Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djsdjks

Wstyd mi za polske. Wstyd za Kraków.

Polecane posty

Gość upssss
* W Krakowie protestowano przeciw pochowaniu Lecha Kaczyńskiego na Wawelu 37 minut temu Kilkaset osób protestowało we wtorek wieczorem w Krakowie przeciwko pochówkowi Lecha Kaczyńskiego na Wawelu. Protestujący zgromadzili się na ulicy Franciszkańskiej, naprzeciw "okna papieskiego" w budynku kurii. Demonstranci skandowali hasła: "Nie na Wawel" i "Powązki". Na transparencie widniało pytanie: "Czy na pewno godzien królów?"

Gość 3ZUZIA
dobra jestem z krk i sie zgadzam na to zeby spoczeli tam razem,o co cala ta afera?

Gość jestem Krakowianką
Wstyd mi za jego niektórych mieszkańców - szczególnie za tego młokosa studencika, który w tv powiedział, że "ten pan nie pasuje do reszty towarzystwa" na Wawelu! :O Jakie to przykre, że w takich tragicznych momentach wychodzi z ludzi tyle jadu i zawisci... Przykre to ogromnie :O Przepraszam za ten tłum debili skandujący pod Wawelem "Powązki! Powązki!".

Gość meszugene
czy tak w ogóle na wawelu spoczal do tej pory jakiś partyjniak???

Gość Krakowianka z dziada
nie jarzysz :/ bo widocznie cos dzisiaj nie domagasz... Lech Kaczyński jest warszawianinem. Warszawa była jego miastem. To tam powinien leżeć. Warszawiacy go kochaja, zrobił dużo dla tego miasta. Warszawa to STOLICAi to tam powinnien zostac pochowany. Wszyscy prezydenci panstwa polskiego sa pochowani w Warszawie. Powiedz mi dlaczego Lech mialby byc pochowany na Wawelu? Szanuję go, płakałam jak sie dowiedzialam o tragedii ale tez myślę trzeźwo i jestem zdania że Wawel nie jest miejscem dla niego. Jest nim Warszawa.

Gość 3ZUZIA
krakowianka z dziada,ja cie rozumiem,ze powinien spoczac w wawie,ale mnie szczekam na pol krk zeby go nie chowali na wawelu!!! ludzie opamietajcie sie!!

Gość jestem Krakowianką
Naucz się czytać - taka była wola rodziny i ja należy uszanować. Lech Kaczyński był prezydentem i miał do tego prawo.

Gość 3ZUZIA
w wawie sie poprzewracalo w glowach........przeciez on na bank chcialby spoczac w wawie lub sopocie!!

Gość jestem Krakowianką
Otóż to Zuzia, mnie również chodzi o to, że zamast jakoś sensownie to ustalić, to kilkunastu prymitywów urządza sobie pikietke pod kuria niczym piknik po meczu wisła-cracovia :O

Gość 3ZUZIA
wogole jestem w szoku ze ktos wpadl na taki pomysl,ale jak bardzo chca to niech spocznie u nas, -czego nierozumiem

Gość 3ZUZIA
zgadzam sie z Toba, wstyd wielki jak cholera...poprostu zenada,duzo osób tam było?

był prezydentem narodu polskiego. Naród go chce w warszawie. ja nie uszanuje tej decyzji. decyzji kardynała dziwisza i jaroslawa kaczynskiego. tych ludzi protestujacych nie widziałam. na jakiej stacji ich pokazywali? bo chętnie bym zobaczyła. moze rzeczywiscie bez kultury sie wypowiedział ktos.

Gość djsdjks
tvn24. Wstyd

Gość 3ZUZIA
a pozatym na miejscu warszwiakow protestowalabym ze chca go pochowac w innym miescie niz Wawa,co to ma byc??? jak jego rodzina bedzie go odwiedzac???? bardzo dziwne

Gość 3ZUZIA
ja czytalam ze jarosław nie chcial zeby go pochowali na wawelu.... kto wpadł na taki pomysł?? po co go rozdzielac z jego ukochanym iastem? PRZEWOZIC POCIAGIEM??? to jest ggne prezydenta????????? to jest chore!!!

Gość hłihłihłi
Shatyn, tak myślałam, że to Twoja facjata odbijała się w świetle kamer :D

Gość 3ZUZIA
shatyn- burak jestes,i wstyd nam przynosisz przedewszystkim powinna strajkowac Wawa

otóz to Warszawa powinna zrobic marsz ze chcą aby Lech został pochowany w Warszawie.

Gość ludzie ale macie problemy
:O opanujcie sie.

Gość hłihłihłi
Shatyn juz jestes w domu? Nie poszliscie po strajku na piwo?

Gość kartinek123
fakt z Wawelem nie jest dobry pomysł. Ale ludzie opamietajcie się, cały świat na nas patrzy, boże jaki wstyd...skoro wola rodziny, uszanujmy to, juz sie stało, tak zadecydowali i kropka. Ale nie wydzierajmy się i nie róbmy szopek. Referendum? co to za pomysł....szkoda i przykro mi....i wstyd....za nas....

Gość 3ZUZIA
shatyn- bo trzeba go uszanowac jako prezydenta,a nie robic cyrk ze go nie chcemy w krk czemu Wawa nie strajkuje??????

Gość 3ZUZIA
kartinek123-zgadzam sie z toba,wstyd jak cholera,czemu ci ludzie sa tacy tępi????

Gość ale to jest ciekawe
czy to że świat dowiedzial się co to Katyń dzieki Prezydentowi to malo to że zwykli Rosjanie też sie dowiedzieli ,to malo,to że walczyl żeby na świecie odróżniano powstanie w gettcie od powstania warszawskiego,chcial zeby nas na świecie szanowano i poznano nasza straszną historię ale my szacunku nigdy nie bedziemy mieli bo sami się gnoimy ,a argument że Prezydent nie pasuje do towarzystwa mówiony przez mlodego Krakusa studenta mnie zalamał

Gość 3ZUZIA
shatyn-tyle ze Jaro nie chcial zeby Lecha pochowano na wawelu, widac ze nosisz dress

Gość ja zgłaszajusja na rabotu
a niech chowaj gdzie chcą, co nas to obchodzi. Niech spoczywa tam gdzie wybitni. Co nam do tego? To już tylko ciało.

Gość hłihłihłi
Łe. A czemu nie chodzicie na piwo?

Gość 3ZUZIA
Wstyd dla krakowa !!!!!!!!!!!!11 ludzie kiedy zmadrzejecie!!!! co on wam zawinił,był prezydentem i uszanujcie to!!!

Gość kartinek123
Jezu...chodzimy palimy znicze, stoimi w gigantycznej kolejce aby oddać hołd parze, a tu ....zakłamanie, fałsz, podziały (myślę, że też), myśle, ze tu już nawet nie chodzi o wstyd a o naszą moralność.

Gość 3ZUZIA
shatyn-tak tak widac ze " bardzo dobrze" znasz histrie polski Wawel to jest krypta i niech chowaja tam Kaczyńskich jezeli maja na to ochote