Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gwarkowa Frela Napisano Kwiecień 13, 2010 pisze na ruskich forach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warzyfko 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 siedzę z palcem w gipsie i spać mi się chce . ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 hehe, też mam łapę w szynie:D złamałem 2 palce:D u nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warzyfko 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Ja kciuk prawy :( I tak oto paraduję sobie z wielki "okejem" po ulicy i każdy ma głupi uśmiech na twarzy :D Ale ja nie złamałam . ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 ja niestety połamałem:) ale chodzę na boku stopy, i mi to dobrze idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warzyfko 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Ja mam zerwane więzadła w stawie i staw niestabilny :o Dostałam opieprz, że od razu nie poszłam . :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warzyfko 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Kant, nie rób ochoty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adwokat do spraw misiolandia Napisano Kwiecień 13, 2010 cczcimy pamiec o prezydencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 no czcijmy tę pamięć tylko nie na wawelu!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabollica27 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 ooooooooo labonga majne Camp wrocił ;) gdzie sie podział Twoj zacny kumpel i wareczka ???chciałam się tyskim podzielic :O ale jjako ze Was nie znalazłam,wspieram procentyzacje sama :P:P:P:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabollica27 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 a miałam po dobranocce w kimono zapodać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 cześć diabełka:D a no dj pozdro śpi bo znów się najebał jak świania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 gówno! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Kwiecień 13, 2010 rano w robocie potem na pogrzebie potem u mechanika po samochód potem do sklepu po żarcie potem domowe zajęcia teraz jem kolację i mam nadzieję, że do jedenastej położe sie spać, żeby znowu o 5.10 wstać do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 pijmy więc alkohole:D ile wlezie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warzyfko 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Ja nie piję :D Jak już to wodę ;) Chyba idę spać . :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabollica27 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 tey Camp kochany...moze on pod tym stołem pomocy potrzebuje...ty zerknij no do niego bo sie zapije nieborak :O:P:O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabollica27 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 ja to dzis mam ekspresyjnego wnerwa wiec pije drugie pifko...wypiłabym wiecej ale leźć do monopolowszczaka mi sie nie chce :P deszcz u nas dudni :P jeszcze jakiegos mokrusa w parku spotkam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona00000000000000000000000000 Napisano Kwiecień 13, 2010 -wstałam jak zawsze z samego rana, poranne mdłości, szkoła, internet, koleżanki, i znowu internet czyli dzien jak dzien :) Oby do wakacji ! Chumor wróci i optymizm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 dj pozdro da se radę... jak umrze to go na WAWEL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabollica27 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 czkawki dostałam :O boshe co to za tyskie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 Camp :) pije tatrę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabollica27 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 dobra...pewnie z wareczką wczorajszą filitruje :P:P Camp wyjdz za mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 camp chce pić:D w jedn wieczór 2 bany, pracuję na piąty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabollica27 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 ---to ja--- Bejbula ja pije tyskie...mam nicniechceniowego doła emocjonalniedemotywującego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 przepraszam wszystkim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 zdrowie, spoczniemy na wawelu!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 ja mam jeszcze z 4 piwa i jestem najebany... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach