Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 DJ papa :D Camp, nie uwierzę jak nie zobaczę :D a tak poważnie, pewnie przesadzasz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Dj pozdro, POZDRO!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 joł joł fil de floł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 DJ , co Ty tu jeszcze robisz :D miałeś spać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 no dj pozdro zawsze tu będzie, nawet jak go nie ma:D duchi jakieś czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 Camp i jak ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 co jak:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 no jak to co :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 no co:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 Co co? Sram jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 ja wale knage Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 Nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 A ja już mam czerwony naplet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 tyś jest czerwony naplet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 jesteś kto na topiku??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 -to ja- jesteś jeszcze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 no to co tak długo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 co długo ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 no nie pisałaś długo:) top zdycha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 ej no, coś mi topik usycha:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 up up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 up up :) co Ty za głupoty wyżej napisałeś ? uczysz się od DJ ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 nie, to dj się uczył ode mnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 to ja- daj mi swe GG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 Camp, nie pisz tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 Camp, daj mi swe foto :)proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 jak nie pisac?? daj GG mój mail to jarnuszkiewiczm@o2.pl:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 bo gdzie ci mam dać foto? na kafe?? taaa, żarty... kurde.. daj GG to się lepiej poznamy i coś pokminimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 podam Ci jutro maila :) gg mi się zrombało :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach