Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicia33

Myslę cały czas i już nie wytrzymuję...

Polecane posty

Gość Alicia33
Kiedys raz poruszylismy temat o rozwodzie...Chyba jestesmy tchorzami bo zadne z nas nie potrafi podjac decyzji.I tak tkwimy na pozor wspanialym malzenstwie. Nawet sie nie klocimy bo nie mamy o co. Klotnie juz przerabialismy. żyjemy chyba w tym zwiazku tylko dla dziecka. I chyba tak pozostanie dopoki ,dopoki jedno z nas nie zakocha sie i nie odejdzie..................

Gość Alicia33
Zinnka nie mam gg i nie korzystam z niego. Moge podac maila.Ile masz lat???

Gość Zinnka
Czyli mialam racje...podstawa twoich klopotow sa problemy malzenskie....MUSISZ podjac decyzje, czy warto ratowac wasze malzenstwo, czy nie....zycie ucieka...

Gość Alicia33
Zinnka super mi sie z Tobą rozmawia.A ile masz lat??? Jestes mezatka????

Gość Zinnka
Alicjo, mam z pewnoscia duzo wiecej lat niz ty...to, o czym piszesz, sama przerabialam i mam do tego dystans. Podaj maila, jezeli masz ochote pogadac.

Gość Alicia33
Zinnka jesteś????Muszę zaraz isc do pracy. Odezwij sie.

Gość Zinnka
Jestem:)

Gość Alicia33
Waga1975@o2.pl

Gość Alicia33
Do uslyszenia. Musze juz leciec, ale wroce.

Gość Zinnka
Ok, napisze do Ciebie. Jak bedzisz miala czas, to odpisz. Pa:)

Gość Alicia33
Dzieki. Pa

Gość jetrotal
Alicja33 ja jestem na miejscu Twego męża,mam taką sytację,wiem o wszystki i to dla mnie jest nie do znieśienia,zastanów się dobrze nim popełniż poważny błąd.Mimoże wim o wszystkim to ją tak mocno kocham że nie ma to znaczenia pragnę abyśmy byli razem

Gość Alicia33
Jezoral szkoda, że już nie jesteś na forum. Wrociłam juz....Mozemy dalej kontynuowac....

Gość jetrotal
Alicja33 to co facet przeżywa gdy żona go zdradza jest nie do opisania.Nigdy w życiu nie przypuszczałem,że w człowieku są tak silne uczucia,one rozrywają serce,ale myśl że będę z nią znów utrzymuje mnie na powierzchni

Gość Heniek_maluje
powiem krotko: slubu katolickiego nie da sie w zaden sposob przerwac. Sypiajac z innym popelniasz cudzolostwo i odbierasz zaplate po smierci 🖐️

Alu, pocieszę cię. Ja miałam podobnie, spotykaliśmy się jako kochankowie 2 lata. Zakochałam się, on też. Od ponad 1,5 roku jesteśmy razem. Mieszkamy od stycznia 2009. Ale on się zakochał. Ty też musisz być pewna , ze cię kocha. Porozmawiaj z nim i się dowiedz jak on to widzi. Czy chce podjąć ta decyzje czy nie. Na początku bedzie mu ciężko rzucić rodzinę, to powazny i przede wszystkim niemoralny krok. Ale czasem warto jest zaryzykować.

Gość Alicia33
Do autora Do Was wszystkich. Czy on mnie kocha?? Migdy mi tego wprost nie powiedział. Zresztą ja mu też tego nie powiedziałam . Bałam się. Masz szczęście , że udało się, że jesteście razem. Mowi sie, ze wyrzadzone zlo powraca do nas z zdwpojona sila.

Gość Alicia33
Jetrotal: Jego zona i moj maz o niczym nie wiedza. Wiem co by czula gdyby sie dowiedziala. Najgorsze , ze sa dzieci. Bardzo kocham dzieci, moglabym miec gromadke. Milosc jest jednak silniejsza i czlowiek wybiera.............