Diabollica27 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 ja tam spoczne na stosie zapewne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabollica27 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Camp uwielbiam Cie ja ;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabollica27 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 co za namolna czkawka...echh chyba sie lekko otumaniłam tyskim :O no zeby po dwoch :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 kocham cię diabełku, ale kusisz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 Kto najebany? Myślałeś że się dam tak łątwo spławić? To ty jesteś pierwszym pijusem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 walconogi huju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 miałem nadzieję że śpisz dj pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabollica27 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 hahah wiedziałąm,ze pozdro wroci...to zepsuta część naszego zajefajnego kaffe :P:P:P że Pozdro bez obrazy kumpel :P:P Camp wyzwalasz we mnie iście rozkoszne sny...miałam dzis erotyka w nocy jak sie patrzy :P wszystko przez Ciebie Bejbul! ;) i tak Cie uwielbiam bez dwoch zdan ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 Witam zacne panie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabollica27 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 wiecie co???ze mną juz źle :O śnia mi sie golasy jakies po nocy :O no jak Babcie kocham :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 a kopcić się masz ochotę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 DJ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 :) to dj pozdro cię zaspokoi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 to ja:D a ze mną się nie łaska przywitać??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabollica27 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 eee tam :P pozdro ma tu fankę :P trojkąta nie bede uprawiac bo lubie mic wyłacznosc na smakowanie pyszności :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 elo, elo trzy dwa zero, pozdro śmiga niczym hero, jak noc cała, on se zmoczy wała, śmignął by diablicę, ciągnąc ją za kicę. Wrzeszczy w niebogłosy i zadaje cyckiem ciosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabollica27 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 rzućcie pifem bo sie skończyło :O nakazano sie dzielic z blixnim w potrzebie :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 Camp -patrz 22.07 - :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabollica27 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 pozdro co Ty za kudłate myśli mi zapodajesz :O na biurko mnie dzis nie namowisz :O słabo sie na nogach trzymam :P dzis tradycja zwycięża :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabollica27 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 elo elo dwa trzy zero pozdro śmiga niczym hero...nie no wymiata ;) Camp daj buziaka to śmigne w kimono :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 masz diabełku co tuż jest no do kminienia, jedno rzeknę- DAJ KAMIENIA!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 Camp, co Ty się na mnie gniewasz ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 -to ja- niee:D słonko:D nie gniewam się o nic:D przepraszam jeżeli mało uwagi ci poświęciłem:D na prawdę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 ---to ja--- elo Diabollica27 elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabollica27 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 dam Ci cmoka w Twe piekne oka :P:P i masażu doznasz spazmu :P moje udo Twoje ciało znow oplecie bo mu mało :P:P:P:P dobra to zaraz bede smigac do wyra skoro buziaka od Campa dostałam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 ---to ja--- Fajne masz booobki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabollica27 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Dj kudłaczu drogi...grzesz ile wlezie ;) Camp --to ja-- odpływam nicponie jak wygram w totka bede tu siedziec ile wlezie...poki co,trza na się zapracowac :P w pocie dokumentow :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach