przez głowę podczas pogrzebu JP2 - gdzie było o wiele więcej sław i VIPów - gdyby tam ktoś zrzucił bombę to by była naprawdę smutna żałoba. Marny laik i dziecko neo - jednak mam nadzieję i ślepo wierzę, że takie uroczystości są dobrze zabezpieczone.

Ja też mam nadzieję że jakoś zadbają o bezpieczeństwo, to co się stało to wielka tragedia, ale niestety są i tacy którzy mogą to jakoś wykorzystac i tego się właśnie boję.

Gość maria 13
a pamiętacie jak na uniwersytecie obrzucili ministra jajkami i ten tak klął do kamer:P w Krakowie z pewnością coś się zdarzy.. a gdzie oni przyjmą 80 samolotów, tam lotnisko mniejsze niż w Smoleńsku może planują kolejną katastrofę

Gość bo o to chodzi ze
oj ludzie,ludzie,dziewczyna po prostu zapytala,oczywiste jest ze nasuwa sie takie pytanie ,sama o tym myslalam,ale tu o tej porze siedza same dzieciaki z gimnazjum wiec i ich wypowiedzi sa na tym poziomie:[