Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 to czemu napisałeś, że się z Tobą nie przywitałam , skoro Ciebie pierwszego witałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 DJ - pisz wolniej, nie kumam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 to ja- oj, ale jesteś pamiętliwa:p wiesz że na moich topikach ty rządzisz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 dosyć gadki - ściągaj majtki, poka krocze - to i wkrocze, lśni mój ptak, niczym obesrany polny mak, wiecie co zrobicie gdy się do jego właściciela zbliżycie. Nie ma zmiłuj - bierz go - piłuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 boobs - (ang.) cycki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 Camp, ja nie rządzę, ale bardzo Ciebie lubię ;) DJ - poeta z Ciebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabollica27 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 za daleko jestes :P:P:P na odleglosc nie da rady :P:P branoc wszystkim uniżenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 dj pozdro, co ty piłeś, czy w zakładzie ty już byłeś? coś ci wierszyk ten nie idzie, piszesz srake bo żeś w bidzie.. weź się opamiętaj nogo, bo cię zleje pytą srogo, a na koniec rzekną krótko, praca jutro wygra z wódką.. nie podrywaj więcej marnie, bowiem gówno jesteś sarnie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 tam poeta, bzykać mi się chce, nie chce zerwać całego napleta bo będe wyglądał jak żyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 to ja:D też cię lubię bardzo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 eee, eee? co ty kurwa bić się chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 :) pozdro!! nie fikaj:D eee synek, bo jak ja cię pierdolneę to cię krew zaleje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 Diabolica :) Camp, ehh.....coś bym zapytała :).... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 co byś zapytała??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 może lepiej nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 dajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=TQFBFm6DTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 :D pozdro dla leszka rocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 to ja- czemu uciekłaś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 :( no i pusto w topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 elo, elo ide spać - jutro rano trzeba wstać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 nie uciekłam :) nie bez pożegnania Camp, powiem wprost :D chciała bym Twoją fotkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 jeszcze zbije niemca w kask i odpływam głośnym "plask" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 :) moje foto jest brzydkie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 pozdro, pozdro dla Dj'a pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awila 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 idem spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 on ma ryj jak garnek pełen ziemniaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 13, 2010 Camp, specjalnie tak mówisz :D no ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 :) pozdro ma rację:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 13, 2010 w sumie to elo, elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach