Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ty gadasz wcale nie jest

Kupiłam sobie śliczne buty,ale chyba są za wysokie....

Polecane posty

Niby nie jestem wysoka,bo mam 165 cm,ale te buty maja obcas 12 cm i platformę 3 cm,więc jestem w nich dużo wyższa niż normalnie i przy niskich osobach czuję sie jak żyrafa :( czy Wy,dziewczyny o podobnym do mojego wzroście lub wiecej,nosicie wysokie buty?Nie chcę wyglądać jak wielki babsztyl :(

ja mam wprawdzie 1,62 ale również noszę platformy i 11cm więc różnica nie jest za wielka.;) i nie czuję się żyrafą.=)

No nie wiem,mi sie ta różnica wydaje duża,a i bez tego czuję się wysoka,bo obracam sie w towarzystwie niskich osób,jestem wyższa od mamy,starszej siostry,większości koleżanek.....W dodatku mam zastrzezenia co do mojej figury i boję sie,że będę wyglądać jak słoń

Gość hania1234
ja mam 172 cm i nosze każde szpilki, im wyższe tym lepsze bo zwyczajnie mi sie bardziej podobają i wcale nie czuje sie jak gideon ;)

Gość wearstyu
przy wzroscie 163 mozesz nosic nawet 12 centymetrowe:)o ile umiesz chodzic w obcasach.Nie kazdy dobrze w nich wygląda

Umiem,na co dzień chodzę w butach na obcasach,ale najwyższe mam 7 cm,więc nie jestem wtedy bardzo wysoka.A teraz to jednak będzie spora różnica.Zresztą jak założę to sie przekonam jak sie w nich czuję

Gość Edusiki
hmm jak w takich chodzicie ?

Jeśli obcasy są stabilne to dobrze sie chodzi w takich butach.Ja te nowe mam z wysoką platformą,a obcas jest gruby,wydaje mi sie,że będzie sie w nich fajnie chodziło.Ja właśnie w płaskich nie umiem,po zdjeciu kozaków przerzuciłam sie tymczasowo na balerinki (bo poszukuję ładnych czółenek i nie mogę znaleźć :O ) i mam wrażenie,że chodzę jak kaczka :O